|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Czy wierzenia powinny być finansowane przez państwo?
Autor |
Wiadomość |
Sheeta
|
Które z organizacji powinny być dofinansowywane przez państwo i dlaczego? Jakie powinno być kryterium wyboru?
|
Pt paź 02, 2009 9:09 |
|
|
|
 |
Epikuros
|
Z kumplem zakładamy organizację miłośników golonek - czy też będziemy mogli liczyć na wsparcie finansowe  ?
_________________ MÓJ BLOG
|
Pt paź 02, 2009 9:16 |
|
 |
WIST
|
Jak przeczytałem tytuł, to pomyślałem że mi nie zależy aby ktokolwiek był finansowany, chyba że w referendum większość tak zechce, lub o ile to finansowanie będzie dotyczyć spraw pożytku publicznego (kościelne muzea, szkoły, zabytkowe budowle i ich renowacja).
Jak przeczytałem ankietę, doszedłem jednak do wniosku że Autor stosuje znaną już taktykę, zapominając jednak że jakkolwiek nie jest, jak rozumiem, katolikiem, to spośród wszystkich wymienionych tylko Kościół ma wiernych w dużej ilości. Niestety, nie wszyscy widzą różnicę pomiędzy Kościołem, a jakimiś wymyślonymi i prześmiewczymi jednorożcami itd.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Pt paź 02, 2009 14:19 |
|
|
|
 |
Kamyk
|
Zgadzam się z WISTem. Ankieta jest tendencyjna. Jeśli autor będzie chciał merytorycznej dyskusji na poziomie, niech założy odpowiedni temat z odpowiednią ankietą
|
Pt paź 02, 2009 15:56 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
|