Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 10, 2025 16:50

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Pytanie do tych co skorzystali z www.egzorcyzmy.katolik.pl 
Autor Wiadomość

Post Pytanie do tych co skorzystali z www.egzorcyzmy.katolik.pl
Mam takie pytanie...bo wprawdzie nie jestem opętany ,,przynajmniej tak w "efektywny" sposób ,że nie mam wątpliwości ,że mam opętanie....ale cofając z pamięciom wstecz jest kilka syndromów które wskazują na jakieś bardziej bezpośrednie działanie złego ducha w moim życiu.Chciałem poradzić się na tej stronie,ale coś wzbudziło we mnie podejrzenia..spójrzmy w dział pomocy

http://www.egzorcyzmy.katolik.pl/index.php/kontakt-egzorcyzmy-119

Po co tym ludziom moje imię i nazwisko??i Jeszcze parafia czy miasto jednym słowem ukierunkowanie na mnie?Czy ktoś wie??

Chciałbym zapytać tych którzy wysyłali wiadomość przez tą stronę,,,o ich referencje jakie dali by tej stronie internetowej nie chodzi o wygląd strony, tylko o pomoc którą otrzymali czy jest ona wiarygodna i czy są zadowoleni z pomocy którą otrzymali czy może coś się nie za bardzo spodobałoitp.Proszę o odpowiedź

Cz sty 28, 2010 17:24
Post Re: Pytanie do tych co skorzystali z www.egzorcyzmy.katolik.pl
Goldian- może w celu uniknięcia anonimowych żartów?

Cz sty 28, 2010 18:31

Oni tam proszą o podanie diecezji (ewentualnie miasta) a nie parafii.

Co do reszty to tylko zgaduję. O diecezję prawdopodobnie proszą dlatego, że każda diecezja ma mianowanego co najmniej jednego egzorcystę i trochę bez sensu byłoby kontaktować potrzebującego z kimś z drugiego końca kraju.
Co do imienia i nazwiska to też pewnie decydują względy praktyczne - po prostu znacznie wygodniej się rozmawia z kimś kogo się zna choćby z imienia i nazwiska. Zresztą zapewne jeśli chcą później tego kogoś skontaktować z jakimś egzorcystą to raczej trudno umawiać kogoś na zasadzie: "zadzwoni/napisze do ciebie jakiś facet co potrzebuje pomocy" - zdecydowanie łatwiej jest użyć imienia i nazwiska. Mniejsze ryzyko nieporozumień.

Cz sty 28, 2010 18:50

Baranek chyba ma rację. Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby autorzy tej strony bez żądania danych osobowych (ogólnych) byli zawalani różnymi dziwnymi historiami...

W każdym razie powiem tak: nie pisałam do nikogo z tej strony ale znam ją, to najlepsza strona na ten temat w Polsce. Polecam ją.

Cz sty 28, 2010 19:20
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4 ]