Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Mam pytanie a propos Nelly Rokity. Wiadomo, że jej mąż Jan Maria Władysław etc. et. ... był w PO. Liderem PO jest Donald Tusk, który jest "hańba" narodu, gdyż jego dziadek służył w Wehrmachtcie  Czy nie należałoby teraz sprawdzić czy czasem dziadek Nelly nie służył w Krasnej Armii? Może to kolejny szpieg w kręgu układu PiSjanistycznego?
Acha! Czy Nelly Rokita jest katoliczką? Czy chodzi co tydzień na Mszę Św., czy spowiada sie co miesiąc...no i najważniejsze, czy wspomaga Kościół odpowiednimi datkami?
Czy PiSjańscy gwardziści skonfrontowali tę osobę (Nelly Rokitę) z sumieniem katolickim i wytycznymi z Torunia?
|
| Pn wrz 17, 2007 17:25 |
|
|
|
 |
|
SweetChild
|
profos20 napisał(a): Acha! Czy Nelly Rokita jest katoliczką? Czy chodzi co tydzień na Mszę Św., czy spowiada sie co miesiąc...no i najważniejsze, czy wspomaga Kościół odpowiednimi datkami?
No i niech poda numer konta, na które wpłaca te datki. Wobec wzmożonej aktywności agentów Układu w otoczeniu Braci takie środki ostrożności są niestety wymagane przez polską rację stanu 
|
| Pn wrz 17, 2007 17:56 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Macierewicz sprawdził  na pewniaka wiedzą, że katoliczka - J. M. Rokita jest jej chrzestnym.
Przegapili Dorna - ten w bieżącym roku musiał nadrobiać - więc Nelly już sprawdzili 
|
| Pn wrz 17, 2007 18:52 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Macierewicz sprawdził  na pewniaka wiedzą, że katoliczka - J. M. Rokita jest jej chrzestnym. Przegapili Dorna - ten w bieżącym roku musiał nadrobiać - więc Nelly już sprawdzili 
Alus
Nie byłbym tak optymistycznie nastawiony. W końcu sprawdzali też kilku "wybitnych"fachowców", takich jak: Kaczmarek, Kornatowski, Netzel, nie mówiąc już o koalicjantach, plus dealer narkotykowy z bezpośredniego otoczenia Prezydenta, plus Borusewicza, Mężydłę, Sikorskiego...jakoś kiepskie było to sprawdzenie, skoro wszyscy ci "sprawdzeni" to obecnie - wrodzy narodu, uczestnicy układu, mało wiarygodne kapiszony itp. itd.
Zerowe służby zarządzane przez "Zero" Ziobro nie spisują się w tym przypadku - może jak ministrem Prawa i Sprawiedliwości zostanie Rydzyk to Duch Święty działajacy przez jego "święte" ręce będzie skuteczniejszy. To przecież KSIĄDZ! A więc Najwyższy Autorytet - Święty i Nieomylny (dupek):D
|
| Pn wrz 17, 2007 19:10 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus
Na poważnie!
Wierzyć Macierewiczowi to jak wierzyć wściekłemu psu. Eeee tam wściekły pies jest bardziej obliczalny os tego czubka 
|
| Pn wrz 17, 2007 19:17 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
|
| Pn wrz 17, 2007 19:41 |
|
 |
|
Paschalis
|
profos20 napisał(a): Mam pytanie a propos Nelly Rokity. Wiadomo, że jej mąż Jan Maria Władysław etc. et. ... był w PO.
Co więcej nawet ciągle jest. Z partii nie odszedł i nie wycofał swojego poparcia dla niej, a jedynie nie kandyduje do następnego parlamentu. Swoją drogą to żenujące, że PiS postanowił w kampanii pójść na atak w rodzinę żeby dokopać rywalowi. Ja mam w tej sprawie zresztą podobne odczucia co Sikorski, który stwierdził, że jakby mu żona wywinęła taki numer co Rokicie to zmieniłby zamki w drzwiach.
_________________ www.onephoto.net
|
| Pn wrz 17, 2007 20:01 |
|
 |
|
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Pani Rokita po prostu nie pomyślała... Albo za krótko pomyślała.
Kaczory jakoś ją podeszły, wjechały na ambicję, zaproponowały pokazowy stołek i na pewno wychwalały kompetencje. No i kobieta się zgodziła, nie myśląc o tym, w jakiej sytuacji stawia to jej męża.
Niezbyt dobrze to o niej świadczy... A Janek twarz zachował i ustąpił.
Co nie zmienia faktu, że cios jest zupełnie poniżej pasa ze strony PiSu. To tak jakby ktoś starał się uchwycić Kaczyńską w sytuacji, która sugerowała by jej poracie dla PO.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
| Pn wrz 17, 2007 20:09 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Przyszła mi do głowy taka myśl
W PO były dwie "postacie" - Tusk i Rokita. - Nierealne jest by obie się "zgrały", zbyt dużo ich różni. Nelly Rokita to pryszczyk, który PiSjańczycy przerabiaja do "gwiazdy"
Kto słyszał cokolwiek o Nelly? Owszem mógł słyszeć, ale tylko i wyłącznie w zestawieniu z mężem, bez niego była ona dotąd nikim (w sensie politycznym). Obecnie dostała jakieś dziwaczne i nic nieznaczące stanowisko u boku PiSjańskiego Prezydenta.
W porównaniu z Borusewiczem, Mężydłą - ten "transfer" jest żałosny - na miarę PiS-u
|
| Pn wrz 17, 2007 21:28 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
ToMu napisał(a): Pani Rokita po prostu nie pomyślała... Albo za krótko pomyślała. Kaczory jakoś ją podeszły, wjechały na ambicję, zaproponowały pokazowy stołek i na pewno wychwalały kompetencje. W dzisiejszym "Neewsweek'u" jest wywaid z Nelly Rokitą, w którym mówi: Neewsweek napisał(a): Konrad Piasecki: Od kiedy pani mąż wiedział, że szykuje się pani na ten polityczny transfer do Pałacu Prezydenckiego?
Nelly Rokita: Już od dłuższego czasu. Ja namawiałam już z pół roku temu pana prezydenta i bardzo chciałam być doradcą do spraw kobiet.
Cały wywiad jest tu:
http://www.newsweek.pl/artykuly/artykul ... ykul=20001
ale nie wiem jak długo będzie dostępny (nie wiem czy potem nie wpada do płatnego archiwum).
|
| Pn wrz 17, 2007 21:51 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
No tak Nelly prowadziła, ale ponoć mąż nie był tego świadomy - tak przynajmniej twierdzi r. Sikorski...stad m.in. słowa o wymianie zamków dla konia trojańskiego
http://www.tvn24.pl/12690,1521575,wiadomosc.html
|
| Pn wrz 17, 2007 22:35 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
http://www.tvn24.pl/-1,1521765,wiadomosc.html
Kolejny dowód na to, że PiS cierpi na deficyt intelektualny, dlatego z listy PiS-uaru startują kompletni ignoranci i szczerze mówiąc głupcy.
Poziom intelektualny PiS-u jest równy temu na jakim znajduje sie pisuar w męskiej toalecie.
A obecnie mamy kolejny numerek!! PiS złotymi ustami słabego absolwenta prawa, twierdzi, że kara śmierci jest DOBREM (Ziobrem?). To samo twierdzi ostatnio skopany i sponiewierany przez Romka bultterier PisU -Kurski.
[...] - ostrzegałem, że o Rydzyku będzie lecieć, Paschalis
|
| Wt wrz 18, 2007 20:24 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
gruby napisał:
Cytuj: Miejsce ubanka w poronionej IV PRL Małostkowych Braci zajmuje niejakuki Jacek Kurski,
pis robi za komunistów
kurski za urbana
a w twoim medialnym cyrku, który nam tu prezentujesz....
kto robi za patriotów i demokratów?
|
| Cz wrz 20, 2007 8:19 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
PIS może nie "robi za komunistów"...buduje IV RP stosując metody, manipulacje komunistów:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 03938.html
Należy wspomniec jeszcze jakże "demokratyczne" metody szukania haków na przeciwników - niedawno LPR a teraz PO donosi o zakrojonej na ogromna skalę akcję przysłuchiwania młodych działaczy tychże partii - Ziobro zapowiedział publicznie odnalezienie tych haków i cała policja, która ma braki kadrowe (ok 7 tys) ma teraz bardzo słuszne zajęcie: szukanie haków.
Przez rok poszukiwali osławionego Huberta, bo po pijaku hlapnął na najlepszego Prezydenta w historii Polski....najlepszy kapłan dowolnie bluznał ale dla ucha jedynych sprawiedliwych zabrzmiał jak horał anielski
W PRL przed komunistycznymi świętami profilaktycznie aresztowano działaczy opozycji....
|
| Cz wrz 20, 2007 8:34 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
no i czego to ma dowodzić alusiu?
|
| Cz wrz 20, 2007 8:49 |
|
|