Autor |
Wiadomość |
zszywacz
|
_________________ I recognise...
Myself in every stranger's eyes
|
Wt wrz 18, 2007 8:06 |
|
|
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Cytuj: Helloween - świetny niemiecki zespół power/speed metalowy Nie podchodzi mi osobiście, choć power lubie. Za to były wokalista Kiske śpiewa na fajnym albumie Sommeta "Avantasia-The Melat Opera"  Cytuj: Megadeth - pomału prześciga Metallicę w moim rankingu A Tout... wymiata po prostu. Ogółem nie lubie zbytnio Megadeth, ale ten kawałek podbił moje serce... Bardziej przez Cristinę Scabbię Wolę Rhapsody(teraz juz of Fire:P) I Ozzy, np. Z nowej płyty Black Rain No ba;] Anti Christ/Dead Christ Cytuj: jak tu Ryśka nie lubić heh
Akurat ja nie lubie :> Nie wiem w sumie czemu, po prostu mi nie podeszło...
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Wt wrz 18, 2007 11:18 |
|
 |
zszywacz
|
Bez przesady, Cristina ma swoje, khem, zalety  nie przeczę, ale wokalistką porywającą nie jest. Złą też nie, absolutnie, ale niczym specjalnym się nie wyróżnia. Wolę postacie mniej może atrakcyjne, ale za to bardziej wyraziste pod względem artystycznym, na przykład Agnete z zespołu Madder Mortem: http://www.youtube.com/watch?v=FfD6lo_7o0U
|
Wt wrz 18, 2007 12:59 |
|
|
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
No chyba nie sądzisz, że ja się jej głosem zachwycam  (choć i tak mi się całkiem podoba).
A jeśli sam wokal, to chyba wole Tarje Turunen z nieistniejącego Nightwisha(bo bez Tarji nie ma Nightwisha), albo Kimberly Goss z Sinergy:
http://www.youtube.com/watch?v=5qtCvvtw-Yo
Obie raczej urodą nie grzeszą(co nie znaczy, że brzydkie) 
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Wt wrz 18, 2007 14:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Christina nie śpiewa w oryginale na "Youtanasi" 
|
Wt wrz 18, 2007 21:45 |
|
|
|
 |
zszywacz
|
Ale to o tym chyba każdy wie 
|
Wt wrz 18, 2007 22:30 |
|
 |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
Ja ostatnio bardzo dużo słucham solowych płyt Marka Knopflera, takich jak
Golden Heart, Sealing Philadelphia czy najnowszy krążek Kill To Get Crimson
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
N wrz 23, 2007 16:15 |
|
 |
Groshó
|
oooooo..... długo by wymieniac same gatunki ogólnie od black metalu po Szanty..  wielka róznorodność... mniej ogólnie??? metal, reggae, raga, punk rock, HARD CORE (I Lowe HC), folk, szanty amerykański hh....
z ciekawych zespołów które ostatnio słucham:
Jiheart (białoruski se scremo hc)
Sweet Noise "The Triptic" (afrykańska płyta polskiego zespołu... majstersztyk brzmieniowy i róznorodnosciowy)
Honor (teksty beznadziejne, przesłanie do zakazania ale muza fajna)
Cinq G (fajowe raga)
Born Dead (kiedyś HC a dzis jazz Core - fajne texty)
pozdrawiam wszystkich antyfanów punk rocka i metalu.... wasza nienawisć umacnia naszą wiare. Pomijam fakt ze to co wielu z was wypisuje na forum kłuci się z zasadami chrześcijaństwa... Poczytajcie Pismo Św. i wyłączcie jedyne słuszne radio i jedynie słuszną telewizje.
_________________ ...Widzą Boże to, co robię,Twoje oczy doskonałe,I nie wszystko to, co czynię, Godne Twojej jest pochwały...
<-- Headtrush ("Niedoskonały")
|
Cz paź 04, 2007 11:19 |
|
 |
Bartas
|
Groshó napisał(a): wyłączcie jedyne słuszne radio i jedynie słuszną telewizje
Czyli co? marysia i plwam? 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Cz paź 04, 2007 19:50 |
|
 |
Groshó
|
Bartas napisał(a): Groshó napisał(a): wyłączcie jedyne słuszne radio i jedynie słuszną telewizje Czyli co? marysia i plwam? 

_________________ ...Widzą Boże to, co robię,Twoje oczy doskonałe,I nie wszystko to, co czynię, Godne Twojej jest pochwały...
|
Pt paź 05, 2007 15:14 |
|
 |
Bartas
|
Groshó napisał(a): Bartas napisał(a): Groshó napisał(a): wyłączcie jedyne słuszne radio i jedynie słuszną telewizje Czyli co? marysia i plwam?  
Nie śmiej się tylko mi odpowiedz. Jakiego radia mam słuchać i jakiej telewizji mam oglądać?
Słucham Trójki, a telewizji nie oglądam.
|
Pn paź 08, 2007 21:41 |
|
 |
Groshó
|
Bartas napisał(a): Groshó napisał(a): Bartas napisał(a): Groshó napisał(a): wyłączcie jedyne słuszne radio i jedynie słuszną telewizje Czyli co? marysia i plwam?   Nie śmiej się tylko mi odpowiedz. Jakiego radia mam słuchać i jakiej telewizji mam oglądać? Słucham Trójki, a telewizji nie oglądam.
nie no, żartowałem z tymi "jedyniesłusznymi" mediami, ja tam nikomu nie chce dyktować co ma oglądać, czego słuchać, a co czytać... ale sa tacy którzy chcą mnie nażucać co jest słuszne a co nie.... . / poza tym Trójka fajne radio wg mnie/
|
Wt paź 09, 2007 11:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Children of Bodom jest świetny. Power Metal w ich stylu - to lubię.
Rotting Christ - Melodyjny Black i Black Metal, świetny zespół. Polecam.
|
Cz paź 18, 2007 5:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
oksheh napisał(a): Children of Bodom jest świetny. Power Metal w ich stylu - to lubię. Rotting Christ - Melodyjny Black i Black Metal, świetny zespół. Polecam.
Children of Bodom to nie power metal
To Melodic Death Metal
Power metal - helloween , blind guardian, iced earth, hammerfall , td ...
|
Cz paź 18, 2007 21:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja się nie znam bardzo dobrze na metalu....ale ty się jeszcze mniej znasz... CoB to Power Metal.
|
Cz paź 18, 2007 21:50 |
|
|
|