Autor |
Wiadomość |
rozalka
Moderator
|
A., co Ty taki śnięty jesteś, ciastek się najadłeś?  :P
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Śr maja 14, 2008 8:03 |
|
|
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Mroczny, specjalnie dla Ciebie użyje za wzór najbardziej rozbudowanego argumentu w CAŁEJ dyskusji:
Nowy serial(już słowo serial powinno odrzucać, vide reszta seriali), z fajnym soundtrackiem(co w nim fajnego? pare razy słyszałem i leży- ale wiadomo, nasze rodzime dzieło, więc nie ma czemu się dziwić), humorem(gdybym nie miał internetu, to pewnie by mnie śmieszyło), luzem(luz... a co to wogóle jest luz? Napisany przez kogoś scenariusz, grany tyle razy aż w końcu w miare wyjdzie?) i lekkim przesłaniem(czytaj- jak każdy serial, bez przesłania).
Cytuj: A., co Ty taki śnięty jesteś, ciastek się najadłeś?
Chory jestem.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Śr maja 14, 2008 10:36 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Cytuj: Nowy serial(już słowo serial powinno odrzucać, vide reszta seriali) Serial =/= badziewie. Cytuj: ajnym soundtrackiem(co w nim fajnego? pare razy słyszałem i leży- ale wiadomo, nasze rodzime dzieło Jak wolisz disco polo czy tam jakiś hh to spoczko. ;] Cytuj: humorem(gdybym nie miał internetu, to pewnie by mnie śmieszyło) Nie, gdybyś nie był arcypoważnym to by Cię śmieszyło. ;] Cytuj: luzem(luz... a co to wogóle jest luz? Luz - swoboda, brak ciągłej powagi, podejście z dystansem i humorem. Itp. Cytuj: Napisany przez kogoś scenariusz, grany tyle razy aż w końcu w miare wyjdzie?) wtf? Cytuj: lekkim przesłaniem(czytaj- jak każdy serial, bez przesłania).
Nie chcę nic mówić, ale to, że Ty czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że tego tam nie ma.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Śr maja 14, 2008 14:42 |
|
|
|
 |
A.
|
Oh, już widze wycieczki personalne się zaczynają, no ale wiadomo, to pisze ten co nie ma argumentów "polskiego widza".
Serial polski = badziewie.
Cytuj: Jak wolisz disco polo czy tam jakiś hh to spoczko. ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) Lubie rock i metal, a tego tam nie ma. No ale masz racje, wole disco polo, czy hh od tego co prezentuje ten serial. Pozdrów odemnie Tole jak ją kiedyś spotkasz na imprezie dla fanów. Cytuj: Nie, gdybyś nie był arcypoważnym to by Cię śmieszyło. ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) Śmieszne to jest Family Guy, American Dad, czy choćby Metalocalypse. Tu mamy typowy, polski serialik dla ludzi odmóżdżonych innymi polskimi serialikami. Nie ma tam nic naprawdę śmiesznego, no chyba że kogoś śmieszy byle co, to wtedy raczej współczuje. Cytuj: Luz - swoboda, brak ciągłej powagi, podejście z dystansem i humorem. Itp. Wielu dokładnie to samo powie o M jak Miłość. Cytuj: Nie chcę nic mówić, ale to, że Ty czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że tego tam nie ma.
O wow, kolejny argument, o którym mógłbym powiedzieć "Typowy potok argumentów polskiego widza". To, że nie widzisz w Modzie na Sukces głębokiego przesłania i prawd objawionych, to przecież nie znaczy, że tego tam nie ma. No gratuluje argumentu, gratuluje.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Śr maja 14, 2008 15:57 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Cytuj: Serial polski = badziewie. Argument nie do podważenia. xd Cytuj: Lubie rock i metal, a tego tam nie ma. No ale masz racje, wole disco polo, czy hh od tego co prezentuje ten serial. Pozdrów odemnie Tole jak ją kiedyś spotkasz na imprezie dla fanów. A ja lubię T.Love, Lady Pank całkiem też, Feel trochę mniej, ale ujdzie w tłumię. Whatever. Cytuj: Śmieszne to jest Family Guy, American Dad, czy choćby Metalocalypse. Tu mamy typowy, polski serialik dla ludzi odmóżdżonych innymi polskimi serialikami. Nie ma tam nic naprawdę śmiesznego, no chyba że kogoś śmieszy byle co, to wtedy raczej współczuje. Mówi Ci coś takiego jak "różne typy humoru" ? Cytuj: Wielu dokładnie to samo powie o M jak Miłość. Chyba nie baudzo. Cytuj: O wow, kolejny argument, o którym mógłbym powiedzieć "Typowy potok argumentów polskiego widza". To, że nie widzisz w Modzie na Sukces głębokiego przesłania i prawd objawionych, to przecież nie znaczy, że tego tam nie ma. No gratuluje argumentu, gratuluje.
Tylko, że ja nie twierdzę, że tam nie ma przesłania, a Ty mówisz, że w 39 kategorycznie nie ma. ;] Spoczko oczko, już nic nie mówię. ;]
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Śr maja 14, 2008 17:44 |
|
|
|
 |
A.
|
Cytuj: Argument nie do podważenia. xd Też tak sądzę, chyba że ktoś jest w stanie wskazać jakiś lecący w tv, wyprodukowany w polsce serial, który nie byłby poniżej poziomu krytyki. Cytuj: Mówi Ci coś takiego jak "różne typy humoru" ? Dziwne, że Ty mnie się o to pytasz, pozwól, że przypomne: Cytuj: Nie, gdybyś nie był arcypoważnym to by Cię śmieszyło. A więc Mroczny, mówi Ci coś takiego jak "różne typy humoru"?:> Baudzo, baudzo- konkretnie wszyscy fajni tego "wybitnego dzieła polskiej kinematografii". Cytuj: Tylko, że ja nie twierdzę, że tam nie ma przesłania, a Ty mówisz, że w 39 kategorycznie nie ma.
I będę tak twierdził dalej- chcąc, nie chcąc czasami musze oglądać różne seriale i pod względem przesłania nie różni się niczym od takich mega-hiciorów polskiej wsi jak Plebania...
|
Śr maja 14, 2008 18:01 |
|
|
|