Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt wrz 30, 2025 16:03

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
 Taniec z gwiazdami... 
Autor Wiadomość

Dawniej podobno ludzie dzielili się na "Taniec z gwiazdami" i "Ranczo" (zedcydowanie należałam do tej drugiej grupy :) )

Pn lis 13, 2006 18:17
Teresse wczoraj skończyła się IV edycja "Tańca z gwiazdami" więc masz powód do radości, "sól" piecząca z twojego oka w końcu znikła

:jupi:
Hurra !!

Śr lis 15, 2006 19:10
ale ma podobno powstać V edycja :clever: :P

Śr lis 15, 2006 20:36
podobno (a nawet bardziej pewne niż podobno) to ma powstawać edycja Tańca z Gwiazdami w wersji gejowskiej, czyli pan tańczy z panem i pani tańczy z panią. Na razie tylko na zachodzie. Co ciekawe producenti programu zrobili wcześniej research wśród ludzi i wyszło, że bardzo wielu heteroseksulistow (większość kobiet) jest zainteresowana oglądaniem takiej wersji programu :P

A tak poza tym to już się żygać chce od tego Tanca z Gwiazdami... Ile można? I tak już było o co najmniej dwie edycje za dużo...

Śr lis 15, 2006 20:55
ale ma podobno powstać V edycja

:beksa:

Cytuj:
Co ciekawe producenti programu zrobili wcześniej research wśród ludzi i wyszło, że bardzo wielu heteroseksulistow (większość kobiet) jest zainteresowana oglądaniem takiej wersji programu

Nie wierzę, że kobiety chcą to ogladać...To raczej panowie lubią "patrzeć się" na lesbijki...

Przewaznie jak się chce coś usprawiedliwić to mowi się, że to same kobiety chcą oglądać takie rzeczy...

No i kazdy wtedy mysli, no tak skoro kobiety chcą, to już na pewno nie ma w tym nic złego...No bo niestety wiadomo, że wiekszymi amatorami "erotyzmu" są faceci...

Dla mnie to kolejny przykład wykorzystania problemu homoseksualizmu do zrobienia kasy...
No bo ludzie bedą to ogladać własnie pewnie z takiej niezdrowej ciekawosci...

Śr lis 15, 2006 21:30
Nie wierzę, że kobiety chcą to ogladać...To raczej panowie lubią "patrzeć się" na lesbijki...
w "tańcu..." są lesbijki?! Teresse co ty wygadujesz?

Śr lis 15, 2006 21:43

Cytuj:
ale ma podobno powstać V edycja

:beksa:

Oglądanie chyba jednak nie będzie obowiązkowe??

Śr lis 15, 2006 21:48

Odnioslam się do postu przema, który napisał, że powstaje homoseksualna wersja programu i że wedlug producentów chcą to oglądać glównie kobiety hetero ...

Co uwazam za bzdurę...Dlatego napisałam, że to raczej faceci lubią lesbijki a nie na odwrót

Śr lis 15, 2006 21:51

re Teresse ok. ale napisałaś te słowa pod moim cytatem, nie podałaś adresata swoich słów

Śr lis 15, 2006 22:02

Cytuj:
Co ciekawe producenti programu zrobili wcześniej research wśród ludzi i wyszło, że bardzo wielu heteroseksulistow (większość kobiet) jest zainteresowana oglądaniem takiej wersji programu
Przewaznie jak się chce coś usprawiedliwić to mowi się, że to same kobiety chcą oglądać takie rzeczy...
Nieprawda, takie są fakty i tyle. W Japonii homoseksualizm nie jest postrzegany negatywnie i tworzy się wiele np. romansów homoseksualnych. A badania wykazują, że głównymi odbiorcami tego nurtu, również romansów stricte gejowskich (męsko-męskich - shōnen-ai), są głównie kobiety.

Cz lis 16, 2006 7:40

No bo niestety wiadomo, że wiekszymi amatorami "erotyzmu" są faceci...

... a mogliby się przecież wykastrować, zabraknie testosteronu, to i erotyzmu im się odechce! ... i brzydkich myśli, ... i przestaną wkładać ręce do kieszeni (wszystkie wiemy po co oni je tam wkładają) ... i te obcisłe stroje gimnastyczne - a fe, wszystko im widać, obrzydliwe...

Cz lis 16, 2006 9:25
Dla mnie to kolejny przykład wykorzystania problemu homoseksualizmu do zrobienia kasy...

Problemu? A gdzie tu problem?
Dla większości gejów bycie gejem to żaden problem.
Zastnaawia mnie czemu tak wielu katolików stawia zjawisko homo jako "problem"... No, ale jeśli ktoś chce myśleć w takich kategoriach o gejach to jego sprawa i... jego problem :)

Cz lis 16, 2006 12:07
Co uwazam za bzdurę...Dlatego napisałam, że to raczej faceci lubią lesbijki a nie na odwrót

Tiaaa już to sobie wyobrażam te tabuny heteryków napawających się widokiem dwóch tańczących ze sobą facetów :D Zauważ, że w tym programie nie tylko lesbijki będą tańczyły, ale również geje. Research po prostu pokazał, że o ile kobiety chciałyby oglądać tańczących panów to do tańczących lesbijek nic nie mają, natomiast panowie heteroseksualiści chcą tańczące lesbijki, ale panów już nie bardzo. Ot i co:)

Cz lis 16, 2006 12:10

Ja na widok gejowskiej lub lesbijskiej pary odczuwam obrzydzenie.
Widocznie wyssałem homofobię z mlekiem matki :D

Cz lis 16, 2006 15:18

Taniec z pupilami. Poprostu beznadziejny program w ,którym lansują się niby gwiazdy.

Pt lis 17, 2006 0:14
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona