|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Modlitwa do zjednoczonych serc Pana Jezusa i NMP
Autor |
Wiadomość |
Wierny189
|
 Modlitwa do zjednoczonych serc Pana Jezusa i NMP
" Ojcze Niebieski, ufam Tobie ! Ofiaruję Ci Zjednoczone Serca Jezusa i Maryi
Zwycięskie Rany Jezusa i Łzy Kochającej Matki Niebieskiej - Maryi.Ofiaruję Ci moje
myśli,słowa,uczynki,działania,moje komórki,tkanki,naczynia krwionośne,nerwy,mięśnie,
kości i organy wraz z Zjednoczonymi Sercami Jezusa i Maryi.
Panie,niech spełnia się Wola Twoja. Amen
Jezu,Maryjo - kocham Was, ratujcie dusze.
Za zgodą Władzy Kościelnej
PAN JEZUS: Jest to najpotężniejsza modlitwa, jaka do tej pory była rozpowszechniana na ziemii. Mów światu o tej modlitwie.
Odnowi ona oblicze ziemii i będzie znana na całym świecie. Jest to odnowa w Duchu Św. Całe wasze życie powinno być
przepełnione modlitwą.
Odmawiaj tę modlitwę - ludzie będą stopniowo odchodzić od grzechu i będą żyć zgodnie z Wolą Bożą. Bóg pragnie obdarzyć
nas coraz liczniejszymi łaskami pod warunkiem, gdy poświecimy się ZJEDNOCZONYM SERCOM JEZUSA I MARYI.
|
N lut 03, 2008 17:41 |
|
|
|
 |
zielona_mrowka
|
Ja całkiem poważnie poproszę o podanie źródła i informacje o tym kto zatwierdził tę modlitwę oczywiście do użytku prywatnego.
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
So lut 09, 2008 18:26 |
|
 |
compostela.pl
|
Czy ktokolwiek mógłby podać jakieś informacje dot. tej modlitwy? Będę bardzo wdzięczny.
|
So kwi 19, 2008 0:19 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
|