Podziękowanie Benedykta XVI dla Radia Maryja
Autor |
Wiadomość |
agawa
czasowo zablokowana
|
 Re: Podziękowanie Benedykta XVI dla Radia Maryja
A to już zupełny nokaut profesora Finkelsteina: http://www.youtube.com/watch?v=J0Z2Qn_XbPA
_________________ WSZYSTKO O NOWENNIE POMPEJAŃSKIEJ zwanej nie do odparcia: uzdrowienia, nawrócenia, objawienia Maryi na: www.pompejanska.rosemaria.pl
|
Śr gru 07, 2011 15:18 |
|
|
|
 |
Ukyo
|
Ale, kultura, Agawa, te zwroty to chyba u blokersow podpatrzone. Zgadzam sie ze Sweet Childem - najwyrazniej papiez albo popiera linie radia albo najwyczajniej w swiecie nie wie co mu podsylaja do podpisu, co rodzi smutna konkluzje dla katolickich krytykow radia. Bo prawdopodobnie w Polsce i nie tylko kler w wiekszosci akceptuje slowa i czyny dyrektora. Zostaja dwa wyjscia - akceptacja albo rezygnacja. Wielu wybralo te druga droge stad mniejsza frekwencja w kosciolach.
|
Śr gru 07, 2011 15:25 |
|
 |
tadeuszek
|
Ukyo napisał(a): Wielu wybralo te druga droge stad mniejsza frekwencja w kosciolach. Agawa pisz więcej, moze i ty zniechęcisz do tej religii jeszcze kilka osób 
|
Śr gru 07, 2011 15:27 |
|
|
|
 |
agawa
czasowo zablokowana
|
Ukyo napisał(a): Ale, kultura, Agawa, te zwroty to chyba u blokersow podpatrzone. Zgadzam sie ze Sweet Childem - najwyrazniej papiez albo popiera linie radia albo najwyczajniej w swiecie nie wie co mu podsylaja do podpisu, co rodzi smutna konkluzje dla katolickich krytykow radia. Bo prawdopodobnie w Polsce i nie tylko kler w wiekszosci akceptuje slowa i czyny dyrektora. Zostaja dwa wyjscia - akceptacja albo rezygnacja. Wielu wybralo te druga droge stad mniejsza frekwencja w kosciolach. twoje słownictwo jest za to rodem z faktów i mitów. Gratuluję. 
_________________ WSZYSTKO O NOWENNIE POMPEJAŃSKIEJ zwanej nie do odparcia: uzdrowienia, nawrócenia, objawienia Maryi na: www.pompejanska.rosemaria.pl
|
Śr gru 07, 2011 15:34 |
|
 |
agawa
czasowo zablokowana
|
tadeuszek napisał(a): Ukyo napisał(a): Wielu wybralo te druga droge stad mniejsza frekwencja w kosciolach. Agawa pisz więcej, moze i ty zniechęcisz do tej religii jeszcze kilka osób  Wyobraź sobie, że jakoś wcale nie mi nie zależy na ludziach twojego pokroju, aby powiększali frekwencje w kościele. Zawsze stawiam bowiem nie na ilość, ale na jakość. 
|
Śr gru 07, 2011 15:35 |
|
|
|
 |
tadeuszek
|
agawa napisał(a): Wyobraź sobie, że jakoś wcale nie mi nie zależy na ludziach twojego pokroju, aby powiększali frekwencje w kościele. Zawsze stawiam bowiem nie na ilość, ale na jakość.  Własnie o to mi chodziło. Tak trzymaj! Nie zaszkodziłoby gdybys od czasu do czasu uzyła na przykład słowa szumowinyAle nie jest źle.
|
Śr gru 07, 2011 15:37 |
|
 |
agawa
czasowo zablokowana
|
tadeuszek napisał(a): agawa napisał(a): Wyobraź sobie, że jakoś wcale nie mi nie zależy na ludziach twojego pokroju, aby powiększali frekwencje w kościele. Zawsze stawiam bowiem nie na ilość, ale na jakość.  Własnie o to mi chodziło. Tak trzymaj! Nie zaszkodziłoby gdybys od czasu do czasu uzyła na przykład słowa szumowinyAle nie jest źle. Nie lubię bubli i tandety, także w kościele, cenię jakość u ludzi. 
|
Śr gru 07, 2011 15:43 |
|
 |
agawa
czasowo zablokowana
|
tadeuszek napisał(a): agawa napisał(a): Wyobraź sobie, że jakoś wcale nie mi nie zależy na ludziach twojego pokroju, aby powiększali frekwencje w kościele. Zawsze stawiam bowiem nie na ilość, ale na jakość.  Własnie o to mi chodziło. Tak trzymaj! Nie zaszkodziłoby gdybys od czasu do czasu uzyła na przykład słowa szumowinyAle nie jest źle. Na twoje specjalne życzenie mogę do ciebie od dziś zwracać się per szumowino. 
|
Śr gru 07, 2011 15:45 |
|
 |
tadeuszek
|
agawa napisał(a): Na twoje specjalne życzenie mogę do ciebie od dziś zwracać się per szumowino.  Tak, tak mów mi tak, mów! I zboczeńcu mów, że zboczony jestem, i że wymagam leczenia i że dno i wogóle, mów mi tak, mów!
|
Śr gru 07, 2011 16:03 |
|
 |
agawa
czasowo zablokowana
|
tadeuszek napisał(a): agawa napisał(a): Na twoje specjalne życzenie mogę do ciebie od dziś zwracać się per szumowino.  Tak, tak mów mi tak, mów! I zboczeńcu mów, że zboczony jestem, i że wymagam leczenia i że dno i wogóle, mów mi tak, mów! a, że głupi jesteś mogę? 
|
Śr gru 07, 2011 16:06 |
|
 |
tadeuszek
|
Jezusiuu pewnie że tak!
|
Śr gru 07, 2011 16:11 |
|
 |
agawa
czasowo zablokowana
|
tadeuszek napisał(a): Jezusiuu pewnie że tak! ależ ty milusi jesteś.. a poza tym istny masochista! 
|
Śr gru 07, 2011 16:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ukyo napisał(a): Ale, kultura, Agawa, te zwroty to chyba u blokersow podpatrzone. Zgadzam sie ze Sweet Childem - najwyrazniej papiez albo popiera linie radia albo najwyczajniej w swiecie nie wie co mu podsylaja do podpisu, co rodzi smutna konkluzje dla katolickich krytykow radia. Bo prawdopodobnie w Polsce i nie tylko kler w wiekszosci akceptuje slowa i czyny dyrektora. Zostaja dwa wyjscia - akceptacja albo rezygnacja. Wielu wybralo te druga droge stad mniejsza frekwencja w kosciolach. Jest trzecie wyjście - świadomość, że są to dzieła człowieka, jak wiele innych lepszych/gorszych i nie powinny być istotą, obiektem wiary. Prawdziwa wiara zasadza się na Bogu i Jego słowie. Co nie zmienia faktu, że potrafię zrozumieć tych odchodzących 
|
Śr gru 07, 2011 16:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Rozumiesz Alus tych odchodzących? To znaczy, że w karajach zachodnich, gdzie kościoły pustoszeję, jeszcze bardziej niz w Polsce, oni też słuchaja RM???
|
Śr gru 07, 2011 17:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Rozumiesz Alus tych odchodzących? To znaczy, że w karajach zachodnich, gdzie kościoły pustoszeję, jeszcze bardziej niz w Polsce, oni też słuchaja RM??? Rozumię tych odchodzących w Polsce, którzy nie potrafią przejść ponad nieprawidłowościami w RM. Nie znam i nie interesowałam się przyczynami odejść w krajach Europy Zach.
|
Śr gru 07, 2011 17:47 |
|
|
|