Jakiej muzyki słuchasz w tej chwili?
Autor |
Wiadomość |
Triplex
|
Pieśni chrześcijańskie w języku hindi w wykonaniu pastora Kingstona Christiana - http://www.bethesdaministriesindia.org/ Takie troszkę "sacro-polo" momentami, ale przyjemna muzyczka.

_________________ "I nie masz w żadnym innym zbawienia; albowiem nie masz żadnego imienia pod niebem, danego ludziom, przez które byśmy mogli być zbawieni." (Dzieje Apostolskie 4, 12)
Pomóż naszej Elizce! - http://www.baptist.gniezno.pl/aktual/Elizy2
|
So sty 05, 2008 2:25 |
|
|
|
 |
Triplex
|
Navještenje - "Ti si tu"
Kapitalna chorwacka "uwielbieniówka". Gdzieś tak na poziomie naszego TGD
_________________ "I nie masz w żadnym innym zbawienia; albowiem nie masz żadnego imienia pod niebem, danego ludziom, przez które byśmy mogli być zbawieni." (Dzieje Apostolskie 4, 12)
|
So sty 05, 2008 11:51 |
|
 |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
Rojza Genendel napisał(a): Green Day to straszna tandeta  ale przyjemna.  Wiesz, lubię posłuchać ich muzyki, bo to dla mnie taka odskocznia od ambitnego rockowego grania, dobra na jakąś imprezkę. Taki melodyjny punkrock czy pop-punk - nie ważne. Przyznam, że kiedyś byli bardziej normalni, grali undergroundowo i nie lecieli na kasę tak, jak po wydaniu American Idiot, który zrobił wielką furorę i odniósł wielki sukces komercyjny, ale też i artystyczny. Owszem, bo jak na takich cztero-akordowców ten album ociera się o geniusz. Bardzo fajny, dużo pozytywnej energii. Lucyna napisał(a): Bartasie, ale nie musimy sie bawic przy muzyce z CD, ktore polecasz, a ktore zawiera ostrzezenie o przeklenstwach
Lucyna, nie bądź takim ortodoksem, bo się psychicznie wykończysz
Piszę to z dobrego serca  Szanuje Twoją ortodoksyjność w sprawach wiary i moralności. Ja też tych rzeczy mocno bronię, ale ... bez przesady, bo można wylądować w psychiatryku. Ja o mało nie wylądowałem
Dzięki Wam za tę pomoc w wątku o mnie 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
So sty 05, 2008 21:19 |
|
|
|
 |
Bartas
|
Ojej! Zapomniałem
R.E.M. - Losing My Religion oraz Everybody Hurts
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
So sty 05, 2008 21:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Bartas, cos Cie sie pomieszalo, o jaka ortodoksyjnosc Ci chodzi?
Byc moze twoja znajomosc j. angielskeigo nie jest zbyt dobra i nie potrafisz wylapac przeklenstw w utworach, ktore "promujesz".
|
So sty 05, 2008 22:30 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Malo tego, Bartasie, slowa ktore cytujesz w swoim opisie chyba nie naleza do Jana Pawla II, jezeli sie myle, to prosze podaj ich zrodlo, i strone z ktorej je przytaczasz.
Nie obawiaj sie o moje zdrowie psychiczne, jest ono w doskonalej kondycji.
|
So sty 05, 2008 22:40 |
|
 |
Triplex
|
Jakoś tak nie mogę spać, więc myszkuję sobie... A w słuchawkach mam tu:

|
N sty 06, 2008 4:08 |
|
 |
Bartas
|
Green Day - Redundant
|
N sty 06, 2008 17:33 |
|
 |
Zencognito
|
Booty Luv - Some kinda rush
Cuuuuuudowny utwór! Napełnia energią nocy rozświetlonej neonami  [/url]
|
N sty 06, 2008 19:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
N sty 06, 2008 21:19 |
|
 |
Bartas
|
|
N sty 06, 2008 22:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
N sty 06, 2008 23:04 |
|
 |
Triplex
|
Wiesz, wydaje mi się, że są tacy wykonawcy i taka muzyka, której ludzie wierzący nie słuchają i słuchać nie powinni. Bóg stworzył muzykę, ale szatan sobie jej częśc zawłaszczył. Po co słuchać tego, co od szatana jest?
A u mnie w słuchawkach tej nocy:
Myślę, że znacie tego artystę... 
|
Pn sty 07, 2008 0:58 |
|
 |
Bartas
|
Triplex napisał(a): Wiesz, wydaje mi się, że są tacy wykonawcy i taka muzyka, której ludzie wierzący nie słuchają i słuchać nie powinni. Bóg stworzył muzykę, ale szatan sobie jej częśc zawłaszczył. Po co słuchać tego, co od szatana jest?
Taaak, za to Radyjo Maryśka nie jest wytworem szatana
A tak poważnie: Highway to Hell to piosenka napisana przez zespół z poczuciem humoru. Kiedy słucham tego hitu i wariuję przy nim, to się z tego śmieję, a nie potępiam. Boże, jakie Wy, ludzie, tak samo wierzący jak ja, macie podejście do tych rzeczy.
John Lennon - Woman
|
Pn sty 07, 2008 11:53 |
|
 |
Triplex
|
Ja po prostu serio traktuję wiarę i widzę problemy, których inni nie widzą. Może to kwestia odrobiny wiedzy o satanizmie, manipulacji, przekazie podprogowym, itd.
A u mnie:

|
Pn sty 07, 2008 13:56 |
|
|
|