Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So lis 08, 2025 17:12

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 125 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
 Czy mamy wolną Polskę? 
Autor Wiadomość
Post Re: Czy mamy wolną Polskę?
No to jak z tą wolną Polska jest, czy nie jest?

P.S.Miało być oczywiście :"jak rzep psiego ogona", ale za tę pomyłke, chyba się Alus nie obrazisz? :-o

Pn cze 04, 2012 13:58
gita napisał(a):

P.S.Miało być oczywiście :"jak rzep psiego ogona", ale za tę pomyłke, chyba się Alus nie obrazisz? :-o

Jeśli mason i orędownik eutanazji mogą swobodnie wypowiadać się tak w katolickiej rozgłośni, jak i mediach publicznych i prywatnych, to jednoznacznie świadczy, że mamy wolną Polskę :-D

Pn cze 04, 2012 15:05
Alus napisał(a):
Jeśli mason i orędownik eutanazji

A ktoż to taki?? Oświeć mnie Alus

Pn cze 04, 2012 17:07
Alus napisał(a):
gita napisał(a):

Jeśli mason i orędownik eutanazji mogą swobodnie wypowiadać się tak w katolickiej rozgłośni, jak i mediach publicznych i prywatnych, to jednoznacznie świadczy, że mamy wolną Polskę :-D

Publicznych mediów to my nie mamy; mamy tylko media Platformersko-PSLowsko, SLDowskie, zwane przez salon publicznymi, dlatego Polska tak zupełnie wolna nie jest.

Pn cze 04, 2012 19:11
mykitos napisał(a):
Alus napisał(a):
Jeśli mason i orędownik eutanazji

A ktoż to taki?? Oświeć mnie Alus

Jan Olszewski w 1965r reaktywował w ukryciu lożę masońską Kopernik (w ukryciu bo działalność loż masońskich w systemie komunistycznym była zakazana) i był jej wielkim mistrzem do 1993r. Aktualnie pozostaje w stanie uśpienia - jako, że masonem nigdy nie przestaje sie być.
Orędownik eutanazji to wieloletni członek PZPR, jak sam siebie nazywa "rzymski katolik niewierzący", filozof prof. Wolniewicz, jako, że nie lubi III RP z automatu stał się pupilem o. Rydzyka.
Od lat działa, publikuje, apeluje o legalizację w Polsce eutanazji.

Cytuj:
Publicznych mediów to my nie mamy; mamy tylko media Platformersko-PSLowsko, SLDowskie, zwane przez salon publicznymi, dlatego Polska tak zupełnie wolna nie jest.

Usatysfakcjonuję Cię - gdy ponownie władzę przejmą wolne media i partie radiomaryjno-pisowskie to aktualne władze powinny szybko trafić do więzienia, a niektórzy - co daj Boże - pod ścianę.
http://glosrydzyka.blox.pl/2012/06/W-Ra ... y-daj,html

Pn cze 04, 2012 19:42
Alus dzięki za dowód na to, w medium o.Rydzyka jest pluralizm, czego nie można powiedzieć o mediach publicznych, gdyż one w ogóle nie istnieją.

Pn cze 04, 2012 19:52
Mamy wolna polskę skoro gita i inni gitowcy moga otwarcie pleść co im na język przyjdzie i obrażać rządy, sądy i kogo tam jeszcze nie lubią :)

Niestety @gito TVN nie może popisac sie pluralizmem, bo Rydzyk odmawia wszelkich wypowiedzi i odrzuca zaproszenia :(

Pn cze 04, 2012 20:00
gita napisał(a):
Alus dzięki za dowód na to, w medium o.Rydzyka jest pluralizm, czego nie można powiedzieć o mediach publicznych, gdyż one w ogóle nie istnieją.

Dziękuję za taki pluralizm gdzie wzywa sie pomocy Boga do mordowania :(

Pn cze 04, 2012 20:07
Alus napisał(a):
Jan Olszewski

To że był masonem to wiem
Alus napisał(a):
Orędownik eutanazji to wieloletni członek PZPR, jak sam siebie nazywa "rzymski katolik niewierzący", filozof prof. Wolniewicz, jako, że nie lubi III RP z automatu stał się pupilem o. Rydzyka.

Nie wiem czy ten pan jest zwolennikiem eutanazji. Wiem że jest zwolennikiem kary śmierci.
A rzymskim katolikiem niewierzącym ja też jestem :) Ale eutanazji nie popieram !

Pn cze 04, 2012 20:13
Alus napisał(a):
gita napisał(a):

A teraz napisz co miałas na myśli pisząc o tym wzywaniu Boga do mordowania, gdyż tak ciężkie posądzonie grozi wiecznym potępieniem.

Pn cze 04, 2012 20:14
A o. Rydzyk kilka razy zaprosił do radia księzy prawosławnych (np ks H. Paprockiego). Więc nie jest tak źle

Pn cze 04, 2012 20:16
Kozioł napisał(a):
Mamy wolna polskę skoro gita i inni gitowcy moga otwarcie pleść co im na język przyjdzie i obrażać rządy, sądy i kogo tam jeszcze nie lubią :)

Niestety @gito TVN nie może popisac sie pluralizmem, bo Rydzyk odmawia wszelkich wypowiedzi i odrzuca zaproszenia :(

Jeśli obrażaniem nazywasz mówienie prawdy np o niesprawiedliwych wyrokach sądowych, o nieprzestrzeganiu Konstytucji przez KRRiT, czy o kłamstwach Dworaka i Lufta, to masz rację, nadal będe obrażac mówiąc, czy pisząc prawdę.

Pn cze 04, 2012 20:20
gita napisał(a):
Alus napisał(a):
gita napisał(a):

A teraz napisz co miałas na myśli pisząc o tym wzywaniu Boga do mordowania, gdyż tak ciężkie posądzonie grozi wiecznym potępieniem.

Nie strasz potępieniem, ale szanuj interlokutorów i czytaj ich posty.
W podany linku odsłuchaj wypowiedź G. Branua, który z pomoca Boga będzie stawiał pod ścianę ludzi, których nie lubi.

Pn cze 04, 2012 20:29
Cytuj:
Nie wiem czy ten pan jest zwolennikiem eutanazji. Wiem że jest zwolennikiem kary śmierci.

http://jan.bodakowski.salon24.pl/257175 ... am-o-sobie

Cytuj:
A rzymskim katolikiem niewierzącym ja też jestem :) Ale eutanazji nie popieram !

To masz szansę wziąć udział w programie w pluralistycznym radiu :) ....bo ja jako tzw "katolewica" już odpadam.

Pn cze 04, 2012 20:40
Alus napisał(a):
To masz szansę wziąć udział w programie w pluralistycznym radiu :) ....bo ja jako tzw "katolewica" już odpadam.

Jak bym im opowiedział np o wyprzedaży polskiego majątku narodowego, o przekrętach pseudoliberałów to z pewnością nie odrzuciliby mnie

Pn cze 04, 2012 20:51
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 125 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona