Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt paź 21, 2025 2:39

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 INNE myśli nieczyste 
Autor Wiadomość
Post Re: INNE myśli nieczyste
Mówisz, że walczysz ze skłonnościami homoseksualnymi od dziecka. Mój post był nieco żartobliwy, ale chciałem Ci dać do zrozumienia, żebyś nie wpadała w zbytnie poczucie winy. Gdyż o nas samych świadczą nie nasze myśli lecz nasze uczynki i myśle przede wszystkim to jak traktujemy innych ludzi.
To co się dzieje w naszych umysłach... Zapewniam, że każda osoba na tym forum miała wiele myśli, których, by się wstydziła. Traktuj innych ludzi dobrze, tak jak na to zasługują, a swój homoseksualizm... no cóż mówisz, że masz narzeczonego, więc może masz skłonności biseksualne, zachowaj to w swojej głowie a wszystko będzie dobrze. W życiu każdy człowiek ukrywa wiele spraw dla siebie i myślę, że jest to właściwe, gdyby tak nie było to wszyscy byśmy się pozabijali.

Pn sty 09, 2012 13:46

Piepka napisał(a):
no cóż mówisz, że masz narzeczonego, więc może masz skłonności biseksualne

Gdzie napisałam, że mam narzeczonego? W życiu nie byłam w żadnym związku :)

Pn sty 09, 2012 14:32
qwertyu napisał(a):
Piepka napisał(a):
no cóż mówisz, że masz narzeczonego, więc może masz skłonności biseksualne

Gdzie napisałam, że mam narzeczonego? W życiu nie byłam w żadnym związku :)

Opatrznie zrozumiałem to: "I to nie takie zwykłe, typu myślenie o seksie z przyszłym mężem."

W każdym razie jeśli jesteś młodą dziewczyną, to młodość ma to do siebie, że szuka i myśli o tym, co zakazane. Z biegiem lat człowiek się statkuje. Ciekawi mnie jak wyobrażasz sobie swoją przyszłość, że tak się wyrażę "społeczną". Czy masz zamiar być sama, czy też jednak myślisz o związaniu się z kimś.

Pn sty 09, 2012 14:47

Piepka napisał(a):
Ciekawi mnie jak wyobrażasz sobie swoją przyszłość, że tak się wyrażę "społeczną". Czy masz zamiar być sama, czy też jednak myślisz o związaniu się z kimś.

Sama myślę o tym już jakiś czas, podobno dziewczynki w pewnym wieku marzą o swoich ślubach (nie wiem czy to wymysł reżyserów filmowych, czy tak jest naprawdę;)) ale ja nie miałam nigdy takich myśli. Ani o małżeństwie, ani o macierzyństwie. Mogę Ci powiedzieć jedno - nie zamierzam zrobić niczego wbrew przykazaniom Boga. Jeśli mam być sama całe życie, ok, trudno, jakoś to przecież przeżyję :)
[Bo są niezdatni do małżeństwa, którzy z łona matki takimi się urodzili; i są niezdatni do małżeństwa, których ludzie takimi uczynili; a są i tacy bezżenni, którzy dla królestwa niebieskiego sami zostali bezżenni. Kto może pojąć, niech pojmuje!" (Mt 19, 12)]

Pn sty 09, 2012 15:11
qwertyu napisał(a):
Sama myślę o tym już jakiś czas, podobno dziewczynki w pewnym wieku marzą o swoich ślubach (nie wiem czy to wymysł reżyserów filmowych, czy tak jest naprawdę;)) ale ja nie miałam nigdy takich myśli.

Ja też nie, chociaż jestem hetero...na pewno było to w jakiś sensie "nienormalne", bo rzeczywiście w pewnym wieku większość młodych kobiet o tym myśli i marzy, więc jakoś odstawałam od tej większości :) .
To tylko tak gwoli ścisłości...
bo z pewnością brak tych marzeń o macierzyństwie nie jest cechą właściwą tylko lesbijkom. Pozdrawiam :)

Pn sty 09, 2012 16:08

MARIEL napisał(a):
Ja też nie, chociaż jestem hetero...na pewno było to w jakiś sensie "nienormalne", bo rzeczywiście w pewnym wieku większość młodych kobiet o tym myśli i marzy, więc jakoś odstawałam od tej większości :) .
To tylko tak gwoli ścisłości...
bo z pewnością brak tych marzeń o macierzyństwie nie jest cechą właściwą tylko lesbijkom. Pozdrawiam :)

Czyli to jednak wymysł reżyserów filmowych, good to know :) pozdrawiam również

Pn sty 09, 2012 16:36

qwertyu napisał(a):
Bo są niezdatni do małżeństwa, którzy z łona matki takimi się urodzili;
i są niezdatni do małżeństwa, których ludzie takimi uczynili; a są i tacy bezżenni,
którzy dla królestwa niebieskiego sami zostali bezżenni. Kto może pojąć, niech pojmuje!" (Mt 19, 12)]
viewtopic.php?p=649446#p649446

(Proverbs 18:17)

Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna.
(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.
(Bardzo Wielki Elektronik)

Wt sty 24, 2012 0:27
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2