Są duże problemy ze sprzątaniem kościoła.
Autor |
Wiadomość |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
 Re: Są duże problemy ze sprzątaniem kościoła.
Yarpen_Zirgin napisał(a): Co Cie to obchodzi czy w danej parafii kościół sprzątają wierni czy parafia wynajmuje sprzątaczkę? Z tego co widziałem, to jakoś do bycia katolikiem się nie poczuwasz, to odtenteguj się od tego, co się w Kościele katolickim dzieje i jakie są lokalne obyczaje w poszczególnych parafiach. Dlaczego? Nie mogę się tym interesować?
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Cz sty 02, 2014 16:01 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Możesz się interesować, ale daruj sobie wysnuwanie jakichś durnoteorii i tworzenie afer rodem z Faktu czy innych brukowców, bo pokazujesz w ten sposób, że jesteś zwykłym trollem.
|
Cz sty 02, 2014 16:02 |
|
 |
Jajko
|
Durnoterię to stworzył ten proboszcz, ja tylko Wam ją pokazałem. Cieszę się, że podobnie to rozumiemy. Uważasz, że o takich durnoteriach nie powinno się w ogóle wiedzieć i rozmawiać?
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Cz sty 02, 2014 16:06 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja tam nie widzę w tym żadnej "durnoterii". Proboszcz, który miał problem z uchylaniem się parafian od obowiązku sprzątania własnego kościoła, wymyślił konkretne rozwiązanie. Nie ma w tym żadnego tematu do dyskusji.
|
Cz sty 02, 2014 16:11 |
|
 |
Jajko
|
I uważasz, że treść i forma "rozwiązania" jest zupełnie normalna??
|
Cz sty 02, 2014 16:14 |
|
|
|
 |
JedenPost
|
Oczywiście, że jest temat do dyskusji. Na dobry początek: co tam robi podpis radnego?
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Cz sty 02, 2014 16:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): I uważasz, że treść i forma "rozwiązania" jest zupełnie normalna?? A może radny i duchowny mają poczucie humoru  ? Jeżeli są to ludzie o wesołym usposobieniu, to i wierni odebrali ogłoszenie z przymrużeniem oka. Jajko nie zna ludzi z dużym poczuciem humoru? Skoro już bawimy się, że nie można niczego wykluczyć, to i taka możliwość istnieje. Nie można wykluczyć również takich możliwości: - ktoś dla jaj zrobił fotomontaż - ktoś kto tam mieszka, chciał zrobić żart i osobiście umieścił na drzwiach takie ogłoszenie(nie wiadomo, do kogo należy budynek, gdzie pismo umieszczono, więc i nie ma pewności, że adresaci je przeczytali), a ktoś inny(lub sam żartowniś) zrobił fotę i umieścił w sieci - oczywiście, istnieje szansa firmowana przez Jajko, że ogłoszenie jest autentyczne 
Ostatnio edytowano Cz sty 02, 2014 16:27 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Cz sty 02, 2014 16:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): I uważasz, że treść i forma "rozwiązania" jest zupełnie normalna?? Patrząc na to, jaka jest przyczyna, to jest to bardzo ciekawe rozwiązanie.
|
Cz sty 02, 2014 16:26 |
|
 |
Jajko
|
Oj tak, ciekawe jest. Gdyby nie było, to by nie trafiło do sieci, a potem tutaj. To chyba jasne?!
Val: skąd pomysł, że ogłoszenie jest na drzwiach??
|
Cz sty 02, 2014 16:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Oj tak, ciekawe jest. Gdyby nie było, to by nie trafiło do sieci, a potem tutaj. To chyba jasne?! Jasnym jest, że tworzysz z tego aferę.
|
Cz sty 02, 2014 16:30 |
|
 |
Jajko
|
Ja tylko zamieściłem "ciekawe rozwiązanie" na forum. Ale skoro uznajesz, że to afera....
|
Cz sty 02, 2014 16:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A świstak siedzi i zawija sreberka.
|
Cz sty 02, 2014 16:37 |
|
 |
Jajko
|
Fakty są takie, że ja to zamieściłem, nawet nie komentowałem, a Ty sam doszedłeś do wniosku, że to afera. Tak więc wyrażenie, którego użyłeś (z błędem zresztą) jest nie na miejscu. http://www.miejski.pl/slowo-A+%C5%9Bwis ... e+sreberka
|
Cz sty 02, 2014 16:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gdyby pominąć ten komentarz, to może była by to prawda. Natomiast w ten sposób, niestety, sam się zdradziłeś. Widziałem już podobne tematy wiele razy, więc mnie nie nabierzesz.
|
Cz sty 02, 2014 16:52 |
|
 |
Jajko
|
Nie mogę uważać, że to jest głupie? Zresztą nie ja jeden nie jestem zachwycony tym ogłoszeniem. Raczej większość uważa je za "nieco dziwne".
|
Cz sty 02, 2014 16:55 |
|
|
|