Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn lis 10, 2025 1:46

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
 Do miłych (i nie tylko) wierzących. 
Autor Wiadomość

Post Do miłych (i nie tylko) wierzących.
Chciałbym podziękować wierzącym ( tym cierpliwym i pokornym) za odpowiedzi pozbawione docinków i protekcjonalnego stosunku. Nie będę pisał komu jestem szczególnie wdzięczny by nie być posądzonym o podlizywanie.:) Wiem, że kulturalne zachowanie nie jest czymś wyjątkowym wśród wierzących. Zdarzają sie natomiast przypadki osób wszechwiedzących, które bez używania argumentów ad personam mniej lub bardziej subtelnych nie potrafią dyskutować. Jakby nie byli świadomi, że odstraszają przez to niektórych od wiary. Czy nie jest to zwykłe wyżywanie ( czy zaspokajanie kompleksów) się na innych pod pretekstem obrony wiary? Przypuszczam, że takie osoby oszukują same siebie.

So gru 29, 2007 14:25

Jako ateista , także dodam ze swej strony , że byłem mile zaskoczony kulturą , wiedzą i tolerancją ze strony zarówno użytkowników jak i moderatorów tego forum .

Pozdrawiam .

So gru 29, 2007 20:15
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2 ]