"Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
Autor |
Wiadomość |
merkaba
|
 Re: "Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
To niech Rydzyk ureguluje formalności,
a jakie formalności spełnili ini np disko polo
|
Pn cze 18, 2012 18:53 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Ponad dwa miliony protestujących w tym ja, moja rodzina i znajomi, obywatele tego kraju, którzy przez dyskryminacyjną decyzję KRRiT mogą być pozbawieni dostępu do jedynej katolickiej stacji telewizyjnej. Daj spokój gita. Apostołowie do telewizji Trwam również dostepu nie mieli i jakoś to im nie przeszkadzało.
|
Pn cze 18, 2012 20:04 |
|
 |
tanie_wino
|
merkaba napisał(a): a jakie formalności spełnili ini np disko polo Nie wiem, nie ja to rozpatrywałem. Ale widocznie spełnili, a Rydzyk nie. Dlaczego mam nie wierzyć tej komisji.
_________________ pajacyk.pl
|
Pn cze 18, 2012 23:09 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
tanie_wino napisał(a): merkaba napisał(a): a jakie formalności spełnili ini np disko polo Nie wiem, nie ja to rozpatrywałem. Ale widocznie spełnili, a Rydzyk nie. Dlaczego mam nie wierzyć tej komisji. I dlaczego miałbyś nie wierzyć sadowi. Odpowiem ci dlaczego : bo Rydzyk mówi, ze komisja i sąd go dyskryminują i sa niesprawiedliwi. W każdym razie @gicie to starczyło ...
|
Pn cze 18, 2012 23:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie tylko gicie, a 2mln 240tys. 883 ludziom myślącym, a więc nie tylko gicie. Zmanipulowani i grający w drużynie Tuska, Komorowskiego, Dworaka i Lufta wierzą w niedorzeczności głoszone przez tych kłamców, lub udają, że wierzą, a ty Kozioł do których należysz? Takiego lekceważenia ponad dwu milionów obywateli nie było od czasu PRL, nawet rządy SLD nie pozwalały sobie na to. Można się dowiedziec o tym z mediów drugiego obiegu:TVTrwam, RM, ND czy GP. TVTrwam regularnie emituje spoty przedstawiające prawdę: http://www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=1144285
|
Wt cze 19, 2012 9:12 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czy uważasz, że sąd kłamie? Ponad 2 mln ludzi wmówiono, że chodzi o obronę Kościoła. gita napisał(a): Nie tylko gicie, a 2mln 240tys. 883 ludziom myślącym, a więc nie tylko gicie. Zmanipulowani i grający w drużynie Tuska, Komorowskiego, Dworaka i Lufta wierzą w niedorzeczności głoszone przez tych kłamców, lub udają, że wierzą, a ty Kozioł do których należysz? Takiego lekceważenia ponad dwu milionów obywateli nie było od czasu PRL, nawet rządy SLD nie pozwalały sobie na to. Można się dowiedziec o tym z mediów drugiego obiegu:TVTrwam, RM, ND czy GP. TVTrwam regularnie emituje spoty przedstawiające prawdę: http://www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=1144285W Polsce jest ponad 38 mln ludzi, w tym 32 mln >15 lat. Uważasz, że powinno się złamać prawo, bo 2 mln ludzi uważa niesłusznie, że się ich prześladuje? To dopiero byłoby lekceważenie obywateli! Oprócz haseł nie wykazałaś w żaden sposób, że zostało złamane jakiekolwiek prawo! Przed sądem także Rydzyk wykazać tego nie potrafił! Sama także kłamiesz i manipulujesz: - kłamiesz, bo prawo nie zostało złamane (nie potrafisz tego wykazać) - manipulujesz, bo media TvTrwam, RM ,ND i GP są mediami ogólnie dostępnymi, a nie drugiego obiegu. RM słychać w całej Polsce, ND i GP jest dostępna w kioskach, sklepach i w prenumeracie, TvTrwam jest dostępna darmo z satelity i netu lub w usługach telewizji kablowej. Krótko mówiąc oszukujesz i manipulujesz. Próbujesz wmówić okupację i prześladowania tam, gdzie jest wolność i równość wobec prawa.
|
Wt cze 19, 2012 9:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nawet nie czytasz i nie słuchasz tego co piszą i mówią specjaliści,tylko demagogicznie bronisz kłamstw Lufta i Dworaka popartych zmanipulowanemu i podległemu rządowi i prezydentowi sądowi. Nie chce ci się czytać artykułów Konstytucji, a ogólnie mówiąc nie widzisz u siebie belki w oku. Zadałam ci pytanie. Czy jesteś zmanipulowany, naiwny, czy świadomie popierasz KŁAMSTWA KRRiT z Dworakiem na czele???
Ostatnio edytowano Wt cze 19, 2012 9:45 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Wt cze 19, 2012 9:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przeczytałem ponownie konstytucję (pierwszy raz w całości dniu jej uchwalenia!), wysłuchałem orzeczenia sądu i w pełni się z nim zgadzam. Nie znalazłem żadnych przesłanek łamania konstytucji. Proszę wskaz mi je! Nie potrafisz?
Czy uważasz, ze sąd polski kłamie? Sąd jest w Polsce jest niezawistny! Wielu sędziów zostało nominowanych za czasów rządów PiS i nadal sa sędziami i niezawistnie orzekają!
Próbujesz wszystkim wmówisz, ze to jakaś okupacja z sadami zależnymi od PO. To jest totalna bzdura! Tak samo próbowałaś w swoim zaślepieniu wmówić, że rząd polski systematycznie morduje opozycję! Tak samo próbowałaś wmówić, ze TvTrwam, RM, ND i GP to media drugiego obiegu (rozumiesz choć to określenie?)!
Ostatnio edytowano Wt cze 19, 2012 9:52 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Wt cze 19, 2012 9:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Które artykuły Konstytucji zostały złamane juz pisałam i nie mam zamiaru w nieskończoność powtarzać tak istotne rzeczy, jak 2+2=4. Sąd polski myli się czasami świadomie, czasami nieświadomie, wydaje równiez sprawiedliwe wyroki. W wypadku Lux Veritatis był to wyrok NIESPRAWIEDLIWY. Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie, a teraz widzę, że słońce przebija się zza chmur, więc wybiorę się nad morzem, to będzie mój lepszy wybór, niż przekonywanie kogoś tak zmanipulowanego, lub świadomie kłamiącego jak ty.
|
Wt cze 19, 2012 9:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Które artykuły Konstytucji zostały złamane juz pisałam i nie mam zamiaru w nieskończoność powtarzać tak istotne rzeczy, jak 2+2=4. Nie wystarczy rzucać numerkami, trzeba jeszcze uzasadnić w jaki sposób owe artykuły zostrały zlamane, a tego nie potrafisz! gita napisał(a): Sąd polski myli się czasami świadomie, czasami nieświadomie, wydaje równiez sprawiedliwe wyroki. Czyli wg ciebie sądy polskie sa skorumpowane? gita napisał(a): W wypadku Lux Veritatis był to wyrok NIESPRAWIEDLIWY. A jednak Lux Veritatis nie odwołał się od wyroku, choć przysługiwało mu takie prawo! gita napisał(a): Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie, a teraz widzę, że słońce przebija się zza chmur, więc wybiorę się nad morzem, to będzie mój lepszy wybór, niż przekonywanie kogoś tak zmanipulowanego, lub świadomie kłamiącego jak ty. Czyli nie masz nic do powiedzenia oprócz oszczerstw i opluwania rzadu, sądu i wszystkich którzy się z toba nie zgadzają !Wskaż mi gdzie kłamię!
|
Wt cze 19, 2012 9:57 |
|
 |
Tomek44
|
Kozioł napisał(a): Czyli nie masz nic do powiedzenia oprócz oszczerstw i opluwania rzadu, sądu i wszystkich którzy się z toba nie zgadzają ! Wskaż mi gdzie kłamię! Kilka dni temu pisałeś coś o "atakach personalnych" - jako okoliczności uniemożliwiającej dyskusję. Czy miałeś może na uwadze powyższą swoją ocenę zachowania gity? Po drugie: jeśli Twoim zdaniem powyższa ocena jest niestety prawdziwa - to może zrozumiesz, że pojęcie "atak personalny" nie oznacza "fałszywa ocena"?
|
Wt cze 19, 2012 11:56 |
|
 |
Johnny99
|
Kozioł napisał(a): A jednak Lux Veritatis nie odwołał się od wyroku, choć przysługiwało mu takie prawo! I nadal jej przysługuje. Zapowiedziała, że się odwoła. Jasnowidz?
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Wt cze 19, 2012 12:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Kozioł napisał(a): A jednak Lux Veritatis nie odwołał się od wyroku, choć przysługiwało mu takie prawo! I nadal jej przysługuje. Zapowiedziała, że się odwoła. Jasnowidz? Mam ku temu mocne przesłanki. Uzasadnienie jakie dał Rydzyk swojemu uderzeniu do Brukseli jest to, ze wyczerpał możliwości w Polsce. Rozumiem przez to, że nie będzie się odwoływał. Podejrzewam nawet, że skarga do sadu została wniesiona tylko dlatego aby spełnić wymogi dla skargi w Brukseli.
|
Wt cze 19, 2012 12:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł! gospodarzem tego forum są katolicy i zwykła podstawowa grzecznośc każe zachować się przyzwoicie w domu gospodarza, dostosować się do panujących zasad, a katolicy o kapłanach mówią ksiądz, lub o kapłanach zakonnikach ojciec, a wię to jest ojciec Rydzyk, to po pierwsze. Po drugie dokonałam dobrego wyboru, gdyż zamiast wypisywać ci tekst Konstytucji, czy cytować wypowiedzi osób kompetentnych, które udawadniają, że decyzja KRRiT nie przeznająca telewizji Trwam miejsca na multipleksie, to nic innego jak dyskryminacja katolików, wybrałam się nad morze, znad którego przed chwilą wróciłam. Wszystko masz w zalinkowanych przeze mnie artykułach i filmikach. Jeśli nie chce ci się czytać,ani słuchać, to twoja sprawa. Nie udawadniaj, że 2mln240tys883, to nie liczy się, gdyż w Polsce mieszka 38mln Polaków. To nie jest referendum ani głosowanie, które ma zaszkodzić tym co nie podpisali listy. To ma dać nam równe prawa jak tym pozostałym, którzy wolą oglądać np. disco polo. Chcemy miec równe prawa jak oni i jak Ty. Po drodze do przystanku autobusowego na ul.Świętojańskiej w Gdyni, jest kaplica wieczystej adoracji, gdzie miałam możliwość razem ze wspólnotą chrześcijan odmówić Koronkę do Miłosierdzia Bożego. Modliłam się równiez o światło Ducha Świętego dla poszukujących oraz o nawrócenie dla grzeszników, a więc równiez za Ciebie.
|
Wt cze 19, 2012 15:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): To ma dać nam równe prawa jak tym pozostałym, którzy wolą oglądać np. disco polo. Chcemy miec równe prawa jak oni i jak Ty. Wszyscy mają równe prawa i te same prawa miał Rydzyk. Nie chciał ujawnić warunków pożyczki i to podważyło jego wiarygodność finansową. Sąd polski całkowicie się z tym zgodził. Ma prawo startować do następnego konkursu i jeżeli nie będzie przejrzystości finansowej, to znów nie dostanie miejsca. Linkowałaś opinie, a nie uzasadnienia. Nigdzie nie znalazłem wytłumaczenia dlaczego niby jest złamana konstytucja czy inny akt prawny, za to są same opinie ze jest łamana! Dziękuję za modlitwę (jakiekolwiek nie były jej intencje), mam nadzieję że i siebie do grzeszników zaliczasz.
|
Wt cze 19, 2012 15:56 |
|
|
|