"Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: "Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
Alus napisał(a): gita napisał(a): Alus! Na poczatku lat 90tych moja córka poszła do kiosku po gazetę z programem TVP. Nie powiedziałam jej, żeby to nie była Gazeta Wyborcza i córka przyniosła GW. Ponieważ od wielu lat do chwili obecnej bojkotuję GW, córka poszła do kiosku wymienić na inną gazetę. Bojkot dotyczy równiez zalinkowanej GW, a więc linku nie otworzę i nie dowiem się co za nim się kryje. P.S.Co się tyczy tematu wątku, to podpisów jest na razie ponad pół milona, ale podpisy sa jeszcze zbierane. Fanatyzm to żaden argument. Alus! Nie myl fanatyzmu z bojkotem . Gdybym była fanatyczką, oskarżałybym Cię i od czci i wiary, że czytasz tę gazetę i często się na nią powołujesz . Nie robię tego, a co najwyżej wspólczuję Ci, ze infekujesz się tą gazetę, ale to Twój wybór.
|
| Pt sty 27, 2012 19:16 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Margaret_ka napisał(a): nie cytowałam art z frondy, myślę, że gita nie bedzie miała oporów, żeby tam kliknąć  Ale przecież o. Rydzyk świetnie wie, że ani TVTrwam, a RM z tego powodu nie zniknie....jest to idealna okazja odegrania roli męczennika i przypomnienia słuchaczom/telewidzom o potrzebie zintensyfikowania słania datków. Otóż mylisz się Alus! Jeśli TVTrwam nie uzyska miejsca na multipleksie istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że TVTrwam zniknie, wystarczy mieć odrobinę wyobraźni i umieć wnioskować. Jeśli na multipleksie będzie 40 programów w tym te głównego nurtu i będą to programy za darmo, wielu rezygnować będzie z kablówek i w ten sposób kablówki mogą zbankrutować, a więc znikną takie stacje jak TVTrwam, Religia czy Superstacja, które nie otrzymały miejsc na multipleksie.
|
| Pt sty 27, 2012 19:58 |
|
 |
|
vulkan
|
Religia tv. nie otrzymała? Jeśli tak to szkoda bo to w końcu jedyna prawdziwa telewizja o religii.
|
| Pt sty 27, 2012 20:07 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
- W mediach powtarzana jest całkowicie nieprawdziwa informacja, że jak nie będzie TV Trwam na multipleksie to ona w ogóle zniknie. Tymczasem będzie dokładnie tak samo funkcjonować jak obecnie. A dzisiaj prawie 80% gospodarstw domowych w Polsce ma dostęp do telewizji za pośrednictwem satelity lub sieci kablowych i TV Trwam jest tam obecna - dodał.
dla mnie na multipleksie moze byc i 1000 kanałów. z satelity nie zrezygnuje i mysle, ze wiekszosc podobnie.
|
| Pt sty 27, 2012 20:07 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gita czytaj teksty ktore wkleiłam nie są z GW. Tam jest napisane, dlaczego im odmowili
|
| Pt sty 27, 2012 20:08 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
vulkan napisał(a): Religia tv. nie otrzymała? Jeśli tak to szkoda bo to w końcu jedyna prawdziwa telewizja o religii. Religia nie otrzymała miejsca, gdyz się o to nie starała. Margaret_ka napisał(a): gita czytaj teksty ktore wkleiłam nie są z GW. Tam jest napisane, dlaczego im odmowili Ja wiem dlaczego odmówili i wiem to doskonale. Głowny powód to taki, że jest to jedyna stacja opozycyjna do rządu i to jest GŁÓWNY POWÓD. Śmieszne argumentacje dotyczące finansów dyrektor Lux Veritatis obaliła i to nie argumentami, że o.Rydzyk ma imperium, ale solidnymi argumentami nie do zbicia.
|
| Pt sty 27, 2012 21:08 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gita możesz przedstawić te argumenty albo zalinkować jakąś stronkę?
|
| Pt sty 27, 2012 21:44 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
|
| Pt sty 27, 2012 22:00 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
matko nic nie rozumiem... czy ktoś znający się na finansach może to przełożyć "na nasze"?
|
| Pt sty 27, 2012 22:06 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Margaret_ka napisał(a): matko nic nie rozumiem... czy ktoś znający się na finansach może to przełożyć "na nasze"? Żeby zrozumieć trzeba przeczytać, a nie tylko rzucić okiem.
|
| Pt sty 27, 2012 22:13 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Alus nie myl fanatyzmu z bojkotem. Gdybym była fanatyczką, oskarżyłabym Cię od czci i wiary, że czytasz tą gazetę. Nie robię tego, co najwyżej współczuję Ci, że infekujesz się tą gazetą, ale to Twój wybór Rzecz w tym, że ja media o. Rydzyka traktuję jako zainfekowane przesłaniem godzącym w ewangeliczny nakaz miłosci. Ale nie wspólczuję Ci z powodu Twego wyboru, bo to Twój wybór do którego masz prawo. Nie zniknie ani TVtrwam, ani TVReligia, Superstacja, TVN24 i pozostałe, które nie znalazły miejsca na mulipleksie....chyba, że zbankrutują. Jeśli chodzi o opozycyjność wobec rządy, to są media zdecydowanie o większym zakresie oddziaływania niż TVTrwam - niszowa telewizja.
|
| Pt sty 27, 2012 22:16 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus napisał(a): Margaret_ka napisał(a): nie cytowałam art z frondy, myślę, że gita nie bedzie miała oporów, żeby tam kliknąć  Ale przecież o. Rydzyk świetnie wie, że ani TVTrwam, a RM z tego powodu nie zniknie....jest to idealna okazja odegrania roli męczennika i przypomnienia słuchaczom/telewidzom o potrzebie zintensyfikowania słania datków. Otóż mylisz się Alus! Jeśli TVTrwam nie uzyska miejsca na multipleksie istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że TVTrwam zniknie, wystarczy mieć odrobinę wyobraźni i umieć wnioskować. Jeśli na multipleksie będzie 40 programów w tym te głównego nurtu i będą to programy za darmo, wielu rezygnować będzie z kablówek i w ten sposób kablówki mogą zbankrutować, a więc znikną takie stacje jak TVTrwam, Religia czy Superstacja, które nie otrzymały miejsc na multipleksie. Chyba, że zbankrutują operatorzy kablowi, co jest bardzo prawdopodobne. P.S. Co do opozycyjności wobec rządu, to która teleaizja jest w opozycji??????
Ostatnio edytowano Pt sty 27, 2012 22:23 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
| Pt sty 27, 2012 22:22 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gita przeczytałam ale ofv ty wiesz lepiej nie mam zielonego pojęcia co to jest amortyzacja finansowa itp. ani jak oni to liczyli.
|
| Pt sty 27, 2012 22:23 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Telewizji stricte opozycyjnej po odebraniu Pisowi publicznej nie ma. Prasa, internet, kilkakrotnie przekracza ilość widzów TVTrwam - 56% Polaków posiada internet, a TVTrwam ogląda 0,2-0,3%. Inna sprawa - czy katolickość równa opozycja wobec rządu?...a ponoc TVTrwam jest katolicką telewizją.
|
| Pt sty 27, 2012 22:30 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Telewizji stricte opozycyjne po odebraniu Pisowi publicznej nie ma. Prasa, internet, kilkakrotnie przekracza ilość widzów TVTrwam - 56% Polaków posiada internet, a TVTrwam ogląda 0,2-0,3%. Inna sprawa - czy katolickość równa opozycja wobec rządu?...a ponoc TVTrwam jest katolicką telewizją. Tak katolicka telewizja TRwam jest opozycyjna wobec rządu i dlatego to był GŁOWNY powód nie otrzymania miejsca na multipleksie. Margaret_ka napisał(a): gita przeczytałam ale ofv ty wiesz lepiej nie mam zielonego pojęcia co to jest amortyzacja finansowa itp. ani jak oni to liczyli. To może posłuchaj: http://www.dlapolski.pl/01/20/wypowiedz ... veritatis/
|
| Pt sty 27, 2012 22:36 |
|
|
|