|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Poszukuję tekstu piosenki
Autor |
Wiadomość |
kolekt
|
 Poszukuję tekstu piosenki
Witam...
Poszukuje tekstu piosenki, którą słyszałem na pielgrzymce. Bardzo mi sie spodobała, tylko nigdzie nie moge znaleźć jej słów.
Pamiętam tylko urywek, a szło to mniej więcej tak:
"Ładna panno nie chodź za mną,
Nie chodź za mną ładna panno (...)
Chyba, że cała siebie zmnieniłaś,
Jak mnie zobaczyłaś."
Jeżeli ktoś kojaży tą piosenke i ma jej tekst, lub wie gdzie go mozna znaleźć, prosiłbym o pozostawienie wiesci...
|
Pn lut 12, 2007 18:20 |
|
|
|
 |
Etna21
|
 Re: poszukuje tekstu piosenki
kolekt napisał(a): Witam... Poszukuje tekstu piosenki, którą słyszałem na pielgrzymce. Bardzo mi sie spodobała, tylko nigdzie nie moge znaleźć jej słów. Pamiętam tylko urywek, a szło to mniej więcej tak:
"Ładna panno nie chodź za mną, Nie chodź za mną ładna panno (...) Chyba, że cała siebie zmnieniłaś, Jak mnie zobaczyłaś."
Jeżeli ktoś kojaży tą piosenke i ma jej tekst, lub wie gdzie go mozna znaleźć, prosiłbym o pozostawienie wiesci...
Hej to śpiewa dżani
|
Wt paź 02, 2007 17:32 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
Krasnoludek napisał(a): Poszukuje już dłuższy czas danych, a dokładnie tekstu do utworu Robert Prizeman: Voca Me. Jeśli ktoś z Was ma dane do tego utworu prosze o kontakt na gg 6921814. Serdeczne dzięki
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Cz paź 04, 2007 10:30 |
|
|
|
 |
mthomas
|
As secret as a dream you call
As silent as the night for all you cry
Lacrymosa
Lacrymosa dies illa