|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Mieszek
|
 Informacje
wpadłem na ten pomysł by tutaj dawać jakieś info tego co się dzieje na swiecie, czy w Polsce i o tym podyskutować ze względu na to, że ciagle jestesmy bombardowani wiadomościami o UE i politykantach Polskich
ja mam już dość nie wiem jak wy apogeum było kiedy Demostenes napisał o Kongu w tym temacie viewtopic.php?p=178841#178841 już miałem nadzieję, ze w końcu coś będzie do nas trafiało niezwiązanego propagandowo z UE i politykanctwem naszych polityków
po prostu sie załamałem
jeśli macie więc jakieś ciekawe wiadomosci może warto nimi tutaj się podzielić nawet jeśli wydają sie wam błache trzeba w końcu od tej sieczki uciec
macie info o tym, ze ktoś napada na sklepy? ktos kradnie torebki? zabija, gwałci namawia do przestępstwa? gdzies powstał konflikt między młodzieżą? gdzieś sie biją a Polska nie jest informowana?
rozmawiajmy o tym tutaj z góry dziekuję w swoim imieniu ale myślę, ze i w imieniu wielu, wielu osób również...
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
N lip 30, 2006 15:57 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn lip 31, 2006 7:48 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Pn lip 31, 2006 12:25 |
|
|
|
 |
ToMu
|
Stanisław Adam napisał(a): Granda... Stanisław Adam napisał(a): Daktyloskopia - podstawa kryminalistyki i prawa dowodowego... Również granda. Stanisław Adam napisał(a): Cóż... Miała swoje pięć minut. Przykre. Stanisław Adam napisał(a):

_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Pn lip 31, 2006 13:36 |
|
 |
Mieszek
|
ToMui błagam [żyga]
nie wytrzymie bleeeee
miało nie być politykanctwa!
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Pn lip 31, 2006 19:17 |
|
|
|
 |
ToMu
|
Sory, nie doczytałem 
|
Pn lip 31, 2006 20:10 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
|