|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Msk7891
|
 Przyjaźń z księdzem.
Witam bardzo serdecznie!
Mam na imię Michał i mam 22 lata, studiuję i pracuje. Pochodze z małego miasta w woj. łódzkim. Otacza mnie wielu ludzi, z rodziny, z przyjaciól, sąsiadów i znajomych, ale czasami bywa tak, że pomimo iż otacza mnie tylu ludzi to czuję się bardzo samotnym człowiekiem, szczególnie gdy przychodzą takie dni jak teraz, jesien, zbliżajaca się zima, długie i szare wieczory. Nie ma do kogo ust otworzyć a ksiązka, muzyka czy moja pasja- fotografia juz nie wypełniają tej samotności.
Postanowiłem wiec napisać tutaj o tym gdyż wiem, że jest wiele osób będących w stanie duchownym, które mają podobne problemy, pomyslałem więc ze może warto by było aby wpisywały się osoby takie jak ja, samotne, szukające przyjaźni, oparcia.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Michał
|
N lis 15, 2009 20:56 |
|
|
|
 |
szumi
Moderator
|
A co to ma do duchowości chrześcijańskiej?
Czy jest to temat do dyskusji, czy raczej ogłoszenie?
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
N lis 15, 2009 21:05 |
|
 |
kastor
|
 Re: Przyjaźń z księdzem.
Msk7891 napisał(a): wiem, że jest wiele osób będących w stanie duchownym
gdy chodzi o księży to raczej nie ma tłumów na forum, ale jeśli odpowiada Ci towarzystwo zwykłych cywili to witamy na forum 
_________________ O Tobie mówi serce moje;
szukaj Jego oblicza...
|
N lis 15, 2009 23:47 |
|
|
|
 |
BladzacyAniolek
|
 Re: Przyjaźń z księdzem.
To zabrzmiało jak ogłoszenie matrymonialne.  Czemu z góry zakładasz, że osoby duchowne czują się samotnie?  Ja uważam inaczej. Powodzenia w poszukiwaniu. 
_________________ My Savior loves. My Savior lives. My Savior's always there for me. My God he was. My God he is. My God he's always gonna be.
|
N lut 07, 2010 1:39 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|