Jaki jest Prezydent Komorowski?
Autor |
Wiadomość |
CzłowiekBezOczu
|
 Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
Sypnął piasek w tryby swoim kolegom. Czyżby to wstęp do niezależności ? Oby.
|
Wt lip 05, 2011 15:42 |
|
|
|
 |
Witold
|
Nie pierwszy raz sypnął, ale obawiam się że to raczej sypnięcie kontrolowane.
|
Wt lip 05, 2011 16:16 |
|
 |
CzłowiekBezOczu
|
Biorąc pod uwagę ilość PR-owców doradzających ekipie to możesz mieć rację. I obym się mylił. Naprawdę było by fajnie jakby w gajowym coś się odetkało. W końcu jest na takim żyrandolu że może machnąć ręką na kumpli i odetchnąć pełna piersią. Oby z korzyścią dla Kowalskiego.
|
Wt lip 05, 2011 16:22 |
|
|
|
 |
noOne
|
CzłowiekBezOczu napisał(a): W końcu jest na takim żyrandolu że może machnąć ręką na kumpli i odetchnąć pełna piersią. Oby z korzyścią dla Kowalskiego. nierealne bajanie.. president jest na tej samej smyczy co donald, nie ma żadnej możliwości "wyswobodzenia"
_________________ Króluj nam Chryste ! http://www.duchprawdy.com http://sacerdoshyacinthus.wordpress.com
|
Śr lip 06, 2011 8:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
noOne napisał(a): CzłowiekBezOczu napisał(a): W końcu jest na takim żyrandolu że może machnąć ręką na kumpli i odetchnąć pełna piersią. Oby z korzyścią dla Kowalskiego. nierealne bajanie.. president jest na tej samej smyczy co donald, nie ma żadnej możliwości "wyswobodzenia" Nie to co "wolny" śp. L. Kaczyński 
|
Śr lip 06, 2011 8:59 |
|
|
|
 |
noOne
|
przypuszczam, że też nie był "wolny" (choćby lizbona) ale to już nie jest tak oczywiste i udokumentowane jak ewidentny przypadek bronka..
_________________ Króluj nam Chryste ! http://www.duchprawdy.com http://sacerdoshyacinthus.wordpress.com
|
Śr lip 06, 2011 9:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
noOne napisał(a): przypuszczam, że też nie był "wolny" (choćby lizbona) ale to już nie jest tak oczywiste i udokumentowane jak ewidentny przypadek bronka.. Mam okazywać podobny Tobie szacunek do ludzi, władzy i Twoim wzorem pisać "leszka"? Dowodem "wolności" śp. Lecha Kaczyńskiego było sławetne - Panie prezesie zadanie wykonane. Gimnastyka z Traktatem Lizbońskim ogłoszonym jako ogromny sukces - dwa dni bez snu, ale to, co tam osiągnęliśmy jest wielkim sukcesem śp. L. Kaczyński, wypowiedź dla TVP, 23.06.2007r. A po reprymendzie Jarosława odwlekanie podpisania stanowi niepodważalny "dowód wolności".
|
Śr lip 06, 2011 9:35 |
|
 |
Johnny99
|
CBO napisał(a): Biorąc pod uwagę ilość PR-owców doradzających ekipie to możesz mieć rację. I obym się mylił. Naprawdę było by fajnie jakby w gajowym coś się odetkało. W końcu jest na takim żyrandolu że może machnąć ręką na kumpli i odetchnąć pełna piersią. Oby z korzyścią dla Kowalskiego. Dla Komorowskiego jest tylko jedna rzecz ważniejsza od lojalności dla Tuska - Wojskowe Służby Informacyjne i ich otoczenie. Dlatego właśnie, wbrew dyscyplinie klubowej, jako jedyny poseł PO głosował przeciw ich rozwiązaniu. To jest ten punkt, w którym jego lojalność dla kogokolwiek bądź czegokolwiek innego (wliczając w to także państwo polskie) się kończy. Tak jest już od dawna, prawdopodobnie od początku III RP.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Śr lip 06, 2011 9:43 |
|
 |
noOne
|
możesz mi pisać leszek, lub bronek, zupełnie mnie nie uraża ta forma, ja też nie uważam że to jakaś forma lekceważenia, ot potoczna rozmowa.. "melduje wykonanie zadania" skierowane do brata nie jest żadnym dowodem na służbę np służbom bezpieki - dwie różne rzeczy.. poza tym to było jawne postawienie sprawy, nie podstołowe, to też spora różnica, nie bronię leszka, bo też nie jestem przekonany o jego pełnej wolnosci jak wspomniałem, mam pewne wątpliwosci co do chęci zaprowadzenia przez pis "prawa Bożego" w PL
|
Śr lip 06, 2011 9:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
noOne napisał(a): możesz mi pisać leszek, lub bronek, zupełnie mnie nie uraża ta forma, Ciebie może nie, ale Regulamin forum, niezaleznie od poglądów obowiązuje WSZYSTKICH. Cytuj: mam pewne wątpliwosci co do chęci zaprowadzenia przez pis "prawa Bożego" w PL Prawa Bożego nie zaprowadzi się w sercach na mocy ustaw prawnych.
|
Śr lip 06, 2011 10:05 |
|
 |
noOne
|
ale można JE przenieść do ustaw prawnych.. i tworzyć praWO ludzkie uznając Prawo Boże zamiast tworzyć anty-prawo Boże
|
Śr lip 06, 2011 10:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
noOne napisał(a): ale można JE przenieść do ustaw prawnych.. i tworzyć praWO ludzkie uznając Prawo Boże zamiast tworzyć anty-prawo Boże Bez praw w sercu nie zadziała - po to jest prawo aby go łamać - ta maxyma nie straciła na aktualności.
|
Śr lip 06, 2011 10:21 |
|
 |
maly_kwiatek
zbanowany na stałe
|
Johnny99 napisał(a): Dla Komorowskiego jest tylko jedna rzecz ważniejsza od lojalności dla Tuska - Wojskowe Służby Informacyjne i ich otoczenie. Dlatego właśnie, wbrew dyscyplinie klubowej, jako jedyny poseł PO głosował przeciw ich rozwiązaniu. Przypuszczam, że jak zwykle się pomylił. Całe szczęście, że Prezydent Komorowski nie nosi teczki z guzikami do przyciskania, bliźniaczej do tej, jaką nosi Prezydent Obama. Nie daj Boże, gdyby się pomylił z tymi guzikami ...
_________________ Mały kwiatek pod stopami Boga - św. Teresa od Dzieciątka Jezus Zbrodnia państwowa to i państwowe morderstwo i terror demokracji. Gdy działa Duch Święty, wzrasta wiara, nadzieja, miłość Boga i bliźniego, ginie kłamstwo, nienawiść, magia.
|
Śr lip 06, 2011 20:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Dla Komorowskiego jest tylko jedna rzecz ważniejsza od lojalności dla Tuska - Wojskowe Służby Informacyjne i ich otoczenie. Dlatego właśnie, wbrew dyscyplinie klubowej, jako jedyny poseł PO głosował przeciw ich rozwiązaniu. To jest ten punkt, w którym jego lojalność dla kogokolwiek bądź czegokolwiek innego (wliczając w to także państwo polskie) się kończy. Tak jest już od dawna, prawdopodobnie od początku III RP. Może w odróżnieniu od PO miał świadomość czym może skończyć się proces likwidacji przeprowadzony przez ludzi pokroju A. Macierewicza.....nawet śp. L. Kaczyński musiał ukryć II część raportu 
|
Śr lip 06, 2011 21:02 |
|
 |
Gita2
|
Jaki jest prezydent Komorowski, taki jest, obrażać nie wolno. Wolno natomiast było Palikotowi, wówczas prominentnemu politykowi PO nazywać Prezydenta Lecha Kaczyńskiego chamem, wolno było Wałęsie nazywać Go durniem, wolno było obrażać L.Kaczyńskiego przez prominentnych polityków PO jak Sikorski, Niesiołowski czy Komorowski, wolno było, obrażac prezydenta, gdyż był to prof.Kaczyński. Teraz nie wolno, taką, to mamy "sprawiedliwość" za rządów Platformy. Ta niesprawiedliwość, aż bije po oczach i woła o pomstę do nieba.
|
Cz lip 07, 2011 10:46 |
|
|
|