|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Prison Break
ktoś ogląda??
Serial na razie w porządku, tylko mam nadzieję, że zacznie dryfować w stronę kosmitów i testów na ludziach, tak jak to się stało z Archiwum X...
I przyznają, nie rozumiem histerii żeńskiej części widowni na punkcie Scofielda... 
|
So sty 26, 2008 23:27 |
|
|
|
 |
Zencognito
|
 Re: Prison Break
Teresse napisał(a): ktoś ogląda??
A gdzieś aktualnie leci w TV? Kilka miesięcy temu Polsat skończył emitować drugi sezon tego serialu i na tym się skończył mój kontakt z nim
Bardzo fajnie wykreowane postacie, serial ciekawie zrealizowany ale i tak wolę Losta 
|
So sty 26, 2008 23:36 |
|
 |
nospheratu
|
Nie oglądam, dla mnie to kolejny tasiemiec. Zamiast miłosnego dramatu gdzieś w Ameryce Południowej mamy dramat spiskowy w Ameryce Północnej. 
_________________ Mors dicit
|
N sty 27, 2008 11:02 |
|
|
|
 |
Rojza Genendel
|
Nie, ponieważ w zasadzie nie oglądam telewizji...
_________________ Jestem panteistką. "Nasze ciała są zbudowane z pyłu pochodzącego z gwiazd (...) Jesteśmy dziećmi gwiazd, a gwiazdy są naszym domem. Może właśnie dlatego zachwycamy się gwiazdami i Drogą Mleczną." (Carl Sagan)
|
N sty 27, 2008 17:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
w TV nie leci, ale III season do 10 odcinka mozna pobrać np. ze strony www.theprisonbreak.net...
III sezon rozgrywa się w Ameryce środkowej w panamskim kiciu...w którym ląduje Mahone, Bellick, Scofield i Bagwell- oczywiście nietrudno zgadnąć, że chcą zwiać... 
|
N sty 27, 2008 17:49 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kolejny tasiemiec, na dodatek żałośnie przetłumaczony na polskie potrzeby tytuł..
PS, wiecie jak będzie w Polskiej telewizji "Jezus Chrystus na śmieć skazany"?
Jesus Christ Prison Break
Crosis
|
N sty 27, 2008 20:16 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Serial genialny tylko w pierwszym sezonie. Reszta to kiszka, dno, sprzeczności, naciągania i urwane wątki. Nie jest wprawdzie gorzej od Lost, ale już i tak bardzo słabo.
A ja cały czas będę fanom seriali polecał Dextera. Jeśli kochacie sarkazm i czarny humor połączony z kryminalnymi zagadkami to jest coś dla was.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
N sty 27, 2008 22:51 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
|