|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Trzęsienie ziemi
Było odczuwalne u Was? Ja sobie siedziałem z rodziną i się emocjonowałem pierwszym wstrząsem. Wiadomości się skończyły i o 15:33 przez jakieś 3-4 sekundy czuliśmy jak wibrowało wszystko u nas w domu. Różniło się to tym od najsilniejszych wichur jakie u nas były, że przy wichurach bywały nagłe i silne uderzenia mas powietrza z określonej strony w dom i czuło się, że uderzenie jest z zewnątrz. Tym razem każdy element domu wibrował. Taaa... bardzo się nam podobało Słoik prawie spadł z lodówki
W każdym razie mam nadzieję, że silniejszych wstrząsów nie uświadczymy.
Jestem z południowej części warmińsko-mazurskiego.
|
Wt wrz 21, 2004 15:21 |
|
|
|
 |
Wizard
|
A ja jestem ze Śląska i u nas ciągle ziemia się trzęsie  więc nie wiem o co tyle szumu 
_________________ Każdy jest czarodziejem własnego życia !
|
Wt wrz 21, 2004 15:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
...bo kto pod sobą dołki kopie, to w nie wpada.
|
Wt wrz 21, 2004 15:38 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A u mnie nic się nie trzęsło......
Ja się tak nie bawię 
|
Wt wrz 21, 2004 16:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mufko
Nic straconego.........przesol muflonowi kilka razy z rzedu zupe i przypal drugie danie....to ci sie ZATRZESIE cala ziemia
 :D:D:D
pozdrowka 
|
Wt wrz 21, 2004 19:52 |
|
|
|
 |
Julia
|
aha to nie tylko w Olsztynie na Redykajnach sie trzesló? a my juz myslelismy, ze to nasz profesor sie tak złościł z powodu naszych winikow z egzaminu 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Wt wrz 21, 2004 20:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Beli, serio? Tak trzęsiesz swoim domem? UUUUUUUUUUUUUU, no to współczuję Twojej Połowicy
Ja dobrze gotuję tak poza tym 
|
Wt wrz 21, 2004 20:53 |
|
 |
Julia
|
a tak powaznie, to w olsztynie bylo odczuwalne, tak zupelnie z zaskoczenia i... zastanawialismy sie czy uciekac z budynku,czy zostac... ale ze dwa razy sie zatrzeslo i przestalo
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Wt wrz 21, 2004 20:58 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
U mnie nic a nic  A o trzęsieniu ziemi dowiedziałam sie od Larsa  na czacie, bo nie słucham radia i nie oglądam telewizji  :P A weszłam tylko na chwilkę
Może niedługo czat zastąpi mi "Wiadomości" ?  :P:P Kto wie...  :P:P
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Wt wrz 21, 2004 21:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czytałem o wstrząsach na Mazurach.Dodam,że przeglądając historię trzęsień w kraju nic nie znalazłem o dawnych wstrząsach na Mazurach.Czyżby zatem uaktywnił się nieaktywny uskok w rejonie dotychczas asejsmicznym? Trudno powiedzieć,ale bez paniki.
|
Wt kwi 11, 2006 19:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W tej dramatycznej sytuacji przeniosłem się do małopolski
|
Wt kwi 11, 2006 19:51 |
|
 |
Stanisław Adam
|
PTRqwerty napisał(a): W tej dramatycznej sytuacji przeniosłem się do małopolski
Pewnie ruskie zapomnieki jakąś atomówkę w silosie. Przerdzewiała (ruska stal!) i p....a. Taki bajzel był w tych ich bazach, że nie do wyobrażenia. Niedawno kałasze można było kupować na bazarach.
Ciekawe ile jeszcze zapomnieli podobnych zabawek ?
A może to al-Qaida wysadziła tajne więzienie CIA ?
Kto jest (z) Mazur niech się dobrze rozejrzy i powie coś konkretnego.
Wt kwi 11, 2006 20:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Uskok się uaktywnił.Nie było żadnego promieniowania,przecież by zmierzono,gdyby było.
|
So kwi 29, 2006 10:48 |
|
 |
Stanisław Adam
|
HAUNEBU III napisał(a): Nie było żadnego promieniowania,przecież by zmierzono,gdyby było.
A czy to ONI prawdę powiedzą ?
Obstawał bym za tym, że to jakaś zapomniana przez ruskich nuklejka w silosie rypła.
Czego oni nie nazostawiali (przez zapomnienie). A to kałasze. A to jakieś czołgi. A to przemiękłe ropą bazy, lotniska i poligony. A to agentów. Czemu by i nie jakaś bombka ...
N kwi 30, 2006 19:38 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
|