| Autor |
Wiadomość |
|
Jacek Rakoczy
|
 Rodzice nie chcieli odciac pepowiny dziecka
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... iecka.html
Powołując sie przy tym na swój katolicyzm. Czy ktoś wie ( bo z artykułu to nie wynika) na co w Biblii mogli się powoływać? Jakieś cytaty? Żeby to Św. jehowy to bym sie nie dziwił ... ale katolicy?
_________________ "Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające".
Julian Tuwim
|
| Pt kwi 24, 2009 22:43 |
|
|
|
 |
|
Metalik
|
Nie czytaj GW a nie będziesz miał takich dylematów.
_________________ "Kto kark do ziemi zgina, nie ma prawa dziwić się, gdy po nim depczą"
"Możesz upaść siedem razy, byłeś powstał osiem".
|
| So kwi 25, 2009 9:01 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Metalik napisał(a): Nie czytaj GW a nie będziesz miał takich dylematów.
Jacku - no i masz remedium na wszelkie problemy
A poważnie - jeśli ze względów religijnych, to tylko dyktowanych przez przynależność do jakiejś sekty.
Sekty tworzą masę skomplikowanych praw, zasad - niezrozumiałych, nie umocowanych w Biblii, Koranie czy księgach innych religii.
|
| So kwi 25, 2009 9:26 |
|
|
|
 |
|
Jacek Rakoczy
|
Alus napisał(a): Metalik napisał(a): Nie czytaj GW a nie będziesz miał takich dylematów. Jacku - no i masz remedium na wszelkie problemy A poważnie - jeśli ze względów religijnych, to tylko dyktowanych przez przynależność do jakiejś sekty. Sekty tworzą masę skomplikowanych praw, zasad - niezrozumiałych, nie umocowanych w Biblii, Koranie czy księgach innych religii.
Moher- metalikowany? Ciekawe połączenie
Cos mi się obiło o uszy o porodzie "lotusowym" . google podaje jakies newage'owe durnoty. Może to to było 
_________________ "Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające".
Julian Tuwim
|
| So kwi 25, 2009 10:48 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Jacku, masz typowe objawy co Palikot - schizofrenia paranoidalna na tle PiS-u oraz dodatkowo moherofobia.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. 
|
| So kwi 25, 2009 11:42 |
|
|
|
 |
|
Jacek Rakoczy
|
osiris napisał(a): Jacku, masz typowe objawy co Palikot - schizofrenia paranoidalna na tle PiS-u oraz dodatkowo moherofobia. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. 
Dobre. A czy ja cos o PIS pisałem? A moherofobię owszem , mam . I nawet ja pielęgnuję !  . lepiej dla moherków by na mnie nie trafiali - ja im nigdy nie ustępuję, a ze porywczy ze mnie człowiek ... 
Julian Tuwim
|
| So kwi 25, 2009 12:09 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Moher- metalikowany? Ciekawe połączenie
Faktycznie ciekawe.
|
| So kwi 25, 2009 21:12 |
|
 |
|
Kamyk
|
Niepotrzebny offtop usunąłem
|
| N kwi 26, 2009 19:23 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: a ze porywczy ze mnie człowiek ...
To się da zauważyć.
Od człowieka, który działa pod wpływem afektu trudno spodziewać się obiektywizmu w wypowiedziach tak w tym temacie jak i innych.
|
| N kwi 26, 2009 19:35 |
|
 |
|
CzłowiekBezOczu
|
Kamyk napisał(a): Niepotrzebny offtop usunąłem Ja wiem ? To było w temacie wiarygodności jedynie słusznej gazety. Ale "Na władzę nie poradzę" jak mawiali w filmie "Vabank" Może i dobrze się stało.
|
| N kwi 26, 2009 22:57 |
|
 |
|
slowianin_wschodni
|
 a wracajac do temetu skoro offtop z glowy?
|
| Pn kwi 27, 2009 0:45 |
|
 |
|
CzłowiekBezOczu
|
MHO to dorabiane ideologii. Coś tam było a dziennikarz dopisał resztę żeby mu pasowało do z góry ułożonego scenariusza "obnażania prawdy" o Kościele. Chcecie wiedzieć jak wygląda dziennikarstwo ? Dawno temu w mojej robocie pokazała się pani która równo na wszystkich rzucała obelgami i wyzwiskami że nic nie robią że partacze że dupy wołowe (sorka ale tak było). Wyzwiskami sypała jak z rękawa nawet nie zwracając uwagi na to że jest zupełnie gdzie indziej niż tam gdzie powinna załatwiać swoja sprawę. Jeden z pracowników zwrócił jej w dość ostrych ostrych słowach uwagę że obraża jego i koleżanki w pokoju na co otrzymał odpowiedz że ona ma siostrę dziennikarkę i jeszcze ją popamiętamy. No i parę dni później był artykuł jak to zagubiona i bogu ducha winna klientka została obrażona przez pracownika. Dlatego takie gazetowa "rewelacje" traktuję z przymrużeniem oka.
|
| Pn kwi 27, 2009 7:25 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
slowianin_wschodni napisał(a): :biggrin: a wracajac do temetu skoro offtop z glowy?
Takie wpisy to typowy offtop.
Jak nie masz nic do powiedzenia to nie pisz, tylko czekaj na nowe wypowiedzi innych.
|
| Pn kwi 27, 2009 7:42 |
|
|