|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Pytanie o pomoc (piosenka)
Autor |
Wiadomość |
Der Mensch
|
 Pytanie o pomoc (piosenka)
Witam
Pisze, bo wszystko przeszukałem i nie ma...
Ostatnio w radiu słyszałem piosenkę, której tytułu nie znam, ale miała takie słowa:
"Dobrze wiem, czego potrzebuje
Dobrze wiem, z czego rezygnuję
Dobrze wiem, Komu zaufałem
Komu życie swe oddałem
Na co sie zdecydowałem
Dobrze o tym wiem"
Byłbym wdzięczyny o podanie namiarów na tą piosenkę, a jeśli nie będzie w formie mp3 to słowa same także wystarczą:)
Z góry dziękuję!
_________________ „Szatan jest jak pies na łańcuchu, póki się do niego nie zbliżysz, to cię nie uchwyci!”
|
N maja 14, 2006 18:12 |
|
|
|
 |
zielona_mrowka
|
Hmm... google prawdę Ci powie...
Bartek Pielak - Dobrze wiem:
Dobrze wiem czego potrzebuję, Dobrze wiem z czego ryzykuję Dobrze wiem komu zaufałem, komu życie swe oddałem, na co się zdecydowałem Dobrze wiem, dobrze o tym wiem Radzą mi, beztroskim być i z życia sok wyciskać. Kuszą mnie bym rzucił cię i zaczął z chwil korzystać na przekur wszystkim podązam twoją drogą dla zmiany adania przekonać mnie niemogą , decyzja jest podjęta, niezmienię jej
demo [1:15] > http://www.bartekpielak.kdm.pl/mp3/04-DobrzeWiem.mp3
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
N maja 14, 2006 18:23 |
|
 |
Der Mensch
|
Dziękuję Ci zielona_mrowka:)
I przepraszam za fatygę...
Nie wiem, ale jak szukałem w google, to nie znalazłem. Chyba google na mnie jest źle nastawione...
_________________ „Szatan jest jak pies na łańcuchu, póki się do niego nie zbliżysz, to cię nie uchwyci!”
|
N maja 14, 2006 18:30 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
|