Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 13, 2025 11:29

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 Widzieli Anioła 
Autor Wiadomość

Post Widzieli Anioła
Cześć wszystkim. To mój debiut na tym forum. Chce wam opowiedzieć pewna historie, która zdarzyła się kilka lat temu. To był grudzień. Ja i mój brat Łukasz byliśmy na wsi u rodziny. Pewnej nocy kiedy Łukasz spał w jednym pokoju z moim bratem ciotecznym, wydarzyła się rzecz dziwna, którą tak rano mi opisali. Coś nas obudziło otworzyliśmy oczy i zobaczyliśmy anioła, który wyglądał dokładnie tak jak ty. Nie czuliśmy lęku. Anioł szedł po pierzynie, widać było na niej ślady, położył się między nami i zniknął a my zasnęliśmy. Dodam tylko jeszcze, że mówili że to im się na pewno nie śniło. Oni mieli wtedy 17 i 18 lat. Pozdrawiam wszystkich. Napiszcie co o tym sądzicie.

Pn cze 20, 2005 9:05

Hm...Naprawde ciężko się do tego odnieść. Ja kiedys spotkałem obcych ludzi,ktorzy zachowywali się jak anioły ale raczej na aniołow nie wyglądali ;)
Nawet mi bardzo pomogli...Ale to juz jest zupełnie inna historia.

Pn cze 20, 2005 20:15

A poważniej, to różne są przywidzenia :)

But you never let me know just what they mean
so oh oh so shame on the night alright
And shame on you

Śr cze 22, 2005 14:59

Post Re: Widzieli Anioła
Nie dość że mój tata widział UFO, to jeszcze wielu ludzi widziało ufoludki. Niektórzy zostali nawet porwani na pokład ich statku, gdzie przeprowadzano na nich rózne eksperymenty.
UFO było też rejestrowane przez stacje radiolokacyjne, i to niezależnie od siebie.

Cz cze 23, 2005 14:02

Objawienia pochodzące od Boga wywołują lęk (w innym razie prawdopodobnie nie uciekalibyśmy się do Niego).
Pierwszymi słowami objawiających się Świętych są najczęściej: 'nie lękaj się', 'nie lękajcie się'... Wniosek z tego, że takie spotkania chociaż na początku wywołują strach.

Pn lip 11, 2005 20:58

Czyżby kontakty kosmitów z ziemianami zostały pomylone z istotą boga? 8)

Pn lip 11, 2005 21:25

Ja też w nocy widziął kiedyś Anioła. Było to bardzo dawno temu. Najpierw zauważyłam świecącą lampkę, która jakby "płynęła" w moim kierunku. Było bardzo ciemno. Dopiero, gdy była blisko mnie zorientowałam się, żektoś ją niesie.
Czułam wewnętrznie, że to mój Anioł Stróż. Zasnęłam z pokojem w sercu.

http://zaduchem.info

Pn lip 11, 2005 21:31

sylwusia,sSkoro anioł przyszedł do Ciebie to pewnie miał jakiś powód. Chciał coś od Ciebie? Przyszedł Ci coś przekazać?

Pn lip 11, 2005 21:35

Napisałam już wszystko na temat tamtego wydarzenia. Nie sądzę, że musi z tym wiązać się jakieś przesłanie albo coś większego. Znam wiele osób, które doświadczały ogromnej łaski Bożej widząc i słysząc o wiele wiele więcej, ale nie o tym tu mówimy....
Chciałam po prostu powiedzieć, że wierzę w to, że można zobaczyć Anioła (i nie tylko :-) )

http://zaduchem.info

Pn lip 11, 2005 21:43

Post Widzieli Anioła
Witajcie!
na temat Aniołów można poczytać na stronie http://biblia.wiara.pl/?grupa=6&art=111 ... 5142&katg=
po przeczytaniu tych artykułów chciałabym umieć prosić swojego Anioła o pomoc, może jakiś ksiądz zechciałby mi to przybliżyć bardziej praktycznie.
pozdrawiam serdecznie
Bogda

Cz sie 11, 2005 13:00
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 10 ]