Autor |
Wiadomość |
Stanisław Adam
|
godunow napisał(a): Na Antenie Tv Trwam transmituje się ekspoze pana Kaczyńksiego  Wybitna postac religijna.. Mam pytanie ! Kiedy zaczniecie znosic modły wierni słuchacze Rm i wierni widzowie TV Trwam Modły typu Panie Jarosławie Kaczyński módl się za nami. Za wiernymi słuchaczacami Radia Maryja i za wiernymi widzami TV Trwam. Zaiste religijna stacja telewizyjna TV Trwam Oby tak dalej  Pozdrówka
Jak się czyta taki komentarz to od razu nasuwa się refleksja o autorze: "Kompletny bęcwał".
Śr lip 19, 2006 12:32 |
|
|
|
 |
Awa
|
Meg-dziekuje:)
|
Śr lip 19, 2006 13:14 |
|
 |
meritus
|
Co jest złego w transmitowaniu ekspoze pana premiera Jarosława Kaczyńskiego? Co nie wolno bez pozwolenia?
Możesz być pewny - niedługo pan premier Jarosław Kaczyński zagości w Rozmowach Niedokończonych w Radiu Maryja, podobnie jak wielokrotnie czynił to pan Kazimierz Marcinkiewicz.
|
Śr lip 19, 2006 13:16 |
|
|
|
 |
godunow
|
Cytat Cytuj: Jak się czyta taki komentarz to od razu nasuwa się refleksja o autorze: "Kompletny bęcwał". Ja jak czytam takowe wpisy.. To widze jaką miłość sączy to radio i tv do bliźniego  Z resztą nie od dzisiaj. Obrzucanie inwektywami ludzi myslących inaczej jest n a porządku dziennym w tych mediach  !! Zresztą cóz się dziwic nic innego to medium robić nie umie.. Cytat Cytuj: Co jest złego w transmitowaniu ekspoze pana premiera Jarosława Kaczyńskiego? Co nie wolno bez pozwolenia? Jaki jest cel tej transmisji..  Skoro w trym samym czasie transmituje je tv publiczna na TVP3 i stacja komercyjna informacyjna jaką jest TVN 24 .. TV trwam reklamuje się jako stacja religijna katolicka.. etc.. Cytat Cytuj: ożesz być pewny - niedługo pan premier Jarosław Kaczyński zagości w Rozmowach Niedokończonych w Radiu Maryja, podobnie jak wielokrotnie czynił to pan Kazimierz Marcinkiewicz.
Ja doskonale wiem Radio Maryja i TV Trwam to szczekaczki rządowe w stylu szczekaczek rządowych z czasów PRL
Dziwić może jedynie nazwa i logo stacji .. Mnie nie dziwi bo logo i sama nazwa jest zakłamaniem rzeczywistych intencji tej rozgłośni i stacji Tv
|
Śr lip 19, 2006 13:37 |
|
 |
meritus
|
Cytuj: TV trwam reklamuje się jako stacja religijna katolicka..
Nie reklamuje się.
A co do celu takich transmisji... Celem jest realizacja tajnego spisku mającego na celu realizację władzy o.Rydzyka nad światem.
|
Śr lip 19, 2006 13:45 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
meritus napisał(a): Cytuj: TV trwam reklamuje się jako stacja religijna katolicka.. Nie reklamuje się.
A "katolicki głos w Twoim domu" - to nam się przywidziało  Bo to chyba ulubione hasło, odnoszące się do mediów Rydzyka: nie tylko do Radia M.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr lip 19, 2006 17:47 |
|
 |
Szachista
|
godunow napisał(a): Obrzucanie inwektywami ludzi myslących inaczej jest...
Ciekawe, że to akurat Ty  zarzucasz obrzucanie inwektywami innym.
Ciągle nie wytłumaczyłeś się z własnych.
Jak oceianiasz kłamstwa w mediach na temat maybacha, czy kłamstwa niektórych dyskutantów tego forum mówiących" "widziałem! widziałem w samo południe widziałem! Urządzenia do masażu erotycznego reklamowane w telewizji Trwam, która nie ma uprawnień do nadawania reklam".
Ostatnim razem zapomniałeś odpowiedzieć. Może teraz?
_________________ Gambit to nie tylko szachy
|
Śr lip 19, 2006 18:16 |
|
 |
meritus
|
Cytuj: A "katolicki głos w Twoim domu" - to nam się przywidziało Bo to chyba ulubione hasło, odnoszące się do mediów Rydzyka: nie tylko do Radia M.
Tylko do Radia Maryja ToMu.
|
Śr lip 19, 2006 18:17 |
|
 |
Szachista
|
Stanisław Adam napisał(a): godunow napisał(a): Modły typu Panie Jarosławie Kaczyński módl się za nami. Za wiernymi słuchaczacami Radia Maryja i za wiernymi widzami TV Trwam. Jak się czyta taki komentarz to od razu nasuwa się refleksja o autorze: "Kompletny bęcwał".
Sądząc po ilości wykrzykników fanatyk polityczny.
_________________ Gambit to nie tylko szachy
|
Śr lip 19, 2006 18:21 |
|
 |
ToMu
|
meritus napisał(a): Cytuj: A "katolicki głos w Twoim domu" - to nam się przywidziało Bo to chyba ulubione hasło, odnoszące się do mediów Rydzyka: nie tylko do Radia M. Tylko do Radia Maryja ToMu.
Aha. A TVT to zupełnie inna instytucja (na papierze - na pewno...), inni ludzie, inne źródła finansowania itp.
Pewnie.
A i tak wszyscy wiemy, że to jedno i to samo. Tylko że jedno - w radiu, drugie - w tv.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Śr lip 19, 2006 19:36 |
|
 |
Telchar
|
Z wczorajszej (bodajże) Gazety Wyborczej:
"Kardynał [Grocholewski] ominął jednak imperium ojca Rydzyka wielkim łukiem. Wolał spotkać się z prorektorem Uniwersytetu Mikołaja Kopernika prof. Andrzejem Radzimińskim i porozmawiać z prezydentem miasta Michałem Zaleskim (Stowarzyszenie Ordynacka). Znalazł też czas na zwiedzanie toruńskiej Starówki i wysłuchanie koncertu organowego w katedrze."
Znowu pomyłka, Gazeto Wybiórczo.
|
Cz lip 20, 2006 9:42 |
|
 |
meritus
|
Wypowiedź ks. kard. Zenona Grocholewskiego prefekt Kongregacji d/s Wychowania Katolickiego dla Radia Maryja:
http://www.radiomaryja.pl/dzwieki/2006/07/2006.07.19.ski.m3u
|
Cz lip 20, 2006 11:37 |
|
 |
Meg
|
meritus napisał(a): Możesz być pewny - niedługo pan premier Jarosław Kaczyński zagości w Rozmowach Niedokończonych w Radiu Maryja, podobnie jak wielokrotnie czynił to pan Kazimierz Marcinkiewicz.
Niech lepiej "wiara zagości" w rozmowach niedokończonych, bo jej tam szczególnie brakuje, a nie jakiś tam Jarosław.
|
Cz lip 20, 2006 23:50 |
|
 |
ToMu
|
Telchar napisał(a): Z wczorajszej (bodajże) Gazety Wyborczej:
"Kardynał [Grocholewski] ominął jednak imperium ojca Rydzyka wielkim łukiem. Wolał spotkać się z prorektorem Uniwersytetu Mikołaja Kopernika prof. Andrzejem Radzimińskim i porozmawiać z prezydentem miasta Michałem Zaleskim (Stowarzyszenie Ordynacka). Znalazł też czas na zwiedzanie toruńskiej Starówki i wysłuchanie koncertu organowego w katedrze."
Znowu pomyłka, Gazeto Wybiórczo.
Ile razy można powtarzać, że każdy może sobie napisa tutaj, że "jakaś gazeta napisała...". Nic z tego nie wynika - podaje się źródło, żeby być wiarygodnym.
|
Pt lip 21, 2006 7:29 |
|
 |
godunow
|
Cytuj: .
Ostatnim razem zapomniałeś odpowiedzieć. Może teraz? Zawsze odpowiadam i tym razem odpowiedziałem deczko wyżej.. Jeno w czytaniu jest taka zasada jedni czytają ze zrozumieniem.. drudzy .. no może... deczko mniej lub mają nawet problemy z przeczyatniem tego co nawet sami napisali.. W dniu wczorajszym tv Trwam na okrągło puszczało na swojej antenie ekspoze Kaczyńskiego.. Czyżby nowy wielbiciel może. Lub może wasz nowy Bog..  Kiedys TV Trwam się reklamowało że nie ndaje powtórek publicystyka tylko na żywo.. brak reklam etc. Co mamy widzimy.. Co do wykrzykników .. Lubie kabaret. Niewątpliwie takim kabaretem jest TV trwam i RM.. cytat Cytuj: Tylko do Radia Maryja ToMu.
Meritus kiedy przestanuesz kłąmac..  Wiadomosci , audycje polityczne lecą w tym samym czasie w TV Trwam i RM ( to tak na marginesie)
Pozdrówka
|
Pt lip 21, 2006 7:50 |
|
|
|