|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Wielka Wiara nigdy się nie poddawaj!!
Autor |
Wiadomość |
AAdi333
|
 Wielka Wiara nigdy się nie poddawaj!!
ie ustępować w wierze , przebijać się przez te mury ciemności , nie dać się ciągnąć w dół przez ciemne hieny którzy żyją w niskiej świadomości bo przez grzech i ich niedoskonałości są odcięci od prawdy dzieci światła nie poddawajmy się w wierze by nie utknąć tu na wieki nie dajmy się zniszczyć chodźmy do Boga i do Jezusa największego Mistrza , Boga , Ojca , Przyjaciela łączmy się Dzieci Światła jednoczmy się w Jedności siła przebijmy te mury ciemności niech wiara dodaje nam skrzydeł nie poddajmy się w niej bo kłamstw coraz to nowe a słowa Jezusa prawdziwe i stałe dążmy do Boga dążmy do naszego Ojca nigdy nie zostawi waszej wiary niech ona będzie nieustępliwa nie poddajmy jej w ciemności to walka dobra ze złem tu dalej trwa na tej planecie chodźmy do dobra bo tam wyżej dobro jest nieosiągalne dla tych złych bo dobro jest doskonałe Bóg jest doskonały trudniej jest być dobrym ale Bóg swoim dziecią daje złotą tarcze buduje nas każdego dnia nie namawiam nikogo do kościoła tylko namawiam do dążenia do Boga ... Ten kto nie trzyma 10 przykazań minimum i chce być mądrzejszy od Boga tam droga jest jedna do ciemności trzymajmy się Boga i jego Bożych zasad on nas będzie prowadził dalej era wojowników Bożych nie tchórzy trwa nie bójmy się ciemności bądźmy jak największym światłem dobro wygrywa może nie w tym wymiarze ale niech w serduszkach płynie wiara i miłość do Boga i do światła niech świeci się nasza siła dzieci Boga łączmy się w jedności siła i w naszej wierze tak .. Nie bójmy się ciemności , nie bójmy się śmierci przy Bogu jesteśmy nieśmiertelni nie przywiązujmy się do materii przywiążmy się do naszych dobrych moralnych zasad i dobrych uczynków i do wielkiej wiary niech nam świeci Jezus Chrystus ten kto go nie docenia to go nie zna bo Jezus jest potęga ma ogromne zasoby mocy starajmy się o jego miłość i żeby dodawał nam skrzydeł niech oświeca nasz umysł nie ustępujmy w wierze bądźmy dziećmi bożymi a zachowamy życie wieczne ale mało tego będziemy się czuli wspaniale przy Bogu w jego królestwie jego królestwo jest doskonałe nie ma w nich cienia zła gdy dobijemy do całej prawdy zrozumiemy wtedy jak na prawdę bardzo KOCHAMY BOGA OJCA jego zasad nie można łamać albo idziemy z nim albo wchodzimy w ciemność i w karmicznego obiegu tego świata a czasem nawet nie odzyskamy już życia .. Słuchajmy Boga bądźmy mu posłuszni te 10 przykazań to podstawa jak je łamiecie to oddalacie się od Boga , słabniecie w wierze , wiara się robi przymusem nie poznacie Bożych darów nie wtajemniczy w was głębiej starajcie się być dziećmi bożymi jak najlepszymi
|
N lut 21, 2016 4:45 |
|
|
|
 |
WIST
|
 Re: Wielka Wiara nigdy się nie poddawaj!!
Nie chce gasić zapału ale interpunkcja sprawiła by ze ta lektura nie byłaby ciężka.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
N lut 21, 2016 8:59 |
|
 |
Robek
|
AAdi333 napisał(a): przy Bogu w jego królestwie jego królestwo jest doskonałe To jak wygląda to Boże królestwo?
_________________ Wymyśliłem swoje życie od początku do końca bo to, które dostałem mi się nie podobało.
|
N lut 21, 2016 12:17 |
|
|
|
 |
Andy72
|
Lepsze jest niż Twój "skarb", ale do tego trzeba mieć wyrobiony zmysł estetyczny.
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
N lut 21, 2016 14:37 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|