POMÓDLMY SIE RAZEM /prośby o modlitwę/
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 POMÓDLMY SIE RAZEM /prośby o modlitwę/
.
W naszym portalu istnieje specjalny serwis gdzie internauci wspierają się wzajemnie modlitwą: Pomódlmy się razem Można tam poprosić o modlitwę. Można się pomodlić za innych.
Także w tym wątku można wpisywać swoje intencje, a każdy kto tu zaglądnie może je uwzględnić w swojej modlitwie.
Zachęcam wszystkich do wzajemnej modlitwy.
Proszę wpisywać intencje tylko tutaj. Wszystkie inne wątki będą zamykane.
|
Cz sie 20, 2009 13:31 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
tomeks85 napisał(a): Prosze bardzo ludzi dobrej woli o modlitwe o Jeremiasza,ktory wlasnie walczy o zycie w jednym ze szpitali. Jest naprawde w ciezkim stanie .... Niestety nie moge byc tam z nim zeby mu pomoc. Ale modlitwa na pewno pomoze. Dolaczcie do mnie i pomodlcie sie za niego
dziekuje bardzo
Post przeniesiony
|
Cz sie 20, 2009 13:32 |
|
 |
miki3
|
Proszę o modlitwę, bym do końca sierpnia znalazł pracę lub staż...
Proszę także za moją koleżankę która idzie właśnie w PPT do Częstochowy - Martę...
Za moich rodziców, aby ich problemy się skończyły jak najszybciej...
_________________ http://papa.jun.pl/index.php forum o papieżach i papiestwie.
|
Cz sie 20, 2009 13:48 |
|
|
|
 |
Weronika =)
|
Ja proszę o modlitwę w swojej intencji. O zdanie egzaminu w poniedziałek,od którego zależy teraz bardzo wiele.
_________________ Jesteśmy dziećmi Boga,
a jezeli dziećmi,
to i dziedzicami.
Współdziedzicami Chrystusa,
dziedzicami Boga.
|
Cz sie 20, 2009 19:46 |
|
 |
aggie
|
ja poproszę o modlitwę w swoich intencjach.. jest ich sporo :/ najważniejsze jednak, by nigdy nie zabrakło mi wiary i siły w pokonywaniu codziennych trudności, a także, by udało mi się wreszcie powychodzić ze wszystkich kłopotów finansowych.. ;(
_________________ "Kogo Bóg darzy wielką miłością, w kim pokłada wielkie nadzieje, na tego zsyła wielkie cierpienie, doświadcza go nieszczęściem." Fiodor Dostojewski
|
Pt sie 21, 2009 12:12 |
|
|
|
 |
Hieronim
|
Ja prosze o modlitwę w intencjach ,aby miał pracę ,o żywą wiarę,łaskę dobrej spowiedzi.Dla Mamy proszę o łaskę nawrócenia.
_________________ Kiedy człowiek z otwartym sercem kroczy drogą wiary, może zbliżyć się do Boga i czynić cuda.
|
N sie 23, 2009 20:37 |
|
 |
paul1205
|
Proszę was Kochani o modlitwę w mojej intencji: abym potrafił odnaleźć Boga w codziennym życiu oraz abym trwał w wierze i modlitwie niezależnie od tego jak potoczy się moje życie. Pomódlcie się także ze mną w intencji Bogu wiadomej.
|
Wt sie 25, 2009 21:55 |
|
 |
calineczka21
|
Ja proszę o łaskę skupienia,bym w końcu napisała swoją pracę dyplomową i o to by moje marzenia się spełniły, a życie potoczyło w dobrym kierunku... i za siostre,by zaliczyła egzamin
|
Śr wrz 09, 2009 23:25 |
|
 |
Tess
|
Pomodlcie sie za mnie.Potrzeba mi waszego wsparcia modlitewnego.
_________________ Duchu Swiety daj zasluge mestwa, daj wieniec zwyciestwa, daj szczescie bez miary.
Pozdrawiam
|
Cz wrz 10, 2009 1:40 |
|
 |
Hieronim
|
Proszę o modlitwę w intencji abym otrzymał pracę,oraz o łaskę dobrej spowiedzi Św,a także o nawrócenie Mamy i uzdrowienie z choroby nowotworowej.
_________________ Kiedy człowiek z otwartym sercem kroczy drogą wiary, może zbliżyć się do Boga i czynić cuda.
|
Cz wrz 10, 2009 8:52 |
|
 |
mazli
|
Proszę o modlitwę za ateistów, i innych, którzy Boga nie znają bądź go odtrącają. Aby przez życie zgodne z etyką i miłością odnaleźli w swoim sercu Pana. Aby w godzinie śmierci ogarnięci trwogą końca ziemskiego życia poczuli skruchę i zaufali Bogu.
|
Pn paź 12, 2009 23:58 |
|
 |
Angel_Eyes
|
Proszę o modlitwę za trafną diagnozę i pomyślne leczenie moich dolegliwości,z którymi się zmagam juz kilka lat i wywołują zwątpienie,depresję i przez które sypie się moje małżeństwo...
Proszę także o modlitwę w intencji znalezienia przyjaciół...
Z góry dziękuję
|
So paź 17, 2009 21:46 |
|
 |
Hieronim
|
Proszę o modlitwę w intencji nawrócenia Mamy i uzdrowienia z choroby nowotworowej.
|
N paź 18, 2009 8:27 |
|
 |
justynaa1703
|
Bardzo proszę o modlitwę w imieniu mojej Cioci, która jest w bardzo ciężkim stanie po udarze mózgu. Przez całe swoje życie była wspaniałą osobą, myślącą głównie o innych, myślę że sprawiła więcej dobra w rok niż niektórzy ludzie przez całe życie. Tylko Pan Bóg może sprawić, żeby wróciła do dawnej sprawności. Zanieśmy wiele modlitw w tej intencji, proszę... Za każdą modlitwę dziękuję - jest bezcenna.
|
So lis 07, 2009 22:49 |
|
 |
feniks3447
|
Módlmy się wszyscy o to żeby w Polsce nie wybuchła epidemia grypy...
|
N lis 08, 2009 10:35 |
|
|
|