| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Czy mamy wolną Polskę?
No to jak z tą wolną Polska jest, czy nie jest? P.S.Miało być oczywiście :"jak rzep psiego ogona", ale za tę pomyłke, chyba się Alus nie obrazisz? 
|
| Pn cze 04, 2012 13:58 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): No to jak z tą wolną Polska jest, czy nie jest? P.S.Miało być oczywiście :"jak rzep psiego ogona", ale za tę pomyłke, chyba się Alus nie obrazisz?  Jeśli mason i orędownik eutanazji mogą swobodnie wypowiadać się tak w katolickiej rozgłośni, jak i mediach publicznych i prywatnych, to jednoznacznie świadczy, że mamy wolną Polskę 
|
| Pn cze 04, 2012 15:05 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Jeśli mason i orędownik eutanazji A ktoż to taki?? Oświeć mnie Alus
|
| Pn cze 04, 2012 17:07 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): No to jak z tą wolną Polska jest, czy nie jest? P.S.Miało być oczywiście :"jak rzep psiego ogona", ale za tę pomyłke, chyba się Alus nie obrazisz?  Jeśli mason i orędownik eutanazji mogą swobodnie wypowiadać się tak w katolickiej rozgłośni, jak i mediach publicznych i prywatnych, to jednoznacznie świadczy, że mamy wolną Polskę  Publicznych mediów to my nie mamy; mamy tylko media Platformersko-PSLowsko, SLDowskie, zwane przez salon publicznymi, dlatego Polska tak zupełnie wolna nie jest.
|
| Pn cze 04, 2012 19:11 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
mykitos napisał(a): Alus napisał(a): Jeśli mason i orędownik eutanazji A ktoż to taki?? Oświeć mnie Alus Jan Olszewski w 1965r reaktywował w ukryciu lożę masońską Kopernik (w ukryciu bo działalność loż masońskich w systemie komunistycznym była zakazana) i był jej wielkim mistrzem do 1993r. Aktualnie pozostaje w stanie uśpienia - jako, że masonem nigdy nie przestaje sie być. Orędownik eutanazji to wieloletni członek PZPR, jak sam siebie nazywa "rzymski katolik niewierzący", filozof prof. Wolniewicz, jako, że nie lubi III RP z automatu stał się pupilem o. Rydzyka. Od lat działa, publikuje, apeluje o legalizację w Polsce eutanazji. Cytuj: Publicznych mediów to my nie mamy; mamy tylko media Platformersko-PSLowsko, SLDowskie, zwane przez salon publicznymi, dlatego Polska tak zupełnie wolna nie jest. Usatysfakcjonuję Cię - gdy ponownie władzę przejmą wolne media i partie radiomaryjno-pisowskie to aktualne władze powinny szybko trafić do więzienia, a niektórzy - co daj Boże - pod ścianę. http://glosrydzyka.blox.pl/2012/06/W-Ra ... y-daj,html
|
| Pn cze 04, 2012 19:42 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus dzięki za dowód na to, w medium o.Rydzyka jest pluralizm, czego nie można powiedzieć o mediach publicznych, gdyż one w ogóle nie istnieją.
|
| Pn cze 04, 2012 19:52 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Mamy wolna polskę skoro gita i inni gitowcy moga otwarcie pleść co im na język przyjdzie i obrażać rządy, sądy i kogo tam jeszcze nie lubią  Niestety @gito TVN nie może popisac sie pluralizmem, bo Rydzyk odmawia wszelkich wypowiedzi i odrzuca zaproszenia 
|
| Pn cze 04, 2012 20:00 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus dzięki za dowód na to, w medium o.Rydzyka jest pluralizm, czego nie można powiedzieć o mediach publicznych, gdyż one w ogóle nie istnieją. Dziękuję za taki pluralizm gdzie wzywa sie pomocy Boga do mordowania 
|
| Pn cze 04, 2012 20:07 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Jan Olszewski To że był masonem to wiem Alus napisał(a): Orędownik eutanazji to wieloletni członek PZPR, jak sam siebie nazywa "rzymski katolik niewierzący", filozof prof. Wolniewicz, jako, że nie lubi III RP z automatu stał się pupilem o. Rydzyka.
Nie wiem czy ten pan jest zwolennikiem eutanazji. Wiem że jest zwolennikiem kary śmierci. A rzymskim katolikiem niewierzącym ja też jestem  Ale eutanazji nie popieram !
|
| Pn cze 04, 2012 20:13 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): Alus dzięki za dowód na to, w medium o.Rydzyka jest pluralizm, czego nie można powiedzieć o mediach publicznych, gdyż one w ogóle nie istnieją. Dziękuję za taki pluralizm gdzie wzywa sie pomocy Boga do mordowania  A teraz napisz co miałas na myśli pisząc o tym wzywaniu Boga do mordowania, gdyż tak ciężkie posądzonie grozi wiecznym potępieniem.
|
| Pn cze 04, 2012 20:14 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A o. Rydzyk kilka razy zaprosił do radia księzy prawosławnych (np ks H. Paprockiego). Więc nie jest tak źle
|
| Pn cze 04, 2012 20:16 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł napisał(a): Mamy wolna polskę skoro gita i inni gitowcy moga otwarcie pleść co im na język przyjdzie i obrażać rządy, sądy i kogo tam jeszcze nie lubią  Niestety @gito TVN nie może popisac sie pluralizmem, bo Rydzyk odmawia wszelkich wypowiedzi i odrzuca zaproszenia  Jeśli obrażaniem nazywasz mówienie prawdy np o niesprawiedliwych wyrokach sądowych, o nieprzestrzeganiu Konstytucji przez KRRiT, czy o kłamstwach Dworaka i Lufta, to masz rację, nadal będe obrażac mówiąc, czy pisząc prawdę.
|
| Pn cze 04, 2012 20:20 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Alus napisał(a): gita napisał(a): Alus dzięki za dowód na to, w medium o.Rydzyka jest pluralizm, czego nie można powiedzieć o mediach publicznych, gdyż one w ogóle nie istnieją. Dziękuję za taki pluralizm gdzie wzywa sie pomocy Boga do mordowania  A teraz napisz co miałas na myśli pisząc o tym wzywaniu Boga do mordowania, gdyż tak ciężkie posądzonie grozi wiecznym potępieniem. Nie strasz potępieniem, ale szanuj interlokutorów i czytaj ich posty. W podany linku odsłuchaj wypowiedź G. Branua, który z pomoca Boga będzie stawiał pod ścianę ludzi, których nie lubi.
|
| Pn cze 04, 2012 20:29 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Nie wiem czy ten pan jest zwolennikiem eutanazji. Wiem że jest zwolennikiem kary śmierci. http://jan.bodakowski.salon24.pl/257175 ... am-o-sobieCytuj: A rzymskim katolikiem niewierzącym ja też jestem  Ale eutanazji nie popieram ! To masz szansę wziąć udział w programie w pluralistycznym radiu  ....bo ja jako tzw "katolewica" już odpadam.
|
| Pn cze 04, 2012 20:40 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): To masz szansę wziąć udział w programie w pluralistycznym radiu  ....bo ja jako tzw "katolewica" już odpadam. Jak bym im opowiedział np o wyprzedaży polskiego majątku narodowego, o przekrętach pseudoliberałów to z pewnością nie odrzuciliby mnie
|
| Pn cze 04, 2012 20:51 |
|
|
|