|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Juwenalijny nastał czas
Witam, to znowu ja.
Nastal czas juwenaliow, czyli wielodniowych imprez studenckich, koncertow, zawodow sportowych, generalnie swieto zakow.
Jak je oceniacie? Czy uwazacie, ze powinny byc? Ze sa potrzebne?
Crosis
|
Śr maja 17, 2006 1:55 |
|
|
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Tak powinny być i powinno być dozwolone wtedy dla studentów picie w miejscu publicznym(wczoraj po 6 piweczkach kumpel dostał 5 dyszek za sikanie^^).
Co jednak nie zmienia faktu, że w pon miałem zaliczenie, a reszte czasu spędze na nauke na 3 jutrzejsze zaliczenia...
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Śr maja 17, 2006 13:03 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Juwenalia to taka cywilizowana studencka ' fala' ?
A może raczej jednorazowa fala tsunami
Nie każe się kotom codzienne w okienku szorować kibla szczoteczką do zębów. Ale raz w roku daje popalić ...
Śr maja 17, 2006 15:07 |
|
|
|
 |
Kamyk
|
Juwenalia są "cool"  Dzisiaj za chwile wychodze na koncert Hurt i happysad  jutro gra u nas Kult, a pojutrze Lady Pank  uwielbiam Juwenalia 
|
Śr maja 17, 2006 16:06 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Stanisław Adam napisał(a): Juwenalia to taka cywilizowana studencka ' fala' ? A może raczej jednorazowa fala tsunami  Nie każe się kotom codzienne w okienku szorować kibla szczoteczką do zębów. Ale raz w roku daje popalić ...
E? O czym Ty wogóle piszesz?...
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Śr maja 17, 2006 16:34 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wlasnie. Nie pomylilo Ci sie czasem z otrzesinami?
Poza tym wybacz, ale "fala" na uczelniah nie istnieje. Nie ten poziom. A otrzesiny to tylko symboliczny charakter, wstep do dyskoteki.
Crosis
|
Śr maja 17, 2006 17:23 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Dla mnie jest to o tyle uciążliwe, że w moim mieszkaniu słychać imprezy... z aż dwóch uczelni :/
A zazwyczaj wtedy albo staram się uczyć (sesja), albo próbuję spać...
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr maja 17, 2006 21:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Bez sensu temat. Mamy się wypowiedzieć, czy Juwenalia powinny być?? Co to w ogóle oznacza? Co mam napisać? Że juwenalia to impreza dla biedaków i że w związku z tym niech będzie? No bo wiesz... jak kogoś stać to sobie zrobi Juwenalia na okrągło tam, gdzie brać studencka biletów nie dostanie. O co w ogóle chodzi? No są Juwenalia. Okazja reklamy uczelni, reklamy zespołów, reklamy piwa, sprzedaży piwa. Wyobraźmy sobie, że ktoś powie, że nie powinny być? No i co? Zespoły i browary zrezygnują z okazji do imprezy? Pewnie sami coś zorganizują i jeszcze do tego zorganizują protest przeciwko moherowym władzom uczelni, która zakazała Święta Studenckiego. Aktywistów na protest zawsze się znajdzie. Nie brak aktywistów na tym świecie. Może stanąłbyś w pierwszym szeregu. 
|
Cz maja 18, 2006 11:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Bardziej chodzilo mi o fakt, ze dotowane sa przez Urzedy Miejskie. A wiele osob wlasnie przeciwko temu protestuje.
Crosis
|
Cz maja 18, 2006 11:17 |
|
 |
Incognito
|
 Re: Juwenalijny nastał czas
Crosis napisał(a): Jak je oceniacie? Nic ciekawego. Crosis napisał(a): Czy uwazacie, ze powinny byc? Tak, ale uważam tak tylko dlatego że wraz z nimi idą godziny rektorskie. Crosis napisał(a): Ze sa potrzebne?
Nie.
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Cz maja 18, 2006 22:45 |
|
 |
nospheratu
|
Nie ma to jak picie w tłumie.
U nas zawsze juwenalia przypadają na okolice zimnej zośki - czyli leje na najfajniejszych koncertach (oczywiście wszystko pod chmurką). Ja mam same pozytywne odczucia. 
_________________ Mors dicit
|
So maja 20, 2006 10:24 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
|