Witam wszystkich! Wybrałam na maturę motyw anioła i poszukuję obrazów z aniołami. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
Wt mar 06, 2007 19:38
agnieshka18
dzięki za pomoc
Wt kwi 17, 2007 16:10
goostaf
Gratuluję poczucia humoru
_________________ Powiedziano ci, człowiecze, co jest dobre. I czegoż żąda Pan od ciebie, jeśli nie pełnienia sprawiedliwości, umiłowania życzliwości i pokornego obcowania z Bogiem twoim Micheasz 6:8
Wt kwi 17, 2007 16:59
Anonim (konto usunięte)
a jednak znalazłam Anielsko więc :
van Eyck "Spiewające Anioły" - fragment
So lis 22, 2008 9:01
Anonim (konto usunięte)
i całe fragment ołtarza Gandawskiego
So lis 22, 2008 9:04
Anonim (konto usunięte)
no to może zaraz te z drugiej strony -
Grające Anioły - van Eyck
So lis 22, 2008 9:05
Anonim (konto usunięte)
zapomniałam wkleić
So lis 22, 2008 9:06
Anonim (konto usunięte)
"Najczęściej można spotkac Cię nad przepaścią lukrowaną
gdy przez dziurawą kładkę przeprowadzasz dwoje dzieci"( z piosenki SDM)
może to nie wielkie dzieło sztuki - ale za to najpopularniejsze przedstawienie Anioła Stróża
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you