Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 23, 2025 22:44

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 918 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 62  Następna strona
 "Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam" 
Autor Wiadomość
Post Re: "Apel z prosba o przyznanie koncesji dla TvTRwam"
Jajko napisał(a):
Hehe, obejrzałem i wysłuchałem. Najlepsza jest babcia na pierwszym planie na początku :D. Facet śpiewa rzewną pieśń, a ona: kanapeczka w lewej ręce, a kubeczek z herbatką(?) w prawej i się posila na koncercie, buhahaha. Na głowie, oczywiście, strój galowy czyli berecik :)

Może się mylę, ale Rydzyk dociera głównie do małych dzieci oraz do staruszków. Jedni i drudzy mają ograniczone zdolności do rzetelnej oceny rzeczywistości i rozumienia tego co się do nich mówi...

Wiedziałam, że to zauważysz i skomentujesz, bo już tak masz.
Ta głodna pani przyjechała do Torunia prawdopodobnie z daleka i w namiocie przed bilbordem /nie w kościele/ posilała się, ażeby podczas mszy nie zemdleć.
P.S.Aby dostać się do Nieba muszisz się stać jak dziecko, wiesz o tym Jajko, z avatarem przypominającym diabełka? :evil:

Pn cze 25, 2012 11:00

Cytuj:
P.S.Aby dostać się do Nieba muszisz się stać jak dziecko, wiesz o tym Jajko, z avatarem przypominającym diabełka?

Żeby dostać się do nieba trzeba przede wszystkim rzetelnie myśleć. Małe dzieci mają często ograniczoną zdolność myślenia także łatwo nimi manipulować przez Guru. Gita dobrze wiesz o tym.

Mnie jego avatar bardziej kojarzy się z jajkiem z rogami niż z diabłem. :roll:

Pn cze 25, 2012 11:13

Przyznasz, że głupio to wygląda, zwłaszcza na samym początku wzniosłego filmu.

Pn cze 25, 2012 11:16
Jajko napisał(a):
Przyznasz, że głupio to wygląda, zwłaszcza na samym początku wzniosłego filmu.

Przyznam; w kontekście tej pieknej pieśni, to nieciekawie wygląda, ale dalsze obrazy zamazują to złe wrażenie.

Pn cze 25, 2012 11:25
Gita jak zwykle jest niekonsekwentna i dwulicowa :twisted:

Pisałam jak najbardziej w temacie, że nie podoba mi się sposób w jaki walczysz o ukochaną przez Ciebie telewizję, która jest dla Ciebie ważniejsza niż pomoc niepełnosprawnym dzieciom ( przypominam, że proponowałam Ci, abyś swoja energię spożytkowała na pomoc im, ale stwierdziłaś, że wolisz walkę o szklany ekran)

Dodatkowo wytknęłam, że formy modlitwy, jakie proponujesz w tym celu są złe :|

Oczywiście zbyłaś, że nie tyczy się to tematu wątku. Ale chwilę później pokazałaś dwulicowe oblicze zaczynając offtop nt. piosenki dedykowanej Jajku :shock:
I dyskusja nt. babci co zajmuje się posiłkiem podczas imprezy Radia Maryja. W ogóle to nie wiem jaki to ma niby związek z apelem o przyznanie koncesji dla TV TRWAM?

Pn cze 25, 2012 11:42
Val! Twój post zdierżyłam tylko do zdania:"Ja też bym chciała, aby mi się zrzucili na hotel SPA...", nie wiem co dalej napisałas nie czytałam, uważam, że szkoda na to czasu.
Nie wszystkie chore posty czytam, a tymbardziej komentuję.
Nie mam nic przeciwko temu, abyś pozostała przy swojej opinię o mnie, w ogóle mnie to nie rusza.
Wręcz odwrotnia pochwała od Ciebie, byłaby dla mnie przykra.

Pn cze 25, 2012 12:40

Tylko że akurat jej post był bardzo mądry i zdrowy. :)

Pn cze 25, 2012 12:43
vulkan napisał(a):
Tylko że akurat jej post był bardzo mądry i zdrowy. :)

Dobrze, że ta pochwała dotyczy Val, gdyby dotyczyła mojego postu, byłoby to dla mnie bardzo przykre, żeby nie powiedzieć byłoby to dla mnie hańbą.

Pn cze 25, 2012 13:01
gita napisał(a):
Val! Twój post zdierżyłam tylko do zdania:"Ja też bym chciała, aby mi się zrzucili na hotel SPA...", nie wiem co dalej napisałas nie czytałam, uważam, że szkoda na to czasu.

Dalej pisałam o modlitwie :)

Nie wiem co takiego oburzającego jest w tym, że napisałam o zrzutce na hotel SPA. Przecież o.Rydzyk realizuje swoje marzenie i buduje taki hotel :shock:
Na dodatek ma być on wybudowany wokół Kościoła wraz z halą widowiskowo-sportową i krytym basenem olimpijskim.
Ja też bym tak chciała- a tak, to bym musiała wziąć kredyt i oddać pożyczone. A czy o.Rydzyk oddaje te pieniądze od wiernych? Bo każdy by chciał bezzwrotne kredyty na biznes rekreacyjny.

Pn cze 25, 2012 13:02
Poniedziałek 25.06.2012, podliczono 2mln. 250tys. 866 kopii podpisówe pod protestami do KRRiT.
Orginalnych podpisówe może być więcej, gdyż nie wszyscy wysyłają kopie do siedziby RM.
Odbyło się juz ponad 80marszów protestacyjnych i kolejne są planowane:

http://www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=1143613

Pn cze 25, 2012 13:18
gita napisał(a):

Niech się spieszą póki jeszcze żyją, bo niedługo całe te towarzystwo będzie schodziło z tego świata.

Pn cze 25, 2012 13:23
Martyna92 napisał(a):
gita napisał(a):

Niech się spieszą póki jeszcze żyją, bo niedługo całe te towarzystwo będzie schodziło z tego świata.

Uważaj młoda, bo to Ty możesz szybciej zejść z tego świata, staniesz przed Bogiem i te słowa też będą zapisane w Twojej księdze zycia.

Pn cze 25, 2012 13:39

Cytuj:

Ah ci protestanci protestują przeciwko prawu i sprawiedliwości. :-(

Cytuj:
Uważaj młoda, bo to Ty możesz szybciej zejść z tego świata, staniesz przed Bogiem i te słowa też będą zapisane w Twojej księdze zycia.

Ale grożba. :D

Pn cze 25, 2012 15:35
Vulkan! Ty też masz szansę na nawrócenie, może zaczniesz od słuchania katechez?
http://www.radiomaryja.pl/query.php?__a=1&__r=K

Pn cze 25, 2012 18:45

Jestem Chrześcijaninem ale nie chcę wstępować do sekty Rydzyka. Mną tak łatwo nie da się manipulować.

Pn cze 25, 2012 18:52
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 918 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 62  Następna strona