Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 27, 2025 3:52

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 918 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 62  Następna strona
 "Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam" 
Autor Wiadomość

Post Re: "Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
a ja uważam że każdy powienien mieć możność wyboru jaką telewizję chce oglądać. 2 mln to nie jest wcale mało ludzi. Alus szanuję Cię, ale jesteś czasem mało obiektywna. Wolność polega na tym że można wybrać, a wybrać nie można jeśli nie ma wyboru. Ja też nie oglądam TV TRWAM, ale uznaję wolę ludzi którzy chcą ją oglądać, i nie widzę dlaczego mieliby mieć odebrane do tego prawo. Jestem fanem opcji "wolność, własność, niepodległosć" :) Uważam że ludzie powinni mieć jak najwięcej wolności- sami wybiorą! Alus, jeśli jakiś produkt będzie beznadziejny, zniknie z rynku, bo nikt nie będzie go kupował. Telewizja to też produkt. Jesli są ludzie ( i jest sporo ludzi) którzy chcą mieć daną telewizję, niech mają.
I powiem ci coś. Mam znajomego, inteligentny facet (taki ponad przeciętnie inteligentny) . Z Kościołem tak sobie, ciut jakby na bakier. Głosował w ostatnich wyborach na PO. Rozmawiałam z nim niedawno. Widzi jakie jaja się dzieją i cały się trzęsie. Jest na władze wściekły. I pomimo że wcale nie jest koscielny a już napewno nie radykalny, przyznaje się że włącza niektóre progrmay własnie w TRWAM i z ciekawością słucha innego punktu, widzenia, opinii ludzi którzy nie mają szans zaistnieć w oficjalnej telewizji, faktów które tam nigdy nie przejdą! Takie są realia, Alus. Kto nie jest za rządem, temu kopa w d. I dla mnie to jest nie do przyjęcia. Nie jestem polityczna, i czy tam siedzi PO, Pis czy SLD chcę jednego- wolności i własności, żeby mnie nie okłamywano, nie okradano i nie robiono ze mnie idiotki, albo przestępcy a priori. Bo takich jaja jak są w tej chwili w mojej działce nie było nigdy, za żadnego rządu. I to są Alus fakty niewygodne, ale prawdziwe. Czy chcesz, czy nie.

N kwi 29, 2012 16:57
kropeczka_ns napisał(a):
a ja uważam że każdy powienien mieć możność wyboru jaką telewizję chce oglądać. 2 mln to nie jest wcale mało ludzi. Alus szanuję Cię, ale jesteś czasem mało obiektywna. Wolność polega na tym że można wybrać, a wybrać nie można jeśli nie ma wyboru. Ja też nie oglądam TV TRWAM, ale uznaję wolę ludzi którzy chcą ją oglądać, i nie widzę dlaczego mieliby mieć odebrane do tego prawo. Jestem fanem opcji "wolność, własność, niepodległosć" :) Uważam że ludzie powinni mieć jak najwięcej wolności- sami wybiorą! Alus, jeśli jakiś produkt będzie beznadziejny, zniknie z rynku, bo nikt nie będzie go kupował. Telewizja to też produkt. Jesli są ludzie ( i jest sporo ludzi) którzy chcą mieć daną telewizję, niech mają.
I powiem ci coś. Mam znajomego, inteligentny facet (taki ponad przeciętnie inteligentny) . Z Kościołem tak sobie, ciut jakby na bakier. Głosował w ostatnich wyborach na PO. Rozmawiałam z nim niedawno. Widzi jakie jaja się dzieją i cały się trzęsie. Jest na władze wściekły. I pomimo że wcale nie jest koscielny a już napewno nie radykalny, przyznaje się że włącza niektóre progrmay własnie w TRWAM i z ciekawością słucha innego punktu, widzenia, opinii ludzi którzy nie mają szans zaistnieć w oficjalnej telewizji, faktów które tam nigdy nie przejdą! Takie są realia, Alus. Kto nie jest za rządem, temu kopa w d. I dla mnie to jest nie do przyjęcia. Nie jestem polityczna, i czy tam siedzi PO, Pis czy SLD chcę jednego- wolności i własności, żeby mnie nie okłamywano, nie okradano i nie robiono ze mnie idiotki, albo przestępcy a priori. Bo takich jaja jak są w tej chwili w mojej działce nie było nigdy, za żadnego rządu. I to są Alus fakty niewygodne, ale prawdziwe. Czy chcesz, czy nie.

Ile razy jeszcze trzeba powtarzać, że NIKT NIE ODBIERA TVTRWAM MOZLIWOSCI NADAWANIA.
http://blogi.satkurier.pl/71578-psychoz ... trwam.html
Moja ulubiona TVReligia też nie znalazła sie na multipleksie, ale wierzę, że nie zniknie.
Za rok na kolejnym multipleksie znajdą sie kolejne stacje i będzie nią TVTrwam.
Jak narazie jest to tylko pozbawiona podstaw akcja propagandowa w interesie politycznym PiS i finansowym o. Rydzyka.

N kwi 29, 2012 17:13
Alus! A ja ile razy mam powtarzać, że są ludzie w tym moja córka, którzy nie moga oglądać TVTrwam ponieważ kablówce nie opłaca się kłaść kabli na osiedlu domów jednorodzinnych.
Mają już dekoder, antenę 14 programów, ale niestety nie ma tam Trwam, więc zdobądź się na odrobinę obiektywizmu i przyznaj, że wołanie:dajcie nam TVTrwam jest zasadne.

N kwi 29, 2012 17:56
A jaką telewizję mają?
Jeśli płatną typu Cyfra + wystarczy kupić droższy pakiet.
Ale czym są dodatkowe pieniądze w obliczu obcowania z tym kanałem?

N kwi 29, 2012 18:04

który pakiet Margaretka? Bo szukam właśnie. Ja mam "n" ale nie ma nawet w najdroższym. a w cyfrze?
http://www.cyfraplus.pl/oferta/pakiet.html#SUPER

N kwi 29, 2012 18:23
Margaret_ka napisał(a):
A jaką telewizję mają?

Żaden pakiet ich nie obowiązuje, korzystają z darmowej telewizji.
Jeśli będzie TVTrwam, będa płacić abonament o płacenie którego nawołują celebryci telewizji "publicznej".

N kwi 29, 2012 18:44
gita napisał(a):
, będa płacić abonament o płacenie którego nawołują celebryci telewizji "publicznej".

A po cholere abonament?
Powinno być tak że kto chce dany kanał oglądac to powinien go sobie wykupić i w ten sposób zainstalować

N kwi 29, 2012 19:43
mykitos napisał(a):
gita napisał(a):
, będa płacić abonament o płacenie którego nawołują celebryci telewizji "publicznej".

A po cholere abonament?
Powinno być tak że kto chce dany kanał oglądac to powinien go sobie wykupić i w ten sposób zainstalować

Brawo! Przepędź KRRiT i wprowadź swoje metody.

N kwi 29, 2012 20:50
gita napisał(a):
wprowadź swoje metody.

Np takie żeby każdy kto ma telewizor,miał jednoczesnie dekoder. Wybierałby programy,które go interesują i sam by je opłacał. obojętnie w jakiej formie - czy SMSowo czy na karte. Taryfy opłat ustalałyby konkretne stacje - TVP,TVN,TV Trwam itp

N kwi 29, 2012 20:58
gita napisał(a):
Margaret_ka napisał(a):
A jaką telewizję mają?

Jeśli będzie TVTrwam, będa płacić abonament o płacenie którego nawołują celebryci telewizji "publicznej".

Córka korzysta z darmowej tv, ale nadawcy muszą płacić za nadawanie z multipleksu.
Nie istnieje we współczesnym świecie coś takiego jak "darmowe".....darmowo to może Ci ktoś tylko ukraść torebkę.

N kwi 29, 2012 21:10
Alus napisał(a):
gita napisał(a):
Margaret_ka napisał(a):
A jaką telewizję mają?

Córka korzysta z darmowej tv, ale nadawcy muszą płacić za nadawanie z multipleksu.
Nie istnieje we współczesnym świecie coś takiego jak "darmowe".....darmowo to może Ci ktoś tylko ukraść torebkę.

Wpisz w wyszukiwarkę hasło:naziemna telewizja cyfrowa, poducz się w tej dziedzinie i wówczas podyskutujemy.

N kwi 29, 2012 21:29
mykitos napisał(a):
gita napisał(a):
wprowadź swoje metody.

Np takie żeby każdy kto ma telewizor,miał jednoczesnie dekoder. Wybierałby programy,które go interesują i sam by je opłacał. obojętnie w jakiej formie - czy SMSowo czy na karte. Taryfy opłat ustalałyby konkretne stacje - TVP,TVN,TV Trwam itp

Jak najbardziej zgadzam się z taką opcją, ale jak na razie to tylko teoria i nie ma co liczyc, że będzie tak, za rządów obecnej koalicji.

N kwi 29, 2012 21:32

Cytuj:
Jak najbardziej zgadzam się z taką opcją, ale jak na razie to tylko teoria i nie ma co liczyc, że będzie tak, za rządów obecnej koalicji.

Nie ma co liczyć że będzie tak za jakichkolwiek rządków.

Pn kwi 30, 2012 6:23
vulkan napisał(a):
Cytuj:

Nie ma co liczyć że będzie tak za jakichkolwiek rządków.

Gdyby do władzy doszła Nowa Prawica, to byłoby to mozliwe, ale NP nie ma żadnych szans na dojście do władzy.

Pn kwi 30, 2012 8:01
Moja kolejna notka na portalu salon24 dotyczy tematu dyskryminacyjnej decyzji KRRiT.
Tytuł notki:"Czy władza się opamięta"?
http://gita.salon24.pl/413368,czy-wladza-sie-opamieta

Pn kwi 30, 2012 9:05
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 918 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 62  Następna strona