Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 14, 2025 20:13

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Jak wam było nad Lednicą ;) ? 
Autor Wiadomość

Post Jak wam było nad Lednicą ;) ?
O.Pacyfik założył wątek o Lednicy, ale jemu chodziło o to, żeby wypowiadać się na temat słów biskupa i przesłań.
Ja natomiast chciałam założyć watek, gdzie mozecie pisać o tam jak wam było na Lednicy?
Możecie pisać o wszystkim co wam przyjdzie do głowy i czego doświadczyliście-o sprawach deszczowo-burzowych i o tych duchowych także :)
Może się ciekawie zrobi :)

O mojej Lednicy przeczytać możecie w wątku o.Pacyfika viewtopic.php?t=3966
A tak w skrócie, to byłam, zmokłam, nic nie słyszałam co się działo na rybie, moja grupa pojechała wcześniej, nie byłam na Mszy, nie przeszłam przez rybę, ale jestem szczęśliwa i zadowolona z tego co dane mi było przeżyć :)

Teraz kolej na was :)

św. Augustyn

N cze 05, 2005 14:19

A mi tez było zimno, mokro (od procesji ambasadorów w ktorej bralam udzial), ale tez bardzo miło:) Czuć było obecność boga, kiedy wszyscy tanczyli, śpiewali... Ale oczywiscie były tez chwile skupienia - adoracja czy też msza św na przykład - wszyscy sie wyciszyli (to dla tych przeciwników tanca... :) )

W tym roku widziałam lednicę z innej strony - technicznej... widac sporo braków, ale jest entuzjazm i dużo ludzi do pomocy, wiec będzie dobrze:) pozdrawiam.

Pn cze 06, 2005 16:35
Zobacz profil WWW

byłam na Lednicy już 6 raz. Dobrze było. Ale z sentymentem wspominam moją pierwszą Lednica- i stwredzam że z roku na rok jest zawsze troche gorzej. zwłąszcza ostanie 2 lata. Smutne.

Wt cze 07, 2005 20:56

Ja byłam na Lednicy 4 raz, było zimno i mokro. Ale z każdym rokiem odkrywam coś nowego. I tak np. w tym roku byliśmy bardzo blisko Ryby, panowała niesamowita atmosfera. Najlepszy był widok, kiedy odbywały się tańce. :D To było naprawdę wspaniałe, nie było nikogo, kto siedział. Kiedy spojrzałam za siebie, w bok czy do przodu wszyscy skakali i śpiewali. Niezwykłe :)
Wiadomo, brakowało tego,co zawsze było punktem kulminacyjnym, czyli przesłania naszego kochanego Ojca Świętego Jana Pawła II. Odczytano list od Benedykta XVI.
Najważniejsze jest spotkanie z Chrystusem, chociaż szczerze mówiąc, w tym roku było ono hmm.. inne niż w poprzednich latach. Moze dlatego, że ten rok mojego życia był dość rewolucyjny i na Lednicę pojechałam ze sporym bagażem przeżyć.
Ale za rok i tak pojadę :D Jeśli Pan pozwoli i nic innego mi nie wypadnie.

Śr sie 24, 2005 17:10
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4 ]