Autor |
Wiadomość |
Cyryl
|
ostatnio nakręcone w Anglii podobno przez Polaka.........
http://www.youtube.com/watch?v=G6VBOf79n1c
wyjątkowo chamskie i pefidne i w zasadzie antypolskie,mimoże za Rydzykiem nie przepadam ale jak oglądam takie świństwo to scyzoryk się w kieszeni otwiera.
|
Śr lip 29, 2009 11:45 |
|
|
|
 |
Cyryl
|
prościej chyba wyszukać na google hasło :córka hitlera youtube
|
Śr lip 29, 2009 11:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cyryl napisał(a): ostatnio nakręcone w Anglii podobno przez Polaka......... http://www.youtube.com/watch?v=G6VBOf79n1cwyjątkowo chamskie i pefidne i w zasadzie antypolskie,mimoże za Rydzykiem nie przepadam ale jak oglądam takie świństwo to scyzoryk się w kieszeni otwiera.
Zgadzam się z Twoją opinią w 100%.
|
Śr lip 29, 2009 13:47 |
|
|
|
 |
Rozmyślacz
|
rydzyk to antypolski i antysemicki twór moherowych beretów opłacany z ich rent i emerytur to moja opinia przez niego ludzie odchodzą od kosciola...
|
Pt lip 31, 2009 18:18 |
|
 |
Metalik
|
Rozmyślacz napisał(a): rydzyk to antypolski i antysemicki twór moherowych beretów opłacany z ich rent i emerytur to moja opinia przez niego ludzie odchodzą od kosciola...
Skoro masz nick Rozmyślacz to czas najwyższy zacząć myśleć.
_________________ "Kto kark do ziemi zgina, nie ma prawa dziwić się, gdy po nim depczą"
"Możesz upaść siedem razy, byłeś powstał osiem".
|
So sie 01, 2009 17:08 |
|
|
|
 |
Metalik
|
Cytuj: Prokuratura po zbadaniu doniesienia Palikota uznała, że wypowiedź o. Rydzyka nie ma charakteru znieważenia osoby lub grupy ludności z powodu przynależniości rasowej. "Zestawiając poszczególne zwroty tej wypowiedzi, uznano, że zamiarem o. Rydzyka nie było znieważenie czarnoskórego zakonnika, gdyż nie sposób dopatrzeć się w tej wypowiedzi pogardy lub chęci poniżenia tej osoby, a jest to warunkiem koniecznym dla uznania, że osoba wypowiadająca się na ten temat miała zamiar znieważyć kogoś" - powiedział Ozimek.
Zwyciężył zdrowy rozsądek, którego wielu na tym forum zabrakło.
_________________ "Kto kark do ziemi zgina, nie ma prawa dziwić się, gdy po nim depczą"
|
Cz sie 06, 2009 11:59 |
|
 |
Leontodon
|
Metalik napisał(a): Zwyciężył zdrowy rozsądek, którego wielu na tym forum zabrakło.
Zwyciężył strach przed moherową mafią.
_________________ Brian: Nie musicie iść za mną, nie musicie iść za kimkolwiek! Musicie myśleć! Jesteście indywidualistami! Tłum: Jesteśmy indywidualistami! Brian: Wszyscy jesteście różni! Tłum: Wszyscy jesteśmy różni! Człowiek w tłumie: Ja nie jestem… Tłum: Ćśśś!
|
Cz sie 06, 2009 14:33 |
|
 |
r4dz10
|
i wpływy  każdy, kto posiada zdrowy rozsądek jest w stanie od razu zauważyć, że ta wypowiedź była obraźliwa.
_________________ "Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują." - Albert Einstein
|
Cz sie 06, 2009 14:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Metalik napisał(a): Zwyciężył zdrowy rozsądek, którego wielu na tym forum zabrakło.
Zwyciężył zdrowy rozsądek, którego nie brakuje uczestnikom forum  ....tak prokuratura, jak większośc z nas wie, że o. Rydzyk ma wyorki sądowe poniżej pleców, więc szkoda czasu na dochodzenia.
|
Cz sie 06, 2009 14:59 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Alus napisał(a): Metalik napisał(a): Zwyciężył zdrowy rozsądek, którego wielu na tym forum zabrakło. Zwyciężył zdrowy rozsądek, którego nie brakuje uczestnikom forum  ....tak prokuratura, jak większośc z nas wie, że o. Rydzyk ma wyorki sądowe poniżej pleców, więc szkoda czasu na dochodzenia.
Proszę przyjąć wyrazy mojego głębokiego żalu i współczucia z powodu niepoprawnego zachowania prokuratury.
Cz sie 06, 2009 23:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Stanisław Adam napisał(a): Proszę przyjąć wyrazy mojego głębokiego żalu i współczucia z powodu niepoprawnego zachowania prokuratury.
Sądziłam, że stać Cię na więcej - uznasz wyrok niezawisłego sądu i w imieniu o. Rydzyka przeprosisz WOŚP
|
Pt sie 07, 2009 7:50 |
|
 |
Sareneth
|
Stanisław Adam napisał(a): Proszę przyjąć wyrazy mojego głębokiego żalu i współczucia z powodu niepoprawnego zachowania prokuratury.
Jakoś Radio Maryja do tej pory nie przeprosiło Owsiaka za debilny film o wodstock, pomimo wyroku. Jak zwykle księża ponad prawem...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
Pt sie 07, 2009 9:11 |
|
 |
Metalik
|
Leontodon napisał(a): Zwyciężył strach przed moherową mafią Ty tak na serio? Sareneth napisał(a): Stanisław Adam napisał(a): Proszę przyjąć wyrazy mojego głębokiego żalu i współczucia z powodu niepoprawnego zachowania prokuratury.
Jakoś Radio Maryja do tej pory nie przeprosiło Owsiaka za debilny film o wodstock, pomimo wyroku. Jak zwykle księża ponad prawem...
Czyli co, Rydzyk wynajął aktorów, wybudował scenę i wszystko nakręcił i podszył się pod Woodstock?
A może przekupił ludzi z woodstocku by zachowywali się tak jak na tym filmie widać?? 
|
So sie 08, 2009 8:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Metalik napisał(a): czyli co, Rydzyk wynajął aktorów, wybudował scenę i wszystko nakręcił i podszył się pod Woodstock? A może przekupił ludzi z woodstocku by zachowywali się tak jak na tym filmie widać?? 
Czyli sąd wynajął aktorów, przekupił - i wydali wyrok jaki wydali
To takie swoiste pojmowanie polskości - "Polak to JA, a reszta to niewarta uwagi banda aktorów"
|
So sie 08, 2009 8:53 |
|
 |
Metalik
|
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi?
No i co na to Leontodon, przecież moherowa mafia może być zagrożeniem dla tego sądu? A może owsikowa mafia jest groźniejsza 
|
So sie 08, 2009 8:57 |
|
|
|