Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: INNE myśli nieczyste
Mówisz, że walczysz ze skłonnościami homoseksualnymi od dziecka. Mój post był nieco żartobliwy, ale chciałem Ci dać do zrozumienia, żebyś nie wpadała w zbytnie poczucie winy. Gdyż o nas samych świadczą nie nasze myśli lecz nasze uczynki i myśle przede wszystkim to jak traktujemy innych ludzi. To co się dzieje w naszych umysłach... Zapewniam, że każda osoba na tym forum miała wiele myśli, których, by się wstydziła. Traktuj innych ludzi dobrze, tak jak na to zasługują, a swój homoseksualizm... no cóż mówisz, że masz narzeczonego, więc może masz skłonności biseksualne, zachowaj to w swojej głowie a wszystko będzie dobrze. W życiu każdy człowiek ukrywa wiele spraw dla siebie i myślę, że jest to właściwe, gdyby tak nie było to wszyscy byśmy się pozabijali.
|
Pn sty 09, 2012 13:46 |
|
|
|
 |
qwertyu
|
Piepka napisał(a): no cóż mówisz, że masz narzeczonego, więc może masz skłonności biseksualne Gdzie napisałam, że mam narzeczonego? W życiu nie byłam w żadnym związku 
|
Pn sty 09, 2012 14:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
qwertyu napisał(a): Piepka napisał(a): no cóż mówisz, że masz narzeczonego, więc może masz skłonności biseksualne Gdzie napisałam, że mam narzeczonego? W życiu nie byłam w żadnym związku  Opatrznie zrozumiałem to: "I to nie takie zwykłe, typu myślenie o seksie z przyszłym mężem." W każdym razie jeśli jesteś młodą dziewczyną, to młodość ma to do siebie, że szuka i myśli o tym, co zakazane. Z biegiem lat człowiek się statkuje. Ciekawi mnie jak wyobrażasz sobie swoją przyszłość, że tak się wyrażę "społeczną". Czy masz zamiar być sama, czy też jednak myślisz o związaniu się z kimś.
|
Pn sty 09, 2012 14:47 |
|
|
|
 |
qwertyu
|
Piepka napisał(a): Ciekawi mnie jak wyobrażasz sobie swoją przyszłość, że tak się wyrażę "społeczną". Czy masz zamiar być sama, czy też jednak myślisz o związaniu się z kimś. Sama myślę o tym już jakiś czas, podobno dziewczynki w pewnym wieku marzą o swoich ślubach (nie wiem czy to wymysł reżyserów filmowych, czy tak jest naprawdę;)) ale ja nie miałam nigdy takich myśli. Ani o małżeństwie, ani o macierzyństwie. Mogę Ci powiedzieć jedno - nie zamierzam zrobić niczego wbrew przykazaniom Boga. Jeśli mam być sama całe życie, ok, trudno, jakoś to przecież przeżyję  [Bo są niezdatni do małżeństwa, którzy z łona matki takimi się urodzili; i są niezdatni do małżeństwa, których ludzie takimi uczynili; a są i tacy bezżenni, którzy dla królestwa niebieskiego sami zostali bezżenni. Kto może pojąć, niech pojmuje!" (Mt 19, 12)]
|
Pn sty 09, 2012 15:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
qwertyu napisał(a): Sama myślę o tym już jakiś czas, podobno dziewczynki w pewnym wieku marzą o swoich ślubach (nie wiem czy to wymysł reżyserów filmowych, czy tak jest naprawdę;)) ale ja nie miałam nigdy takich myśli. Ja też nie, chociaż jestem hetero...na pewno było to w jakiś sensie "nienormalne", bo rzeczywiście w pewnym wieku większość młodych kobiet o tym myśli i marzy, więc jakoś odstawałam od tej większości  . To tylko tak gwoli ścisłości... bo z pewnością brak tych marzeń o macierzyństwie nie jest cechą właściwą tylko lesbijkom. Pozdrawiam 
|
Pn sty 09, 2012 16:08 |
|
|
|
 |
qwertyu
|
MARIEL napisał(a): Ja też nie, chociaż jestem hetero...na pewno było to w jakiś sensie "nienormalne", bo rzeczywiście w pewnym wieku większość młodych kobiet o tym myśli i marzy, więc jakoś odstawałam od tej większości  . To tylko tak gwoli ścisłości... bo z pewnością brak tych marzeń o macierzyństwie nie jest cechą właściwą tylko lesbijkom. Pozdrawiam  Czyli to jednak wymysł reżyserów filmowych, good to know  pozdrawiam również
|
Pn sty 09, 2012 16:36 |
|
 |
Elbrus
|
qwertyu napisał(a): Bo są niezdatni do małżeństwa, którzy z łona matki takimi się urodzili; i są niezdatni do małżeństwa, których ludzie takimi uczynili; a są i tacy bezżenni, którzy dla królestwa niebieskiego sami zostali bezżenni. Kto może pojąć, niech pojmuje!" (Mt 19, 12)] viewtopic.php?p=649446#p649446
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
Wt sty 24, 2012 0:27 |
|
|
|