|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą........
Autor |
Wiadomość |
AniaF
|
 Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą........
Nie wiem od czego zacząć zacznę wiec tak dzisiaj dowiedziałam się o śmierci mojego ojca, którego nie widziałam od 12 lat. Mieszkał w innym kraju. Od około 2 tygodni ciagle mówiłam do mojej mamy o wybaczeniu które nas uwalnia, ze chciałabym z nim porozmawiać powiedzieć mu że wszystko mu wybaczam. Oglądałam jego zdjęcia. Myślałam do tej pory że jest mi obojętny a dzisiaj okazało się jak bardzo go kochałam, jak silna więż mnie z nim łączyła i czuję jego niesamowitą bliskość której za jego życia na ziemi nie czułam. Jeżeli ktoś kto to czyta nie rozmawia z ojcem, mamą, bratem lu siostrą mam dla was jedno zdanie "Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą"
_________________ "Panie, wskaż mi drogi Swoje
ścieżek swoich naucz mnie !"
Psalm 25,4
|
Śr sie 08, 2007 21:49 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ale oni nie odchodzą- tylko kończą pewien etap...Mamy nadzieję, że ich spotkamy w niebie, gdzie nie będzie juz rozstania...
A miłość to niekoniecznie rozmawianie z kimś- to przede wszystkim walka o jego zbawienie....
|
Pn sie 13, 2007 22:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Najgorsze jest to że mozna miec tylko nadzieje ...bo jak jest po smierci nie wie nikt ;(
|
Wt sie 14, 2007 8:55 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Nie ma nic bardziej przykrego niż uświadomienie sobie, że człowiek za mało kochał... w momencie, gdy nie można już kogoś, kochać, bo właśnie odszedł.
Wtedy bardzo często dochodzimy do wniosku, że to, co na poróżniło,nie było tak istotne jak się wcześniej wydawało.
Wszyscy znają początek wiersza x Jana, ja przytoczę kolejne jego strofy:
zostaną po nich buty i telefon głuchy tylko to co nieważne jak krowa się wlecze najważniejsze tak prędkie ze nagle się staje potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak uroczystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
So sie 18, 2007 11:11 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|