Wojtas- widzisz też kiedyś bardzo zdenerwowałam się na osobę, która skrytykowała Łysiaka...teraz sam mnie rozczarował...
Pytałeś czy widzę jakieś pozytywy w jego książkach...
A może odwrócę pytanie i zapytam czy on widzi cokolwiek pozytywnego w innych ?
Krytykuje oprócz Salonu ( co zrozumiałe)
Radio Maryja
środowisko Gazety Polskiej
Michalkiewicza
Kaczyńskich
Wychodzi na to , że jednym posiadaczem prawdy objawionej jest ON i tylko ON...
I w porządku może tak być, że jedna osoba na miliony ma rację- ale taka osoba powinna ze szczególna starannością sprawdzić wszystko co pisze-
Ja przeczytałam tylko ułamek wszystkiego co napisał i znalazłam 2 błędy rzeczowe...
To jest niedopuszczalne u kogoś kto aspiruje tak wysoko...
Poza tym zastanów sie Wojtas- cz w jego haśle "Prawda przeciw światu " najbardziej nie chodzi właśnie o to PRZECIW a nie o PRAWDĘ...
Spróbuj poczytać profesora J.R Nowaka- on podaje zawsze książki, numery stron, tytuły gazet, autora...
Poza tym poruszyło mnie też jak napisał o samobójczej śmierci pewnego dziennikarza...
Do tego właśnie prowadzi samo odkrywanie prawdy i nie proponowanie żadnych kroków co wobec tego z tym fantem zrobić ...
Jeśli tylko odkryjemy straszną prawdę i nie pokażemy drogi wyjścia albo chociaż działania- to prosta droga do rozpaczy, zgorzknienia, alkoholu...
Profesor J.R. Nowak oprócz pisania o strasznej prawdzie proponuje sposoby działania- założył min. Ruch na rzecz Przełomu Narodowego
Pozdrawiam...