Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 25, 2025 15:48

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2517 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 168  Następna strona
 Radio Maryja, cz. 2 
Autor Wiadomość
Ja pamiętam jak za rządów SLD limuzyną rzecznika rządu woził się jego pies

Ja pamiętam jak za rządów PiS. Suka wicepremiera o slicznym imieniu Saba, była wyprowadzana na spacer przez oficerów BOR-u :D

Nie o to w tym chodzi. Wszelka władza ma swoje nadużycia. Tutaj chodzi o prostą rzecz. Nie ma co bronić Jurgiela, który popełnił wykroczenie. Owszem! Być może zapłacił, bo to była prowokacja, ale gdyby nie była? Nie wierzę w uczciwośc polityków, a szczególnie w to by o. Rydzyk uczciwie zapłącił. No może za klase biznes w miedzykontynetalnym locie to zapłacił, ale za swoistą taksówkę od podwładnego to na pewno nie dałby nawet grosza :)

Wt mar 11, 2008 23:04

Ja pamiętam jak za rządów SLD limuzyną rzecznika rządu woził się jego pies...Nie oszukujmy się, media uwypuklają pewne rzeczy a pewne przemilczają...

Mydlenie oczu. Tak jakby nauczyciel złapał mnie na ściąganiu i tłumaczyłbym się, że wszyscy ściągają, a Janek to nawet gotowca podłożył. Za to na mnie akurat nauczyciel się uwziął. Co nie przeszkadzałoby mi głosić wszem i wobec, że jestem jedynym sprawiedliwym, a wszyscy wokół to oszuści.

Teresse napisał(a):
W ten sposób manipulują naszymi postawami oraz jednoczą społeczeństwo wokół wspólnego wroga, którym jest o. Rydzyk, przy okazji zyskują sympatię za ujawnianie "afer" i rzekome patrzenie władzy na ręce....

Za to RM i ND nie manipuluje postawami odbiorców oraz nie jednoczy społeczeństwa wokół wspólnego wroga, którym są Żydzi, Niemcy, masoni, cykliści, Unia itp. itd. ;)

Wt mar 11, 2008 23:15

Za to RM i ND nie manipuluje postawami odbiorców oraz nie jednoczy społeczeństwa wokół wspólnego wroga, którym są Żydzi, Niemcy, masoni, cykliści, Unia itp. itd. ;)

Bo z nimi, tymi z RM i ND, to jak w tej okupacyjnej zakazanej piosence: Im kultura nie zabrania robić takie polowania.
Wam natomiast, dzieki Bogu, zabrania.

Śr mar 12, 2008 0:55
Zobacz profil WWW

Proszę cie byś nie snuł herezji!! Nie łącz nigdy wyrazu "kultura" z takimi fałszywymi mediami jak RM, ND czy TVT :)

Śr mar 12, 2008 10:42

A Ty łaskawie daruj sobie tego typu obraźliwe sformułowania. Co za "herezji". Czy Gazeta Wybiórcza dogmatycznie orzekła że Radio MAryja jest dziełem szatana? Ciekawe czy wyślą egzorcystę - np. ojca MM OP.

Śr mar 12, 2008 13:44
A Ty łaskawie daruj sobie tego typu obraźliwe sformułowania. Co za "herezji". Czy Gazeta Wybiórcza dogmatycznie orzekła że Radio MAryja jest dziełem szatana? Ciekawe czy wyślą egzorcystę - np. ojca MM OP.

Co wspólnego ma z moim postem GW? Czy wy cierpicie na jakąś fobię?
To można leczyć.
Wyraziłem swoje zdanie a brzmi ono - Media o. Rydzyka sa pełne oszczerstw, kłamst i chamstwa, a "jaki Pan, taki Kram", sprawdza się tutaj doskonale.
W tych mediach zazwyczaj występują jakieś pokomunistyczne [...] w rodzaju JRN lub Giertycha-seniora.

[...] - usunięcie ze względu na słownictwo - Kamyk. Proszę o większą kulturę wypowiedzi

Śr mar 12, 2008 14:17

Prosiłbym o nierobienie wycieczek osobistych

Cz mar 13, 2008 8:27
Natychmiast Stanisław w odpowidzi napisze rozprawke o stanie mojego umysłu i opętaniu...ale co tam :D
http://wiadomosci.onet.pl/1711154,11,item.html

So mar 15, 2008 10:11

Przedwczoraj USA zdjęło Chiny z listy naruszających prawa człowieka. A dziś w Lhasie czołgi rozjeżdżają protestujących tybetańczyków.
Tyle warte są różne państwowe raporty i oświadczenia. Kościół, wiara, antysemityzm etc. są dla nich tylko narzędziem polityki, a nie szerzenia prawdy.
Poza tym, warto pamiętać, że Żydzi są bardzo wpływową i opiniotwórczą społecznością w USA (np. dominują w wymiarze sprawiedliwości), a wybory się zbliżają ...

Wystarczy przypomnieć, że uroczystość reaktywacji żydowskiej loży Bnai Brith na Polskę odbyła się w poł. ubiegłego roku w ambasadzie USA, a w oficjalnym komunikacie z tego zdarzenia wymieniono tylko dwa tematy:

1. Radio Maryja
2. Roszczenia odszkodowawcze żydowskich organizacji USA (67 mld USD).

Jeśli RM poprze te roszczenia, to natychmiast przestanie być antysemickie.

Założę się, że wtedy Jad Waszem posadzi mu specjalne drzewko w alei zasłużonych? A może nawet od razu całą aleję?

So mar 15, 2008 11:49
Zobacz profil WWW
Może i podadzą :D ....ale jak sam twierdziłeś Bush nie uśmiechał podczas wizyty L. Kaczyńskiego....taka to ich koniunkturalna "przyjaźń" i szacunek.
A zaprosili na uroczystoś reaktywacji polskich masonów...B. Wildsteina ilub J. Olszewskiego - często goszczonego w studiu RM i TVTrwam, wielkiego mistrza od 1962r loży masońskiej w Polsce "Kopernik"??

So mar 15, 2008 13:08

So mar 15, 2008 13:09

So mar 15, 2008 15:18
Zobacz profil WWW
A w Ameryce murzynów biją ...

To tekst Chruszczowa :)
Świetnie,. że słuchacze i miłośnicy O. Rydzyka odkrywją swoje karty.
W tych nmediach aż roi się od bolszewickich resztek . Nędznych i godnych litości jak np JNR.
Żal mi was, słuchacze, widzowie i czytelnicy o. Rydzyka. Jesteście niestety, ale wyznawcami bolszewizmu i to w najgorszym wydaniu

So mar 15, 2008 22:36
zbanowany na stałe

profosa to niektórzy i "w czapce" by poznali, taki to był cham.

N mar 16, 2008 14:40
Zobacz profil WWW
A zaprosili na uroczystoś reaktywacji polskich masonów...B. Wildsteina ilub J. Olszewskiego - często goszczonego w studiu RM i TVTrwam, wielkiego mistrza od 1962r loży masońskiej w Polsce "Kopernik"

O to jednak masoni istnieją- nie są tylko elementem teorii spiskowej Radia Maryja ?

W zależności od potrzeby dokopania Radiu- raz istnieją, raz nie...

N mar 16, 2008 20:38
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2517 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 168  Następna strona