Zdjęcia Bazyliki Licheńskiej ... zapraszam
Autor |
Wiadomość |
Sierpek
|
 Zdjęcia Bazyliki Licheńskiej ... zapraszam
Od jakiegoś czasu Pan Nasz skierował moje zainteresowanie w kierunku fotografii. Pragnę się z Wami podzielić moją galerią zdjęć dotyczącą Bazyliki Licheńskiej
http://www.album.arsis.strefa.pl/Bazyli ... index.html
... zapraszam serdecznie
_________________ na zawsze bezpartyjny ... poszukujący Prawdy
|
Pn lut 06, 2006 21:09 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Sierpek, Piękne zdjęcia. Jestem pod wrażeniem.
Chwała Panu za Twój talent i dobrze, że go nie zakopałeś.
|
Pn lut 06, 2006 21:23 |
|
 |
Moria
|
Masz talent.
Pozdrawiam 
_________________ Codziennie jeden cytat z nauczania ojców Kościoła – blog: http://ojcowiewiary.blogspot.com/
|
Pn lut 06, 2006 21:29 |
|
|
|
 |
Sierpek
|
Dziękuję Wam za miłe słowa ...
pięć dni w Licheniu ... naprawdę polecam to miejsce ... można obejrzeć piękne miejsca, przystopować swoje zabieganie, wyciszyć się, pomodlić ... jeden dzień to zdecydowanie za mało ... 
|
Pn lut 06, 2006 21:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Sierpek, no narozrabiałeś jak prawdziwy artysta.
Ostatnie zdjęcie z 4 strony "ukradłam" Ci, i dałam sobie na background.
Jakim aparatem robiles te fotki?
|
Pn lut 06, 2006 21:58 |
|
|
|
 |
Sierpek
|
Lucyna ... wszystkie cztery wmieściłaś na pulpicie?  ... zdjęcia robiłem czarnym aparatem, a dokładnie 
|
Pn lut 06, 2006 22:17 |
|
 |
zielona_mrowka
|
Jestem pod wrażeniem, że na większości tych zdjęć nie ma prawie ludzi... takie pustki w bazylice pamiętam tylko wtedy gdy są jakieś duże uroczystości, które skupiają się w małym kościele i ew. dochodzą do bazyliki Fajne zdjęcia, trochę mi się sentymentalnie zrobiło 
Pozdrawiam ps. tylko moderatorzy mogą modyfikowac/usuwać posty
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Pn lut 06, 2006 22:26 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Dobre fotki, dobre 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn lut 06, 2006 23:14 |
|
 |
Mieszek
|
Sierpek ładne zdjęcia szczególnie 103 
ale Bazylika jest po prostu piekna trudno byłoby ją wygląda na to, ze źle uchwycić choc tam niestety nigdy nie byłem
masz talent z reszta o tym swiadczą wypowiedzi wyżej
PS
nick Sierpek oznacza, ze byłes tam w sierpniu?
choć z drugiej strony wyglada to na jesień w pełni..
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Wt lut 07, 2006 12:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Sierpku, a byles w Pradze?
Ja w ostatnie wakacje zrobilam mnostwo zdjec w tym miescie ale niestety wszystkie klisze mi zginely.
|
Wt lut 07, 2006 15:43 |
|
 |
Sierpek
|
Fajnie, że zdjęcia się podobają, może dzięki nim te osoby, które jakoś nie mogły znaleźć czasu na odwiedzenie tego pięknego miejsca, teraz go znajdą ...
zielona_mrowka ... dzięki za info dotyczące uswania postów
ToMu, Moria ... dzięki
Mieszek ... nik sierpek to moja poprzednia ksywa ...
Lucyna ... nie byłem za granicą. Oczywiście chciałby się wybrać w przyszłości do paru miejsc, ale ... uważam, że w Polsce jest też mnóstwo ciekawych miejsc wartych odwiedzenia i uwiecznienia na zdjęciach
|
Cz lut 09, 2006 18:49 |
|
 |
Incognito
|
Bardzo dobre zdjęcia
Niektóre elementy bazyliki uważam za zbyt pstrokate, ale jest tam mnóstwo piękna  Szczególnie spodobał mi się ten anioł - jestem zachwycony  Oby na świecie powstawało więcej wspaniałych budowli i więcej dzieł sztuki!
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Cz lut 09, 2006 19:35 |
|
 |
Sierpek
|
Incognito ... dzięki
Pozdrowienia dla Szczecina ... miasta, w które zawsze dobrze będę wspominał (cztery lata z życia) ... 
|
Cz lut 09, 2006 22:16 |
|
 |
angua
|
Sierpek napisał(a): Fajnie, że zdjęcia się podobają, może dzięki nim te osoby, które jakoś nie mogły znaleźć czasu na odwiedzenie tego pięknego miejsca, teraz go znajdą ...
Nigdy mnie nie ciągnęło do Lichenia jako do sanktuarium, a w ogóle nie pomyślałam, że mogłoby mnie tam ciągnąć z innego powodu. I choć ostatnio trasy moich wycieczek po Polsce w dużej mierze pokrywają się ze Szlakiem Architektury Drewnianej [czyli wolę raczej kościółki/cerkiewki małe i stare], to dzięki tym zdjęciom wiem, że czasem warto zobaczyć również to, o czym bym w ogóle nie pomyślała. Dzięki 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Cz lut 09, 2006 22:58 |
|
 |
Sierpek
|
angua ... skoro też lubisz zdjęcia, to może podzielisz się nimi w tym wątku ... zapraszam Wszystkich, którzy chcą podzielić się swoimi zdjęciami architektury ...
viewtopic.php?p=130574#130574
pozdrawiam
|
So lut 11, 2006 21:03 |
|
|
|