Słowa Jezusa do Podlasianki
Autor |
Wiadomość |
Andy72
|
 Słowa Jezusa do Podlasianki
Objawienia w: http://powrotdonatury.net.pl/czytelnia/Czytelnia/Przekazy%20-%20Objawienia/Podlasianka_przepowiednie.pdf/download.htmlW roku 1931, kiedy Pan Jezus raczył ze mną mówić i obiecał spełnić każdą prośbę, wspomniawszy na arcyb. Cieplaka, prosiłam o zmiłowanie się nad narodem rosyjskim i nawrócenie go. Pan Jezus mi wtedy powiedział: - " Prosisz o rzecz bardzo wielką, jednak ci jej nie odmówię". Pragnęłam, aby to nastąpiło jak najprędzej, więc zapytałam: - "Czy narody Europy nie mogłyby wyzwolić Rosji z komunizmu?" Pan mi powiedział: - "Bolszewizm nie może upaść pod wpływem zewnętrznego ciosu. Musi wpierw zbankrutować i przyznać się do tego bankructwa. Czy uważasz, że dopuściłbym do tego, aby stała się rzecz tak okropna, gdyby to nie było konieczne? Ta krwawa lekcja jest konieczna. W przeciwnym razie idea Marksa wisiałaby jak groźna chmura nad ludzkością, aż do zakończenia świata. Przykład Rosji skomunizowanej będzie odstraszająco działać na społeczeństwa, otworzy ludziom oczy!" Podczas innego widzenia Pan dał mi do zrozumienia, że komunizm był potrzebny jako mściciel nadużyć kapitalizmu. Jest on konsekwencją grzechów i błędów chciwców i bogaczy, którzy ponoszą odpowiedzialność za bunt wyzyskiwanych. Bowiem rozpacz wydała skrzywdzonego robotnika na łup bezbożnej demagogii. Pan Jezus powiedział mi o potępionym Stalinie: - "Wolę tego trybuna zemsty ludu od tych wszystkich bankierów i kupców, których bogiem jest pieniądz. Oni ponoszą odpowiedzialność za to ci się stało". Stalin był naprawdę przekonany, że to co czyni jest słuszne. Zwalczał mnie, jak uczciwy przeciwnik. "Złoty cielec zasłużył na to by runąć pod młotem komunizmu" Kiedy w 1932r. modliłam się za Rosję, ubolewając nad sprofanowaniem cerkwi przez rewolucję bolszewicką. Pan Jezus rzekł do mnie: - "Dlaczego płaczesz nad cerkwią ruską? Przecież to tylko pięknie malowany grobowiec. Krew Unitów ją podmyła, a młot bolszewizmu rozkruszy.
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
Śr lut 17, 2016 10:25 |
|
|
|
 |
Robek
|
 Re: Słowa Jezusa do Podlasianki
Andy72 napisał(a): - "Bolszewizm nie może upaść pod wpływem zewnętrznego ciosu. Musi wpierw zbankrutować i przyznać się do tego bankructwa. Takie gadanie nie ma żadnej wartości. Bolszewizm to tylko jakieś poglądy polityczne, a takie rzeczy sie cały czas zmieniają, to że coś powstało i później upadnie jest czymś normalny.
_________________ Wymyśliłem swoje życie od początku do końca bo to, które dostałem mi się nie podobało.
|
Śr lut 17, 2016 12:22 |
|
 |
JedenPost
|
Andy72 napisał(a): Pan Jezus powiedział mi o potępionym Stalinie: - "Wolę tego trybuna zemsty ludu od tych wszystkich bankierów i kupców, których bogiem jest pieniądz. Oni ponoszą odpowiedzialność za to ci się stało". Stalin był naprawdę przekonany, że to co czyni jest słuszne. Zwalczał mnie, jak uczciwy przeciwnik. "Złoty cielec zasłużył na to by runąć pod młotem komunizmu" Kiedy w 1932r. modliłam się za Rosję, ubolewając nad sprofanowaniem cerkwi przez rewolucję bolszewicką. Pan Jezus rzekł do mnie: - "Dlaczego płaczesz nad cerkwią ruską? Przecież to tylko pięknie malowany grobowiec. Krew Unitów ją podmyła, a młot bolszewizmu rozkruszy. Niedobrze się robi od takich bredni, szczerze mówiąc.
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Śr lut 17, 2016 13:48 |
|
|
|
 |
Andy72
|
Udowodnij że to brednie!
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
Śr lut 17, 2016 14:59 |
|
 |
JedenPost
|
Sam udowodniłeś, wklejając te cytaty.
Jezus gloryfikujacy Stalina? Serio? Są ludzie tak ciemni i zdemoralizowani, żeby coś takiego łykać?
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Śr lut 17, 2016 15:14 |
|
|
|
 |
Andy72
|
Gdzie tu masz gloryfikację? Mówił tylko że obrzydliwy jest złoty cielec.
|
Śr lut 17, 2016 16:18 |
|
 |
JedenPost
|
"trybun zemsty ludu"; "uczciwy przeciwnik"; "naprawdę przekonany, że to co czyni jest słuszne" - szczególnie to ostatnie kuriozalne, gdy powszechnie wiadomo, że Stalin miał głęboko w rzyci komunizm, komunistów i w zasadzie wszystkich, oprócz samego siebie.
Generalnie cały tekst jest zwykłą prymitywną publicystyką polityczną, do której ktoś wmieszał Jezusa, co każdy myślący katolik/chrześcijanin powinien poczytać za bluźnierstwo.
|
Śr lut 17, 2016 16:29 |
|
 |
Andy72
|
Nie, jest cały tekst objawień. Nie tylko o Stalinie.
|
Śr lut 17, 2016 16:35 |
|
 |
JedenPost
|
To nie są żadne objawienia, tylko obrzydliwy pamflet wypluty z chorego umysłu. Cytuj: Kiedy płonęło getto warszawskie, patrząc przez okno na klatce schodowej domu, gdzie wówczas mieszkałam, pełna goryczy i litości modliłam się za ginących w płomieniach żydów. Zostało mi objawione przez wewnętrzne, czysto intelektualne jasne światło, że giną oni z powodu nienawiści, jaką żywią do chrześcijan. Gdyby Żydzi nie zginęli z rąk hitlerowskich, staliby się przyczyną wymordowania Polaków, gdy Polska zostanie opanowana przez komunistów. Nienawiść, jaką pałali ku Polakom, którzy ich przygarnęli, wygnańców bez ojczyzny, spowodowała, że Bóg w sprawiedliwości swojej, dopuścił, że sami padli ofiarą nienawiści Germanów. ...naprawdę, rzygać się chce, inaczej się tego nie da wyrazić. Trzeba mieć naprawde niezdrowo nakotłowane pod kopułą, żeby promować takie śmieci.
|
Śr lut 17, 2016 16:39 |
|
 |
Andy72
|
Tak, po wojnie Żydzi kochali Polaków, pewnie.
|
Śr lut 17, 2016 16:42 |
|
 |
JedenPost
|
Nie będe dyskutował na temat takiego bagna. Szczerze uważam, na podstawie wcześniej ujawnionej łatwości przypisywania przez Ciebie innym "odczłowieczenia" czy "zezwierzęcenia", a teraz promowania tego zbrodniczego bełkotu, że masz poważny problem ze sobą i pogardą wobec ludzi.
|
Śr lut 17, 2016 16:47 |
|
 |
Andy72
|
Nie manipuluj, o odczłowieczaniu mówiłem w sprawie kanibali. Po prostu nazywam rzeczy po imieniu. Jaki zbrodniczy bełkot ? "Wolę tego trybuna zemsty ludu od tych wszystkich bankierów i kupców, których bogiem jest pieniądz" - przypomnij sobie jak Jezus wyganiał bankierów ze świątyni.
|
Śr lut 17, 2016 17:33 |
|
 |
Robek
|
Andy72 napisał(a): Tak, po wojnie Żydzi kochali Polaków, pewnie. Trzeba ich wszystkich wybić co do jednego 
_________________ Wymyśliłem swoje życie od początku do końca bo to, które dostałem mi się nie podobało.
|
Śr lut 17, 2016 18:02 |
|
 |
JedenPost
|
Hitler twierdził, że Żydów trzeba sie pozbyć, bo stanowią zagrożenie dla Niemiec. Promowana przez Andiego, Jezusem wycierająca sobie wykrzywiony pogardą świętoszkowaty pysk samozwańcza wyrocznia twierdzi, że Żydów słusznie wymordowano, bo stanowili zagrożenie dla Polski.
A Andy rżnie głupa i pyta "Jaki zbrodniczy bełkot?"
|
Śr lut 17, 2016 18:16 |
|
 |
ARHIZ
|
Przerażające. Bazując na tym bez problemu można zrobić organizacją na podobę ISIS...
_________________ ॐ नमः शिवाय
"Wachlarzem o aloes", czyli mój blog literacki o fantasy i science-fiction: http://wachlarzemoaloes.blogspot.com - blog https://www.facebook.com/Wachlarzem-o-aloes-1499129103717492/ - fanpage
|
Cz lut 18, 2016 20:40 |
|
|
|