Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N lis 09, 2025 13:24

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Szafa nie gra. Krążki się wysypały, a didżej Leśniak ... 
Autor Wiadomość

Co mają wspólnego ta sprawa i sklepy Ikea

Szafę.

Śr paź 11, 2006 10:20

Do leczenia nadaja sie wszyscy PiS-owcy, którzy maja straszliwą amnezje. Kilka dni temu pluli na Samoobrone, a teraz biora ja w obrone i znów sie kumają.
Amnezja jest zaraźliwa. Samoobrona przydaje się każdemu, Platformie się może przydać do konstruktywnego wotum nieufności, albo, jeśli będą przyspieszone wybory (ktore zgodnie ze znanymi nam ze swojej wiarygodności sondażami :-) wygra PO) przyda się do rozmów koalicyjnych, o czym wspominał niedawno Donald Tusk.
A mówiąc serio w polityce amnezja jest nieraz bardzo pożądana, na dowód przytoczę dawne słowa jednego z bardziej znanych polityków Platformy
Cytuj:
Uważam, że PO to twór sztuczny i pełen hipokryzji. Oni nie mają właściwie żadnego programu. Nie wyrażają w żadnej trudnej sprawie zdania. Nie występują pod własnym szyldem, bo to ich zwalnia z potrzeby zajmowania stanowiska w trudnych sprawach. To jest oczywiście gra na bardzo krótką metę. Udają, że nie są partią, a nią są. Udają, że wprowadzają nową jakość, że są tam nowi ludzie. (...)
O PiS nie chcę mówić. Tam są moi przyjaciele. (...) Samego PiS nie chcę oceniać, jest tam dużo wspaniałych ludzi Życie 01.08.2001

Śr paź 11, 2006 19:13
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2