|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mroczny Pasażer
|
Ue, a ja myślałem, że ciekawy flame się utworzy bo dawno w takim nie uczestniczyłem. ;PP
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Pn mar 31, 2008 17:09 |
|
|
|
 |
Zencognito
|
Nie wykopywałbym tematu tylko po to aby zrobić flame'a  Jest temat o tym jakie książki czytamy, o tym czego słuchamy i jakie filmy oglądaliśmy - o grach też by się przydało, bo przecież też mogą dostarczyć wielu wspaniałych wrażeń i inspiracji.
|
Pn mar 31, 2008 18:03 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
No, to oczywiste, że mogą, ale chyba mało osób na forum gra. ;/
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Pn mar 31, 2008 18:03 |
|
|
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Aktualnie pocinam w Duke Nukem 3D, ah moja młodość... Dooma I przeszedłem w łikend. Jak skończe DN to wróce sobie do Battlefields 1942 + Forgotten Hope= miażdży;]
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Pn mar 31, 2008 19:24 |
|
|
|