Autor |
Wiadomość |
Lideczka
Dołączył(a): Pn kwi 11, 2005 10:43 Posty: 219 Lokalizacja: Słupsk
|
żadnego z wymienionych dzienników nie czytam najchetniej
kiedys pracowałam w kolportażu gazet i do dziś mam silny uraz psychiczny do nich ....., pozostałość z pięcioletniej pracy
a wogóle jakas dziwna tak aniekta? co ona ma dać?
ps a tak wogóle to czytam tylko że książki żeby nie było że wogóle nie czytam wolę sprecyzować i rozwiać wątpliowści nasuwające sie po przeczytaniu mojego postu  <to mój ulubiony emitonek>
|
Wt sty 03, 2006 21:50 |
|
|
|
 |
Awa
|
a w gazecie polskiej znalazłam taki ciekawy artykul
[...]
hmm... forum to nie słup ogłoszeniowy. Znajdziesz fajny artykuł fajnie... ale daj link, a nie całość... poza tym co to ma wspólnego z sondą? Przykro mi nie widzę związku, dlatego całość jest wycięta _____________________________
mnie najbardziej zafrapował watek o wybiorczosci tekstow JPII,ktore to teksty pomijaly(?)rygor,piekło itp itd
|
Wt sty 03, 2006 22:03 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Przeraziło mnie, że aż 10% czyta "Nasz dziennik"...
Ja staram się przeglądać po kilka tytułów. Na pewno "Wyborczą" i "Dziennik Bałtycki" 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Wt sty 03, 2006 22:03 |
|
|
|
 |
Mieszek
|
meritus:
Cytuj: Z czystej ciekawości chciałbym przeprowadzić ankietę na temat czytanych dzienników. Nie chcę nikogo oceniać, nie zmuszam też nikogo do zdradzenia ulubionego tytułu.
Media stanowią we współczesnym społeczeństwie czwartą władzę i pretendują do rządu dusz. Ciekawe według mnie by było, która gazeta ma największe wpływy w kształtowaniu obrazu rzeczywistości wśród nas forumowiczów. no i jakie masz rezultaty twoim zdaniem badania zapatrywań forumowiczów meritusie??bo mnie wydaje sie, ze sa niesamowicie wyniki zbiezne z odwiedzaniem w procentach ludzi o pewnych swiatopogladach...PTRqwerty: Cytuj: Czyli skoro rzadko czytasz Nasz Dziennik, to przez to Kościół ma mały wpływ na twoje życie i starasz się go ignorować, czy tak? Uśmiech... Myślę, że powinieneś kupować każdy numer ND i każdy numer jakiejś innej gazety przez najbliższe pół roku. Ciekawe co napiszesz za pół roku.
niestety nadal kupuje płyty z programami choć juz coraz żadziej.. a z gazetami mam tyle do czynienia co nic [po prostu gdy kupuje z filmem taniej na dworcu cos np to tego nie czytam i raczej sa to znane tygodniki] za to w internecie czytam co popadnie z różnych stron
może to wystarczy???
stwierdzam drogi PTRqwerty, ze moje zapatrywanie nie zmieniło sie zbytnio i nadal uwazam, że RM np jest obrońca narodowosci a gazety pewnego rodzaju niesamowicie wrecz sa wrogo nastawione do tego co polskie i uwazaja wszelki przejaw miłosci do ojczyzny za ksenofobię i egoizm
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Wt sty 03, 2006 22:48 |
|
 |
meritus
|
Mój wniosek jest taki, że forumowicze czytają bardzo mało prasy. Tak mało głosów na tylu forumowiczów mówi wiele. A jeśli już coś czytają, to każdy może zobaczyć co.
|
Śr sty 04, 2006 20:37 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: a w gazecie polskiej znalazłam taki ciekawy artykul
eeeee.....no i co z tym artykułem?
Gdzie link?
Moderek wyciał, ale linka nie dał.....poszedł po najprostszej linii?
Feeeee......paskudne maniery....
_______________ Moderator to nie google, więc nie czuł się w obowiązku odnajdować tego artykułu w sieci, poza tym nie widzę związku z tematem... do omawiania artykułów prasowych jest dział Aktualności... Pozdrawiam
|
Śr sty 04, 2006 22:35 |
|
 |
Metalik
|
hmmm, gazeta koszerna najchętniej czytana 
|
Śr lip 19, 2006 14:14 |
|
 |
Kamyk
|
Ja z czytuje Dziennik Zachodni i Gazetę Wyborczą - i to tylko w wersji elektronicznej, i tylko artykuły dotyczące mojego miasta (Katowic) i okolicy 
|
Śr lip 19, 2006 18:01 |
|
 |
ToMu
|
A ja w tej chwili nie mam czasu praktycznie na czytanie gazet.
Najczęściej sięgam po Dziennik Bałtycki, przejrzę kilka stron, a poza tym od czasu do czasu do Wyborczej zajrzę, jak mi w ręce wpadnie.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Cz lip 20, 2006 8:09 |
|
 |
Meg
|
Na szczęście nie czytam dzienników...
Z poważniejszych gazet to "Polityka", Newsweek" i "Wprost" są mi najbliższe
|
Cz lip 20, 2006 23:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jak stoje za kasa w saloniku prasowym albo jestem tam na chwile najczesciej przegladam wyborcza, dziennik, ozon, rzepe, newsweek, polityke i wprost. Potem ckm i logo.
Crosis
|
Pt lip 21, 2006 0:00 |
|
 |
guarana
Dołączył(a): Cz lis 10, 2005 21:05 Posty: 485 Lokalizacja: Katowice
|
Najczęściej Gazeta Wyborcza,
najciekawsza jak dla mnie pod względem treści jak i formy.
Szczególnie podoba mi sie dodatek regionalny i ten o pracy, gdy musialam jej szukać
Pozdrawiam
|
So lip 29, 2006 8:28 |
|
 |
ToMu
|
Pewnie niektórzy z Was kojarzą taką gazetę bezpłatną METRO.
Polecam tamtejsze felietony Wojewódzkiego
Można w necie poczytać - http://serwisy.gazeta.pl/metro/0,61510.html 
|
So lip 29, 2006 8:56 |
|
 |
Metalik
|
Skoro większość katolików czyta wyborczą to wcale mnie nie dziwi, że traktują wszystkie religie tak samo 
_________________ "Kto kark do ziemi zgina, nie ma prawa dziwić się, gdy po nim depczą"
"Możesz upaść siedem razy, byłeś powstał osiem".
|
So lip 29, 2006 10:45 |
|
 |
ToMu
|
A co zrobić, jak nie ma w tym kraju wyboru jeśli chodzi o sensowne gazety codzienne 
|
N lip 30, 2006 8:02 |
|
|
|