|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
kefas_piotr
|
 Uniwers już nie zagra...
A tak... niestety Mirek Breguła nie żyje - popelnił samobójstwo...
Wielka szkoda, że tak dobry zespół, ulubiony wielu ludziom, zakończył w ten sposób działalność...
Nie wnikam, bo nie mam prawa, ale powtórzę, to wielka szkoda, że Uniwers już nie zagra, przynajmniej w tym składzie...
Pt lis 02, 2007 18:08 |
|
|
|
 |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
 Re: Uniwers już nie zagra...
kefas_piotr napisał(a): A tak... niestety Mirek Breguła nie żyje - popelnił samobójstwo...
Wielka szkoda, że tak dobry zespół, ulubiony wielu ludziom, zakończył w ten sposób działalność...
Nie wnikam, bo nie mam prawa, ale powtórzę, to wielka szkoda, że Uniwers już nie zagra, przynajmniej w tym składzie...
A czy on lub zespół miał coś wspólnego z Kościołem? Nie wydaje mi się!
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Śr lut 13, 2008 16:47 |
|
 |
kefas_piotr
|
Słuchaleś może w ich wykonaniu kolęd? Byleś na imprezach charytatywnych na których oni grali i śpiewali na chwalłę Boga? Bo ja bylem i słuchałem..
Śr lut 13, 2008 17:18 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
|