|
|
|
Autor |
Wiadomość |
tomek92pl
czasowo zablokowany
|
 Re: Mam Problem ;(
Selgrado napisał(a): To nie chodzi o wierzenie, a o świadomość obecności. Świadomość obecności Lucyfera we mnie jest wieksza niż wasza świadomość obiecności Ducha Świętego w was.
|
So wrz 25, 2010 11:38 |
|
|
|
 |
Selgrado
|
IMHO z tym się można zgodzić lub nie zgodzić - wszystko zależy danego człowieka.
_________________ [KMI ...] ------------.
|
So wrz 25, 2010 11:43 |
|
 |
tomek92pl
czasowo zablokowany
|
Selgrado napisał(a): IMHO z tym się można zgodzić lub nie zgodzić - wszystko zależy danego człowieka. Zgadzam się. Nadal czekam na odpowiedź od nedznej. tomek92pl napisał(a): nedzna napisał(a): Lucyfer panicznie się jej boi Skąd to wiesz? Powiedział ci?
|
So wrz 25, 2010 11:47 |
|
|
|
 |
bojanowska
|
Stopniowo zdawaj sobie sprawę, że to złe. W końcu osiągniesz swój cel. Pamiętaj, że skoro nastąpił u Ciebie pierwszy krok w stronę nauk Jezusa, nie jesteś słabym człowiekiem, i musisz to wykorzystać. Bądź silny i nie daj się zwalczyć poprzez grzech.
_________________ Powtarzanie rzeczy oczywistych jest obowiązkiem inteligentnych ludzi - G. Orwell
|
So wrz 25, 2010 12:53 |
|
 |
ktoja
|
nedzna napisał(a): Lucyfer panicznie się jej boi Nie wiem wiele ale skąd ta wiedza? ciekawi mnie to :O) Myślę sobie że im bliżej Boga tym Szatan nie próżnuje
|
N wrz 26, 2010 20:13 |
|
|
|
 |
patryk84
|
tomek92pl poczytaj trochę wypowiedzi ks. egzorcystów a się dowiesz. CzłowiekBezOczu wiesz wydaje mi się, że może jest to trochę jak z rzuceniem palenia. Niby wiesz, że palenie jest złe, niby już nie palisz dwa tygodnie, ale nadal Cię ciągnie żeby zapalić. Tutaj chyba jest tak samo, niby już wiesz, którą drogą masz iść, ale mimo to ciągnie Cię do tamtych rzeczy. Tutaj jest jeszcze sprawa, że zły będzie za wszelką cenę starał się z powrotem zwieść na manowce i będzie kusił z podwójną siłą. Dlatego wydaje mi się, że nie można tak stawiać sprawy i mówić, że to nawrócenie to nie takie pewne. Kolega Michał jak i my musimy się modlić, aby udało się na dobre zerwać ze złem i iść już zawszę drogą prawy.
_________________ http://www.pompejanka.info
|
N wrz 26, 2010 21:19 |
|
 |
tomek92pl
czasowo zablokowany
|
patryk84 napisał(a): tomek92pl poczytaj trochę wypowiedzi ks. egzorcystów a się dowiesz.
Już mówiłem coś o opętaniu wcześniej, przeczytaj i wydedykuj sobie resztę. Jakby satanista nagle nawrócił się na chrzescijanstwo w co watpie i by został opętany, to przy egzorcyzmie nie mówił by takich rzeczy jak opętany katolik. Nie chce mi się pisać już, za duzego kaca mam.
|
Pn wrz 27, 2010 9:07 |
|
 |
Old Piernik
|
Poszukaj sobie wspólnoty, poszukaj kierownika duchowego. Nie bądź sam. Nawet w dzisiejszej Ewangelii jest, że apostołowie zostali wysłani po dwóch. No i bądź cierpliwy.
Pozdrawiam Old Piernik
_________________ .........................................................................
simplex et idiota
|
Cz wrz 30, 2010 12:54 |
|
|
|