Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 14, 2025 16:01

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 
 Tajemnicze poczęcie w Egipcie 
Autor Wiadomość

Post Tajemnicze poczęcie w Egipcie
I proszę ,zdarzają się jednak cuda na świecie.Egipt stał się ostatnio modny jako kierunek turystyki dla pań żadnych przygody.Ten artykuł przestrzega przed niebezpieczeństwami zanurzenia się w basenie hotelowym.
http://europa21.pl/wiadomosc/11916-Swia ... tnia_Polka

Ciekaw jestem jaki będzie finał całej sprawy i czy 13-latki to faktycznie jeszcze dzieci?

Pn lip 13, 2009 11:38
W ciepłych krajach 13-nastoletnia dziewczyna traktowana jest już jak kobieta a matka dziewczynki przyjmie każdą hipotezę aby uratować honor swojej rodziny.

Pn lip 13, 2009 16:05

Post Re: Tajemnicze poczęcie w Egipcie
Cyryl napisał(a):
I proszę ,zdarzają się jednak cuda na świecie.Egipt stał się ostatnio modny jako kierunek turystyki dla pań żadnych przygody.Ten artykuł przestrzega przed niebezpieczeństwami zanurzenia się w basenie hotelowym.
http://europa21.pl/wiadomosc/11916-Swia ... tnia_Polka

Ciekaw jestem jaki będzie finał całej sprawy i czy 13-latki to faktycznie jeszcze dzieci?

MEGA ROTFL :-D
Z brodą , to się już pojawiło jakiś miesiąc temu w sieci ;-)
A poważniej: niemożliwość. Plemniki po kontakcie z woda giną niemal natychmiast. Zabija je różnica pH i stężenia osmotycznego. Jaką , hm. blondynka trzeba być by z czyms takim iść do sądu?
:D :D :D :D

Pn lip 13, 2009 19:36

Czyli sugerowalbys, ze dziewczynka zostala bez opieki i ze przypadkowo zetknela sie z jakims mezczyzna ? W takich przypadkach matke dziewczynki pozbawionoby praw rodzicielskich.

Twierdzisz, ze plemniki gina w wodzie, a jesli rzeczywiscie czesc z nich sie tam dostala ? To by oznaczalo, ze powinny byc osobne baseny dla mezczyzn i dla kobiet, by nie zachodzily zadne incydenty w rodzaju "przypadkowe zaplodnienie". Teraz ta dziewczynka jest w bardzo trudnej sytuacji. I wcale nie jest to powod do "zachwytu" tylko raczej powazny problem.

Kto jest winny : wlasciciel hotelu czy matka dziewczynki ? Tego nie wiadomo. Sprawe musialaby wnikliwie zbadac prokuratura. Bez poszlak trudno postawic komukolwiek zarzut.

Wt sie 18, 2009 17:44

No cóż ja się zgadzam z jednym komentarzy spod tego artykułu:

Bardziej prawdopodobne jest to, że małolata "poszła w tango", a mamusia przeświadczona, że córunia bawi się jeszcze lalkami nie dopuszcza do świadomości myśli, że w wieku 13 lat mogła już uprawiać sex. No przecież nie zrobiła by jej tego, to takie dobre dziecko

Cytuj:
Kto jest winny : wlasciciel hotelu czy matka dziewczynki ?

A z jakiej racji? Właściciel hotelu jest winny, jeżeli jest ojcem, a matka, jeśli to dlatego że zmuszała córkę do prostytucji.

Wt sie 18, 2009 17:53

Czyli sugerowalbys, ze dziewczynka zostala bez opieki i ze przypadkowo zetknela sie z jakims mezczyzna ? W takich przypadkach matke dziewczynki pozbawionoby praw rodzicielskich.

powiem brutalnie : puściła się.
Paul napisał(a):
Twierdzisz, ze plemniki gina w wodzie, a jesli rzeczywiscie czesc z nich sie tam dostala ? To by oznaczalo, ze powinny byc osobne baseny dla mezczyzn i dla kobiet, by nie zachodzily zadne incydenty w rodzaju "przypadkowe zaplodnienie".

NIEMOŻLIWE. Wiem co piszę, jestem biochemikiem ;-)

Brian: Nie musicie iść za mną, nie musicie iść za kimkolwiek! Musicie myśleć! Jesteście indywidualistami! Tłum: Jesteśmy indywidualistami! Brian: Wszyscy jesteście różni! Tłum: Wszyscy jesteśmy różni! Człowiek w tłumie: Ja nie jestem… Tłum: Ćśśś!

Wt sie 18, 2009 18:23

Twierdzisz, ze plemniki gina w wodzie, a jesli rzeczywiscie czesc z nich sie tam dostala ? To by oznaczalo, ze powinny byc osobne baseny dla mezczyzn i dla kobiet, by nie zachodzily zadne incydenty w rodzaju "przypadkowe zaplodnienie".

Jak rozumiem plemnik po znalezieniu się w basenie przepłynął sobie kawałek, przedostał się przez kostium kąpielowy, przepłynął przez pochwę, macicę do jajowodu i tam zapłodnił komórkę jajową.

Plemnikowi należy się medal biorąc pod uwagę to, że porusza się on średnio z prędkością 3cm/h

Cz sie 20, 2009 15:37

Jak rozumiem plemnik po znalezieniu się w basenie przepłynął sobie kawałek, przedostał się przez kostium kąpielowy, przepłynął przez pochwę, macicę do jajowodu i tam zapłodnił komórkę jajową.
Plemnikowi należy się medal biorąc pod uwagę to, że porusza się on średnio z prędkością 3cm/h

Już nawet o nie o szybkość chodzi. Plemniki mogą żyć i pływać tylko w ściśle określonym środowisku. Są nim sperma i drogi rodne kobiety. Sama różnica ciśnień osmotycznych zwykłej wody i spermy jest taka ze biedactwa natychmiast giną ;-).

Brian: Nie musicie iść za mną, nie musicie iść za kimkolwiek! Musicie myśleć! Jesteście indywidualistami! Tłum: Jesteśmy indywidualistami! Brian: Wszyscy jesteście różni! Tłum: Wszyscy jesteśmy różni! Człowiek w tłumie: Ja nie jestem… Tłum: Ćśśś!

Cz sie 20, 2009 17:51
zbanowany na stałe

Niektorym dowody podstawiac pod nos i tez nic nie pomoga. Tacy uparci!
Jest ciaza - jest, jest zeznanie matki - jest, corka mowi, ze sie tylko kapala - mowi!
A wy swoje.
Plemnik araba moze byc bardziej nachalny niz chrzescijanina!

Cz sie 20, 2009 18:30

Plemnik araba moze byc bardziej nachalny niz chrzescijanina!

ROTFL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Coś w tym jest. Wystarczy porównać przyrost naturalny jednych i drugich w Europie ;-)

Cz sie 20, 2009 20:05

Może arabskie plemniki przechodzą treningi w obozach terrorystycznych i są wykorzystywane jako nowa broń biologiczna. Arabowie zaleją całą Europę, a dżihad mają zaprogramowany z genach ; D

Pt sie 21, 2009 8:26

Cytuj:

Już nawet o nie o szybkość chodzi. Plemniki mogą żyć i pływać tylko w ściśle określonym środowisku. Są nim sperma i drogi rodne kobiety. Sama różnica ciśnień osmotycznych zwykłej wody i spermy jest taka ze biedactwa natychmiast giną ;-).

Leontodon to było napisane z przymrużeniem oka ;)
Pracowałem trochę w labie, robiłem seminogramy i wiem jak wygląda sperma w różnym okresie czasu od wytrysku ;)

Pt sie 21, 2009 14:05

A może to Zeus pod postacią wody w basenie ją zapłodnił? Kiedyś już miał taki numer, kiedy to nadmuchał jakąś laskę pod postacią złotego deszczu.
Był na wakacjach w Egipcie i skorzystał z okazji, skubany... :D

Nigdy nie ufaj maszynom... i kobietom.

Pt sie 21, 2009 15:50

A moze wystarczy? Skoro nic już nie zostało do powiedzenia poza pustym nabijaniem się?[/i]

Pt sie 21, 2009 17:43

A moze wystarczy? Skoro nic już nie zostało do powiedzenia poza pustym nabijaniem się?[/i]

A może zwyczajne przesuń wątek do działu z humorem , bo tam powinien być od początku ;-)

Pt sie 21, 2009 19:29
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 15 ]