Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 27, 2025 4:13

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 128  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Komorowski? 
Autor Wiadomość

Post Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
Asparagus napisał(a):
Gita2 napisał(a):
Na temat dzieci prezydenta Komorowskiego jest w mediach zmowa milczenia, dlaczego ? Nie wiem.
O dzieciach Wałęsy i córce Kwaśniewskiego sporo się mówiło i pisało.

Może dlatego, że dzieci Komorowskiego nie fikają w programach dla celebrytów jak córka Kwaśniewskiego czy Wałęsówna i nie biorą udziału w skandalach obyczajowych jak jeden z synów Wałęsy czy Marta Kaczyńska.

Dlatego też rodzina Komorowskiego to jedyny atut obecnego prezydenta.

Cz cze 02, 2011 11:14
Cytuj:

Może wyjaśnisz jakim cudem człowiek bez żadnych atutów stworzył rodzinę, która stanowi jego główny atut? ;)

Cz cze 02, 2011 11:31

Alus napisał(a):
Cytuj:

Może wyjaśnisz jakim cudem człowiek bez żadnych atutów stworzył rodzinę, która stanowi jego główny atut? ;)

Trzeba przyznać, że ciekawe pytanie postawiłaś. Zastanowię się.

Pt cze 03, 2011 8:53

Ależ nikt nie odmawia Panu Prezydentowi talentów rodzinnych, podobnie jak talentów w zakresie dożynkowo-weselnym. Najlepszy dowód, że pomimo licznych polowań jego żona nadal pozostaje mu wierna. Ostatnio Pan Prezydent gościł na zlocie sołtysów w Licheniu (na wszelki wypadek - nie, to nie żart, naprawdę) - wyraźnie widać, w jakich klimatach czuje się najlepiej.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

So cze 04, 2011 11:27

Co obecnie przygotowuje nam prezydent Komorowski, można znaleźć na stronach BBNu:
http://alexirin.wordpress.com/2011/06/2 ... #more-8101

N cze 26, 2011 7:37
Gita2 napisał(a):
Co obecnie przygotowuje nam prezydent Komorowski, można znaleźć na stronach BBNu:

Przytaczasz tekst ze strony, który ruguje Katechizm KK, deprecjonuje błogosławionego Jana Pawła II - zlecił opracowanie Katechizmu
http://alexirin.wordpress.com/2011/06/0 ... byl-zydem/
Dla doładowania Komorowskiemu wybierasz stronę, która obraża chrześcijan ? :o :o

N cze 26, 2011 7:54

Alus, jak zawsze na warcie!
A co powiesz na temat teg, co szykuje nam Twój prezydent?
O stronie możemy podyskutować w innym miejscu, kolejny raz zachęcam Cię do otworzenia nowego wątku.

N cze 26, 2011 9:30
Gita2 napisał(a):
Alus, jak zawsze na warcie!
A co powiesz na temat teg, co szykuje nam Twój prezydent?
O stronie możemy podyskutować w innym miejscu, kolejny raz zachęcam Cię do otworzenia nowego wątku.

"Choćby umarli z grobów powstali - nie uwierzą".....więc daremny mój trud :D
Zabawne jest, że "poszkodowani, gnębieni" nie byli zmuszani odpowidac o intencjach śp. L. Kaczyńskiego założonego na forum przez gnębicieli pt "jaki jest prezydent Kaczyński".

Na dyskusje o podobnych stronach nie mam zamiaru - nie zasługują na stratę czasu - mam inne ciekawsze zajęcia.

N cze 26, 2011 9:49

Te inne "ciekawe zajęcia" to wieczne offtopowanie tematów np. ja o Tusku, Ty o Kaczyńskim Jarosławie, ja o Komorowskim Bronisławie, ty o Lechu Kaczyńskim i tak w kółko Macieju.
Przypominam Ci, ze tematem wątku jest::"Jaki jest prezydent Komorowski", Ty jako fanka tegoż prezydenta wyszukuj o nim superlatywy, ja jako wyborca konkurenta wynajduję jego minusy, czyz to nie jest logiczne?

N cze 26, 2011 10:00
Gita2 napisał(a):
Te inne "ciekawe zajęcia" to wieczne offtopowanie tematów np. ja o Tusku, Ty o Kaczyńskim Jarosławie, ja o Komorowskim Bronisławie, ty o Lechu Kaczyńskim i tak w kółko Macieju.
Przypominam Ci, ze tematem wątku jest::"Jaki jest prezydent Komorowski", Ty jako fanka tegoż prezydenta wyszukuj o nim superlatywy, ja jako wyborca konkurenta wynajduję jego minusy, czyz to nie jest logiczne?

Przypominasz - zatem wedle Twojego zamysłu przy zakładaniu wątku wszyscy muszą walić do jednej bramki.......ale wtedy zanika dyskusja.
Monolog mnie nie interesuje.
Wynalazłam Ci niezbity, najważniejszy dla kraju, Boga, superlatyw - dzieci wychowanie na uczciwych patriotów, katolików - przemyślałaś już ten niewatpliwie trudny dylemat?....Takie będą Rzeczpospolite jakie ich dzieci chowanie.
Na forum przebywam dziennie 30-60 minut - zatem na ciekawsze zajęcia pozostaje mi co najmniej 17-18 godzin (krótko sypiam) :)

N cze 26, 2011 10:12

Gita2 napisał(a):

Z początku nie dowierzałem, zaskakujące że ktoś może na poważnie traktować portal wordpress.
No tak no ale w końcu Prezydent Komorowski to rosyjski agent pewnie z korzeniami żydowskimi i należący do średniowiecznej dynastii no o loży już nie wspominając.

Nie wiem czy doczytałeś ale to jest na wypadek Stanu wojennego a dokładniej zabezpieczenie na wypadek wojny cybernetycznej. Jakkolwiek to abstrakcyjnie brzmi, doszukiwanie się tu nie wiadomo jakich form ograniczania swobód obywatelskich jest lekko mówiąc przesadzone.

"Jeżeli państwo macie odrobinę zdrowego rozsądku, to przede wszystkim głosujcie na wszystkich, (…) tylko nie na tych łajdaków.(…) Jeżeli zagłosujecie na te trzy partie [PiS, PO, SLD], to jest tak samo jak za komuny – głosowaliście na PZPR."

N cze 26, 2011 21:09
patryq021 napisał(a):
Gita2 napisał(a):

Z początku nie dowierzałem, zaskakujące że ktoś może na poważnie traktować portal wordpress.
No tak no ale w końcu Prezydent Komorowski to rosyjski agent pewnie z korzeniami żydowskimi i należący do średniowiecznej dynastii no o loży już nie wspominając.

Trafiasz częściowo, aie jesteś na bieżąco :) .....Komorowski to prawnuk ukraińskiego Żyda, komunisty, który podczas wojny bolszewickiej w 1920r wyrżnął całą rodzinę Komorowskich, zagarnął majątek i dokumenty.
Też te rewelacje umieszczono na podobnie "wiarygodnych" stronach.

Pn cze 27, 2011 7:29

Alus napisał(a):
patryq021 napisał(a):
Gita2 napisał(a):

Trafiasz częściowo, aie jesteś na bieżąco :) .....Komorowski to prawnuk ukraińskiego Żyda, komunisty, który podczas wojny bolszewickiej w 1920r wyrżnął całą rodzinę Komorowskich, zagarnął majątek i dokumenty.
Też te rewelacje umieszczono na podobnie "wiarygodnych" stronach.

Nie Alus! Komorowski to prezydent wszystkich Polaków.
Swoją ostatnią zapowiedzią jednodniowych wyborów wyszedł naprzeciw opozycji, a terminem 9 października zadowolił swoje ugrupowanie, czyli PO.
Czyżbyś tego Alus nie dostrzegła?

Wt lip 05, 2011 10:57

biedny i zbłądzony..
(i służy antypolakom)
tylko modlitwa bliźniego może mu pomóc

Wt lip 05, 2011 14:10
Cytuj:
Nie Alus! Komorowski to prezydent wszystkich Polaków.
Swoją ostatnią zapowiedzią jednodniowych wyborów wyszedł naprzeciw opozycji, a terminem 9 października zadowolił swoje ugrupowanie, czyli PO.
Czyżbyś tego Alus nie dostrzegła?

Zauważyłam :) ...skoro jednak
Cytuj:
służy antypolakom

to nie potrafię rozeznać gdzie podziali się Polacy....

Wt lip 05, 2011 15:30
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1911 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 128  Następna strona