"Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: "Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
Alus napisał(a): vulkan napisał(a): Szkoda że to wszystko chodzi wyłącznie o pieniądze.
Jeśli chodzi o mnie to nie jestem zwolennikiem ani PIS ani PO. Tylko naiwniaki głosują na nich.Obecny rząd pokazuje że nie warto nich głosować. To samo z Pisem którzy tylko chcą wojnę wywołać. Myślicie naprawdę że kochają Trawam? bzdura chodzi wyłącznie o poparcie żeby wygrać kolejne wybory. Po nich ta telewizja by zeszła na dalszy plan. Nie zeszłaby - o. Rydzyk nauczony sprawionym mu zawodem przez sp. L. Kaczyńskiego którego zarzucał nie wywiazanie się z deklaracji Z panem prezydentem przed wyborami rozmawiałem. I on mnie oszukał (kwiecień 2007r nagranie wykładu), zabezpieczyłby się odpowiednimi cyrografami podpisanymi przez J. Kaczyńskiego. Alus! Radzę ci wyciągnąć coś z epoki kamienia łupanego, po co roztrząsać kwestię dyskryminacji TVTrwam i milionowe protesty ludzi rozumiejących słowo:demokracja. Vulkan! niech zgadnę, jesteś zwolennikiem Palikota, ten język poznaje się na odległość. Popieranie pozostałych partii, jednak wymaga nieco inteligencji.
|
N kwi 22, 2012 10:42 |
|
|
|
 |
vulkan
|
Myślisz się nie jestem żadnym zwolennikiem Palikota,ale przyznam szczerze ,że wole jego niż dwie partie które niszczą i dzielą Polskę od wielu już lat,wiadomo o kogo chodzi.I nie mogę jego partii popierać gdyż nie podoba mi się jej program polityczny.
|
N kwi 22, 2012 11:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus! Radzę ci wyciągnąć coś z epoki kamienia łupanego, po co roztrząsać kwestię dyskryminacji TVTrwam i milionowe protesty ludzi rozumiejących słowo:demokracja. Demokracja nie jest dyktaturą ludu! TVTrwam było i jest traktowane tak jak inne stacje i żądanie specjalnych przywilejów jest dla mnie niezrozumiałe.
|
N kwi 22, 2012 12:20 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To kolejny dowód na to że W.Cz. Jarosław Kaczyński nie jest wiarygodny : http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... omosc.htmlvulkan dołaczam się do Twojego apelu : precz z PO i PiS !
|
N kwi 22, 2012 12:51 |
|
 |
vulkan
|
Bardzo ciekawe wieści na swoim blogu napisał Janusz Korwin Mike: ,, Na posiedzeniu Zarządu KNP w dniu 16/17 b.m. postanowiliśmy poprzeć protest w/s TV Trwam, uzależniając to wszelako od wyjaśnienia stosunku TV Trwam do Prawicy. Niestety, kontakt z przebywającym w Kanadzie o.Tadeuszem jest utrudniony - natomiast okazało się, że demonstrację tę organizuje nie TV Trwam, lecz PiS – i WCzc.Jarosław Kaczyński nie chciał wpuścić na nią nawet „Solidaruchów Polskich” (ustąpił dopiero po groźbach o.Tadeusza)!!!
Poza tym o.Tadeusz nie odpowiedział napytanie KRRiTv: „Którą TV w takim razie z tego multipleksu usunąć?” Okazuje się, że jest możliwe montowanie kolejnych multipleksów – i umieszczenie na nich nie tylko TV Trwam, ale i wielu innych nadawców – w liczbie znacznie większej, niż nadaje obecnie analogowo. Protest byłby właściwy, gdyby po 13-VII-2013 (likwidacja sygnału analogowego) nie chciano tam dopuścić TV Trwam.. Obecnie jest to kolejna hałaśliwa impreza polityczna PiSu, a nie walka w obronie wolności słowa.
W tym stanie rzeczy postanowiłem, że do wyjaśnienia sprawy KNP nie będzie się tam na siłę wpychać. Udział w proteście z 21-IV odwołuję. '' Wyjaśnia sporo ,a pogrubione zdanie przeze mnie jest bardzo trafne. mykitos 
|
N kwi 22, 2012 16:10 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A ja powiem tak:psy szczekaja, karawana idzie dalej i zamist wdawać się w bezowocne dyskusje włączę TVTrwam, aby wybrać to co lepsze. http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=videosite
|
N kwi 22, 2012 17:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Powtarzasz się z ta karawaną. A kązdy wybiera to co uznaje za najlepsze....JKM uznał i wybrał, że woli trzymać sie z dala od imprezy Kaczyńskiego.
|
N kwi 22, 2012 18:37 |
|
 |
inri
|
Co by nie gadać o Tv Trwam na pewno nie trzeba wysłuchiwać na ich antenie jaki to Tusk jest cudowny wódz a wszystko co PO zrobi doskonałe jak słychać w TVN, TVN24 i TVP.
|
N kwi 22, 2012 19:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
inri napisał(a): Co by nie gadać o Tv Trwam na pewno nie trzeba wysłuchiwać na ich antenie jaki to Tusk . Ale tam z kolei trzebaby wysłuchiwać "wodza" Jarosława K. Na jedno wychodzi
|
N kwi 22, 2012 19:55 |
|
 |
inri
|
mykitos napisał(a): inri napisał(a): Co by nie gadać o Tv Trwam na pewno nie trzeba wysłuchiwać na ich antenie jaki to Tusk . Ale tam z kolei trzebaby wysłuchiwać "wodza" Jarosława K. Na jedno wychodzi Kaczyński za krótko rządził- 2 lata, żebym go mógł rzeczowo ocenić. O Tusku po 5 latach mam wyrobione zdanie i mam go dość.
|
N kwi 22, 2012 19:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
inri napisał(a): . O Tusku po 5 latach mam wyrobione zdanie i mam go dość. Tego pana też mam serdecznie dosyć. Ale nie jestem taki głupi żeby wybierać PiS jako jedyną alternatywe dla PO
|
N kwi 22, 2012 20:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
inri napisał(a): Co by nie gadać o Tv Trwam na pewno nie trzeba wysłuchiwać na ich antenie jaki to Tusk jest cudowny wódz a wszystko co PO zrobi doskonałe jak słychać w TVN, TVN24 i TVP. Sądząc z Twojej wypowiedzi to zupełnie nie masz pojęcia co w TVN, TVN24 czyTVP mówią dziennikarze, politycy, o Tusku i PO. Znasz jedynie relacje RM co to niby wygaduję owe 'telewizornie" mykitos napisał(a): inri napisał(a): . O Tusku po 5 latach mam wyrobione zdanie i mam go dość. Tego pana też mam serdecznie dosyć. Ale nie jestem taki głupi żeby wybierać PiS jako jedyną alternatywe dla PO A widzisz pośród aktualnej klasy politycznej kogoś komu zaufałbyś w pełni?
|
N kwi 22, 2012 20:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): A widzisz pośród aktualnej klasy politycznej kogoś komu zaufałbyś w pełni? Szkopuł w tym że nie ma aktualnie kogoś takiego  Mi się podoba Roman Giertych. Szkoda tylko że tak "smoli cholewki" do PO
|
N kwi 22, 2012 20:48 |
|
 |
inri
|
mykitos napisał(a): inri napisał(a): . O Tusku po 5 latach mam wyrobione zdanie i mam go dość. Tego pana też mam serdecznie dosyć. Ale nie jestem taki głupi żeby wybierać PiS jako jedyną alternatywe dla PO A ja bym im dał ostatnią szansę. Jak zmarnują 4 lata to ich też skreślam. 2 lata to było za krótko żeby ocenić. Tylko Polacy chyba im tych 4 lat już nie dadzą. Tylko według ciebie długo można wytrzymywać złe rządy bo PIS wydaje się jeszcze gorsze ? Nowych partii nie ma co się spodziewać chyba że jeszcze gorszych np. Palikot.
|
N kwi 22, 2012 20:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
inri napisał(a): A ja bym im dał ostatnią szansę.. Prędzej zaglosuję na Solidarną Polskę,pod warunkiem że zaprzestaną cyrków Smoleńskich oraz odetną się od wyczynów i retoryki Kaczyńskiego
|
N kwi 22, 2012 21:02 |
|
|
|