Autor |
Wiadomość |
angua
|
Mógłbyś podać źródło swoich informacji? Jeszcze kilka dni temu nowego inwestora nie było, a w sądzie leżał wniosek o upadłość. Naprawdę coś się zmieniło?
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
So sie 05, 2006 10:16 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Tak słyszałem. Mój znajomy ma kumpla, który pisuje w Ozonie - i od niego wie, że gazeta będzie istniała dalej, z innym inwestorem 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
So sie 05, 2006 10:20 |
|
 |
angua
|
Aha. Nie powiem, żebym była przekonana, ale zobaczymy w najbliższy czwartek 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
So sie 05, 2006 10:26 |
|
|
|
 |
ToMu
|
Nie musisz być.
Ja tylko przekazałem to, co usłyszałem.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
So sie 05, 2006 10:32 |
|
 |
Kamyk
|
Obyś ToMu miał racje  "Ozon" jest całkiem fajną gazetą i szkoda by było jakby przestał sie ukazywać
|
So sie 05, 2006 11:15 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zaskocze Was, ale faktycznie byloby zle, jakby Ozon padl. Sam lubie poczytac ta gazete... oczywiscie, nie we wszystkim sie z nia zgadzam, ale to po prostu daje mi spojrzenie "z drugiej strony", przy czym jest to spojrzenie rzetelne i nie nacechwane slowami "komunisci, lustracja, zboczency, itp" czym szafuja inne, skrajnie prawicowe media.
Crosis
|
So sie 05, 2006 13:29 |
|
 |
ToMu
|
W tym (Ozonu) kierunku powinny właśnie iść media o. Rydzyka. Taka mała dygresja.
Crosis - czytasz Ozon 
|
So sie 05, 2006 14:42 |
|
 |
Kamyk
|
ToMu napisał(a): W tym (Ozonu) kierunku powinny właśnie iść media o. Rydzyka. Taka mała dygresja.
Pomarzyć dobra rzecz
Ozon powinien mieć co najmniej taką ilość odbiorców jak media o. Rydzyka 
|
N sie 06, 2006 11:34 |
|
 |
ToMu
|
A powinien, powinien.
Cóż - marzenia. Ale trzeba iść w tym kierunku 
|
N sie 06, 2006 12:41 |
|
 |
zielona_mrowka
|
Póki co "Ozon" we wtorek złożył wniosek o upadłość, więc na razie z tym tytułem musimy się pożegnać.
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
N sie 06, 2006 13:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czytuje. Nie kupuje, bo jaki jest sens kupowania gazet gdy dosc czesto stoje za kasa w saloniku prasowym? Ale tak, czytuje. Czesc opuszczam oczywiscie, bo mnie nie interesuje, ale czytuje chetnie.
Crosis
|
N sie 06, 2006 13:59 |
|
 |
ToMu
|
Trafione są bardzo felietony Wencla 
|
N sie 06, 2006 15:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Podobno "Ozon" już padł, przeczytałam to niedawno na Internecie.
|
N sie 13, 2006 15:54 |
|
 |
ToMu
|
Hmmm... Ich strona się nie ładuje 
|
N sie 13, 2006 16:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Widac jednak z amalo ludzi go kupowalo. W sumie mnie to nie dziwi...
Crosis
|
N sie 13, 2006 20:35 |
|
|
|