Przegląd prasy i Aktualności
Autor |
Wiadomość |
Małgosiaa
Moderator
|
 Re: Przegląd prasy i Aktualności
Rzeczywiście. Gapa ze mnie 
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
Pn paź 14, 2019 11:17 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Człowiek myśli, Pan Bóg kreśli - co będzie za 4 lata wie jedynie tylko Bóg. Więc aktualnie straszenie LGBT, małżeństwami homo i adopcją dzieci to jedynie pisanie patykiem po wodzie. Zwłaszcza straszy się, że 2-4% homo ma zniszczyć 96% hetero. A Katon taki neutralny, nie znoszący PZPR, TW w szeregach PiS i PO, toczy batalię w interesie PIS 
|
Pn paź 14, 2019 11:19 |
|
 |
katon
|
Quinque napisał(a): Cieszy że konfederacja najprawdopodobniej przeszła. Już nie mogę się doczekać jak Grzegorz Braun, Winnicki i Korwin jadą po tych pajacach z lewactwa
Raczej sami siebie zajeżdżą niż owe lewactwo.
|
Pn paź 14, 2019 11:22 |
|
|
|
 |
katon
|
Alus napisał(a): Człowiek myśli, Pan Bóg kreśli - co będzie za 4 lata wie jedynie tylko Bóg. Więc aktualnie straszenie LGBT, małżeństwami homo i adopcją dzieci to jedynie pisanie patykiem po wodzie. Zwłaszcza straszy się, że 2-4% homo ma zniszczyć 96% hetero. Straszenie LGBT, małżeństwami homo i adopcją przez nie dzieci okazało się zupełnie bezzasadne na zachodzie i było to jedynie pisanie patykiem po wodzie. 2%-4% homo nie ma tam nic do gadania. Alus napisał(a): A Katon taki neutralny, nie znoszący PZPR, TW w szeregach PiS i PO, toczy batalię w interesie PIS  W interesie PIS najlepszą batalię rozegrało KO to im się należy największe uznanie za ten sukces. Wyciągnięto właściwe, słuszne wnioski z wyborów do europarlamentu.
Ostatnio edytowano Pn paź 14, 2019 11:34 przez katon, łącznie edytowano 1 raz
|
Pn paź 14, 2019 11:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): A Katon taki neutralny, nie znoszący PZPR, TW w szeregach PiS i PO, toczy batalię w interesie PIS  Na pewno masz na myśli Katona? Nie czytałem żeby był anty PZPR A nie jest to przypadkiem adpersonam?
|
Pn paź 14, 2019 11:34 |
|
|
|
 |
Andy72
|
Gazeta Wyborcza spokorniała. Kupiłem dziś GW, spodziewałem się jazgotu, tymczasem były tylko rzeczowe teksty.
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
Pn paź 14, 2019 13:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Znam przypadek pani w wieku 83 lat, której syn i wnuki mieszkają poza Polską. W części swojej willi poza miastem zamieszkał siostrzeniec gej ze swoim partnerem. W zamian za lokum obaj opiekują się starszą panią - karmią, piorą , pomagają przy kąpieli, wożą do lekarza lub szpitala, dozują leki - o tak już od 5 lat. Ani starsza pani nie zaraziła sie homo, ani groźni geje ja nie molestują, czy usiłują zgładzić z tego świata. Andy72 napisał(a): Gazeta Wyborcza spokorniała. Kupiłem dziś GW, spodziewałem się jazgotu, tymczasem były tylko rzeczowe teksty. Nie domyjesz rąk do końca życia....
|
Pn paź 14, 2019 13:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jockey napisał(a): To musisz popracować nad umiejętnością pisania zrozumiałych tekstów Jest wystarczająco zrozumiały
|
Pn paź 14, 2019 13:07 |
|
 |
katon
|
Alus napisał(a): Znam przypadek pani w wieku 83 lat, której syn i wnuki mieszkają poza Polską. W części swojej willi poza miastem zamieszkał siostrzeniec gej ze swoim partnerem. W zamian za lokum obaj opiekują się starszą panią - karmią, piorą , pomagają przy kąpieli, wożą do lekarza lub szpitala, dozują leki - o tak już od 5 lat. Ani starsza pani nie zaraziła sie homo, ani groźni geje ja nie molestują, czy usiłują zgładzić z tego świata.
Dlatego też powinnaś popierać adopcję dzieci przez pary homo wyraznie sprzeciwiając się bezlitosnym naukom Kościoła. Gejowskie pary równie dobrze zaopiekują się dziećmi jak tą starszą panią. Pomogą przy kąpieli, nakarmią i okażą matczyno-ojcowską czułość gdy zajdzie taka potrzeba. Grozni geje nie będą molestować i nie zarażą homo i jest to podstawowy argument aby popierać adopcję dzieci przez pary homo. Rzetelnie przeprowadzone badania naukowe wskazują że dzieci wychowywane przez pary homo są szczęśliwsze. Należy więc wprowadzić tu przywileje odnośnie adopcji dzieci przez pary homo. Należy popierać coś co w cywilizowanym zachodzie jest normą, zgodnie z duchem tego świata. 
|
Pn paź 14, 2019 13:31 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
Jockey napisał(a): Uważam to za fatalne ale też nic nie robiono i śledztwo dali walkowerem. Tam było jeszcze parę innych akcji. Sowa i taśmy, podwyższenie wieku emerytalnego, skok na kasę z OFE, próba zablokowania mediom OO Redemptorystów dostępu do multiplex. No popatrz, jak wszycy to pamiętają, a zapomnieli taśm Kaczyńskiego, zapomnieli działek Morawieckiego, lotów Kuchcińskiego,i wicemarszałków, hotelu na godziny Banasia, nagrody, które się poprostu należały, o SKOKach i inflacji (drożyzna w sklepach spożywczych) nie wspomnę.
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
Pn paź 14, 2019 13:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
katon wie oczywiscie, ze homo to tez lesbijki?
A jesli chodzi o wzorce ojciec/matka i ich wspolne dzieci, jak nam to Ojciec Suwerena wypominal, to nawet we wlasnej rodzinie mu to nie wyszlo. Jest mnostwo rodzin jednoplciowych, gdzie to babcia z matka wychowuja dzieci. Mezczyzni sie do tego raczej nie pala, wiec nie przypuszczam, zeby pary gejowslie tworzyly adopcyjne rodziny wielodzietne. Ale moze tak byc, ze ze zwiazku z kobieta jeden np dzieci bedzie mial i co qtedy? Odebrac mu je, bo zyje z mezczyzna?
|
Pn paź 14, 2019 13:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
katon napisał(a): Alus napisał(a): Znam przypadek pani w wieku 83 lat, której syn i wnuki mieszkają poza Polską. W części swojej willi poza miastem zamieszkał siostrzeniec gej ze swoim partnerem. W zamian za lokum obaj opiekują się starszą panią - karmią, piorą , pomagają przy kąpieli, wożą do lekarza lub szpitala, dozują leki - o tak już od 5 lat. Ani starsza pani nie zaraziła sie homo, ani groźni geje ja nie molestują, czy usiłują zgładzić z tego świata.
Dlatego też powinnaś popierać adopcję dzieci przez pary homo wyraznie sprzeciwiając się bezlitosnym naukom Kościoła. Gejowskie pary równie dobrze zaopiekują się dziećmi jak tą starszą panią. Pomogą przy kąpieli, nakarmią i okażą matczyno-ojcowską czułość gdy zajdzie taka potrzeba. Grozni geje nie będą molestować i nie zarażą homo i jest to podstawowy argument aby popierać adopcję dzieci przez pary homo. Rzetelnie przeprowadzone badania naukowe wskazują że dzieci wychowywane przez pary homo są szczęśliwsze. Należy więc wprowadzić tu przywileje odnośnie adopcji dzieci przez pary homo. Należy popierać coś co w cywilizowanym zachodzie jest normą, zgodnie z duchem tego świata.  Klasyka - swoją percepcję wtłoczył w moje usta i polemizuje sam z sobą.
|
Pn paź 14, 2019 13:55 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
Jedno dobro wynikło z krytyki PiS - Piotrowicz nie dostał się do Sejmu 
|
Pn paź 14, 2019 14:45 |
|
 |
pom
|
A jak tam podział mandatów w Senacie?
_________________ 1J, 4, 16 Myśmy poznali i uwierzyli miłości, jaką Bóg ma ku nam. Bóg jest miłością: kto trwa w miłości, trwa w Bogu, a Bóg trwa w nim.
|
Pn paź 14, 2019 14:51 |
|
 |
proteom
|
Małgosiaa napisał(a): No popatrz, jak wszycy to pamiętają, a zapomnieli taśm Kaczyńskiego, zapomnieli działek Morawieckiego, lotów Kuchcińskiego,i wicemarszałków, hotelu na godziny Banasia, nagrody, które się poprostu należały, o SKOKach i inflacji (drożyzna w sklepach spożywczych) nie wspomnę. Przecietnego wyborcę PiS-u mało to obchodzi. PiS daje kasę, to się na nich głosuje. Pragmatycznie, bez pryncypialnych rozterek.
|
Pn paź 14, 2019 14:57 |
|
|
|