| Autor |
Wiadomość |
|
Yamaha
|
a ja mam juk gta SA i komp podołał i jest super gierka  :D polecam
Pozdro 
_________________ Jade jade na motorze....włosy mi rozwiewa wiatr :D.....
|
| Wt cze 28, 2005 22:25 |
|
|
|
 |
|
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Tjaa, SA jest genialne, już sobie przypakowałem, potatuowałem się, walnałem się w git ciuszki i zrobiłem sobie fajną fryzurke i teraz jestem trÓ [...] Nigga
Stare gry? Wchodzim na google, wpisujemy "stare gry", ale "stare gry download" i lookamy po wynikach, one najczęściej zajmują kilka mega. Największa jaką widziałem to GTA zajmowało ok 250 MB
[...] - proszę bez przecinków
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
| Śr cze 29, 2005 9:21 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
O stare gry są rewelacyjne Ale takie na prawdę stare z '86 roku A zerknijcie no tu: http://www.pepere.org/katalog_8_aa/gry- ... i_6_0.html Zwłaszcza Robotrage  Tank ball też ujdzie
|
| Śr cze 29, 2005 9:30 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Miało być o złych i dobrych stronach gier. Ale od początku nie było. Tylko od razu kto w co gra i co sobie zainstalował ostatnio i ile mostów przeszedł i po którym go zaciukali. Dla maniaków gier są specjalne serwisy, gdzie nikt normalny nie zagląda, i tam można wymieniać do woli takie uwagi.
Jednak chyba, patrząc na te posty, gry komputerowe odmóżdżają. Albo jak napisał Ozel: ODSTEROWUJĄ. Ja po przeczytaniu tych postów, które są nie na temat a stały się apoteozą wirtualnego świata, czuję się już wystarczająco odsterowany od rzeczywistości, by jeszcze grać w cokolwiek oprócz cymbergaja.
Niezamierzenie chyba temat pokazał, negatywną stronę gier.
|
| Śr cze 29, 2005 13:21 |
|
 |
|
A.
|
Cytuj: Jednak chyba, patrząc na te posty, gry komputerowe odmóżdżają Zastanowił bym się kto jest odmóżdżony. A może ci co grają np. w pokera? Albo o zgrozo piłke nożną, przecież to taka brutalna gra, te wszystkie faule i przepychanki. Nie wspomne już o futbolu amerykańskim czy boksie... Gry nie odmóżdżają bardziej niż TV, radio czy internet. Nie widze złych stron w znaczącej większości gier. Pomine produkcje marne, czyli np. Postal 2. Że gry są brutalne? Life is brutal. Że czasem zobaczy się goły tyłek czy piersi- wielkie mi halo, to chyba minus dla ludzi o conajmniej dziwnych preferencjach, a przynajmniej dla mnie nagie ciało nie jest wulgarnością... no ja rozumiem hard sex mit tieren und krasnalen, ale takiego czegoś w grach nie ma(no wyjątki to np. WTSE-> ale tam jest zastrzeżone, że dla ludków pełnoletnich). Co jeszcze może być be w grach? Konkurencja- powtórze się- Life is brutal, mamy kapitalizm, albo robisz i jesteś konkurencyjny, albo... Im więce, ciężej pracujesz im jesteś lepszy w czymś tym większe masz szanse na życie na jak najlepszym poziomie- rozumiem, że to jest dla niektórych złe? Myślmy dalej nad minusami... Zabijanie innych w grach. To sprawa wychowania, jeśli rodzice oleją dzieci i pozwolą im się wychować na grach, to owszem, dziecko może w jakimś stopniu emanować przemocą, ale to samo jest w TV, internecie, czasopismach/książkach... Wszystko zależy od wychowawców, mnie wychowano tak, że wiem, że wirtualnego człowieka moge sobie zabić, bo włącze gre ponownie i on tam znowu będzie, a "życie to nie bajka"... Co jeszcze jest be w grach? Przekleństwa, ale to częściej wynosimy z kontaktów z rówieśnikami, zresztą przeklina każdy, czy gra w gry czy też nie. Kolejne minusy hmm... dla mnie cena oryginałów, czasem jak na polskie warunki jest za wysoka. A do tego: Cytuj: 4. Rozwój tematu to wypadkowa pierwotnej jego koncepcji w założeniu autora i kolejnych, kształtujących temat, wypowiedzi dyskutantów.
Temat jest jasny- gry komputerowe. To że zeszło z ich względnego dobra/zła na inny temat z tym związany jest jak najbardziej normalny w/g regulaminu.
Teraz lecem, coś czuje, że znów Sprzymierzonym trzeba tyłki sprać:)
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
| Śr cze 29, 2005 14:36 |
|
|
|
 |
|
Yamaha
|
A. <- dobrze napisane
kurde a ja sie zaciełam na misji u "S" co trzeba tym samochodem "tańcować" gryyy
Własnie to że temat zszedł z toru początkowego to normalne na kazdym forum  .....a jakie tam sa motocykleee uuaaa...
Pozdrawiam
Odmóżdzone a to dobre 
|
| N lip 03, 2005 15:45 |
|
 |
|
A.
|
Ja też na tej misji:/ ale zrobiłem sobie drugiego save na cheatach i się bawie, nawet opanowałem jak dostać się do pozostałych miast
Choć aktualnie w to nie gram, znalazłem nową gre, którą pragnę aktualnie całym sercem,ciałem i duszą(jakby co to przenośnia).
Oto link do screena:
http://www.cafzone.net/ipb/images/misc/ ... geII_3.jpg
Mmmmm... Drowki i wszystko jasne, a do tego mmorpg(chyba dobrze skrót zapisałem;) ). Do tego zamówiłem sobie Soldier of fortune II Double Helix-> jeszcze lepsza od jedynki, a już jedynka rzucała na kolana, trzepała psyche, mieżdżyła system i otwierała bramy piekieł
A do tego czasu-> Battlefield 1942. Dziwne, ale wole grać Axis(mają lepszy sprzęcior;) ). Do tego czekam na Battlefield 2, tylko, że wymagania minimalne... procek 1,5 gHz 512 RAM...(dostaje zawału więc nie dokończe)
|
| N lip 03, 2005 16:26 |
|
 |
|
Yamaha
|
a ja męcze sie z ta misją i męcze normalnie już szału dostaje bo chce grac dalej a tu buba....co do innych miast to mi własnie tez sie udało a dokładnie na jakąś wieś pełnoooo traktorów śmiga
Ehh musze sie zabrać za ta misję...
Pozdro 
|
| N lip 03, 2005 20:10 |
|
 |
|
A.
|
E tam wieś... mówie o takich samych miastach jak to w jakim zaczynamy:] zobacz sobie na mapie 
|
| N lip 03, 2005 21:27 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A czy są jakieś gry np. w Kościół albo w Parafię????
|
| Pn lip 04, 2005 6:29 |
|
 |
|
Yamaha
|
no do next miast tez już mam dostęp
hmm w kosciół gre hmm nie słyszałam o takiej
Polecam simsy  choć z kosciołem nie mają nic wspolnego ale są fajnie
Pozdrawiam
|
| Pn lip 04, 2005 9:42 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
No tak, simsowie... Wiem, że są specjalne Patche (??? nie wiem, czy to tak się nazywa fachowo ???) czyli programiki, dzięki którym można odgrywać pewne sytuacje, powiedzmy takie dozwolone od lat 18. A ciekawe, czy są właśnie takie pacze, gdzie, można zostać księdzem, trafić na parafię, zbierać tacę, itp???
Ciekawe, czy są takie gry strategiczne???
|
| Pn lip 04, 2005 11:51 |
|
 |
|
Meg
|
Ja to bym sobie w taką parafię pograłąm, choć ta parafia wcale by długo nie przetrawała. Ktoś powinien stworzyć taką gre 
|
| Pn lip 04, 2005 12:07 |
|
 |
|
A.
|
Jak to było? Church simulator czy coś w tym stylu, rekrutowało się księży, zakonnice, kupowało swiece etc... tzn nie robiło się tego bo to był tylko projekt, chyba ortalion entertaiment, czy jakoś tak, w kazdym bądź razie tych, co są odpowiedzialni za żulionerów.
Co do simsów- patche akurat nie służą do odgrywania "scenek", są to jakby "nakładki" do gry dodające coś nowego, lub eliminujące błędy poprzednich wersji, można ściągnąć nakładke, że jak sie rozbierają to nie ma cenzury. Choć w Simsach 2 bez nakładek można tworzyć związku homoseksualne
Co do kościoła- nie ma go chyba w grach, oprócz oczywiście lokacji "kościelnych", przynajmniej ja nie kojarze rzadnego tytułu 
|
| Pn lip 04, 2005 15:14 |
|
 |
|
Yamaha
|
Ahahahaha uparłam sie zaparłam i przeszłam tą misje z tym dylowaniem samochodem  :P
Pozdrawiam
Sandra
ps: co do simów bez cenzury hmm barbi i ken  buahah... 
|
| Wt lip 05, 2005 21:54 |
|
|
|