Jaki jest Prezydent Komorowski?
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Jaki jest Prezydent Komorowski?
Cytuj: Na Lecha Kaczyńskiego oddano 8 257 468 głosów, czyli wg Was to też byli idioci? Na B. Komorowskiego trochę więcej idiotów 8.933.887....a może tylko "zmanipulowana przez media młodzież" 
Ostatnio edytowano N lis 21, 2010 18:52 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
| N lis 21, 2010 18:49 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Cytuj: Na Lecha Kaczyńskiego oddano 8 257 468 głosów, czyli wg Was to też byli idioci? Na B. Komorowskiego trochę więcej idiotów 8.933.887....pasuje?  Jeśli uważasz że jedni i drudzy to idioci nie będę protestować.
|
| N lis 21, 2010 18:50 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Jeśli uważasz że jedni i drudzy to idioci nie będę protestować. Nie - ja uważam, że każdy wolny człowiek może wybierać jak tylko sam zechce..... Gdybym uznała osoby głosujące inaczej ode mnie za idiotów, musiałabym w 2005r wziąc rozwód z mężem, który głosował na PiS i śp. L. Kaczyńskiego. I pogniewać się z córką, która głosowała podobnie jak ojciec....dochodzi jeszcze przyjacióła sąsiadka. Mało tego - dochodzą dwie zaprzyjaźnione rodziny, które od 2005r głosują tylko na PiS.
|
| N lis 21, 2010 18:54 |
|
|
|
 |
|
Johnny99
|
Atmosfera wokół Bronka była i jest zupełnie inna - proste. Zapytajcie znajomych, ilu z nich wie, jaką wpadkę zaliczył Komor podczas wręczenia nagrody na konkursie chopinowskim. Gdyby to był Kaczyński, cała Polska śmiałaby się z tego do dziś.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
| N lis 21, 2010 19:02 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Nie - ja uważam, że każdy wolny człowiek może wybierać jak tylko sam zechce..... Tylko że wszędzie opluwano i obśmiewano poprzedniego Prezydenta łącznie z tym forum. Nie wiem co wtedy pisałaś ale podejrzewam że coś podobnego jak Dural, więc pisanie że jesteś obiektywna raczej jest mało wiarygodne. Johnny99 napisał(a): Atmosfera wokół Bronka była i jest zupełnie inna - proste. Zapytajcie znajomych, ilu z nich wie, jaką wpadkę zaliczył Komor podczas wręczenia nagrody na konkursie chopinowskim. Gdyby to był Kaczyński, cała Polska śmiałaby się z tego do dziś. Jest dokładnie tak jak piszesz ale mainstreamowe media same sobie nałożyły knebel. Taka autocenzura. Irasiad, czy Barubar to pryszcz w porównaniu do armat ukrytych w krzakach. Z pierwszej wpadki media lały ze śmiechu i turlały się po ziemi a tu cichosza.
|
| N lis 21, 2010 19:03 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Atmosfera wokół Bronka była i jest zupełnie inna - proste. Zapytajcie znajomych, ilu z nich wie, jaką wpadkę zaliczył Komor podczas wręczenia nagrody na konkursie chopinowskim. Gdyby to był Kaczyński, cała Polska śmiałaby się z tego do dziś. Znasz zapewne przyczynę - wieczne rugowanie dziennikarzy, nadwrażliwość - casus z niszową, nieznaną gazetką niemiecką kpiąca o ziemniakach, odcinanie się od ludzi "z niższej półki". Robił to J. Kaczyński, a rykoszetem trafiało w śp. L. Kaczyńskiego. Kto sieje wiatr zbiera burzę. Cytuj: Nie wiem co wtedy pisałaś ale podejrzewam że coś podobnego jak Dural, więc pisanie że jesteś obiektywna raczej jest mało wiarygodne. Tylko podejrzewasz, ale ocenę wystawiasz. Lapsusy językowe nie traktuję za coś nadzwyczajnego. Zachowania typu obwieszczenie sukcesu z uzgodnieniem Traktatu Lizbońskiego i późniejsze przez miesiace "jestem za a nawet przeciw", wedle mnie burzyło obraz prezydenta jako wiarygodnej osoby. Cytuj: Irasiad to pryszcz w porównaniu do armat ukrytych w krzakach. Na czym polega owa zasadnicza różnica, poza osobą??
|
| N lis 21, 2010 19:17 |
|
 |
|
Dural
zbanowany na stałe
|
Cytuj: Jak LK był Prezydentem też nie chcieliście się z tym pogodzić. Jest drobna roznica. Gdyby ludzie sie nie sparzyli na bracie, to by blizniak zdobyl 90% glosow. Ale nie w tym problem. Mnie Komorowski, Kowalski i inne "prezydenty" interesuja tyle co zeszloroczny snieg. Ja uwazam ich za normalnych urzednikow. To Ty rwiesz wlosy z glowy w obronie pupila. Troche luzu osiris! Polska bedzie wtedy powazana i szanowana, kiedy ludzie dorosna do poziomu normalnego spoleczenstwa. Trzeba troche poczekac. Chcesz przyspieszyc? Zajmij sie polityka.
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
| N lis 21, 2010 20:46 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Na czym polega owa zasadnicza różnica, poza osobą?? Na miejscu tych lapsusów i rangi miejsca gdzie one zaistniały. Ale TY nie widzisz tych istotnych różnic bo jesteś ślepa wybiórczo. Cytuj: To Ty rwiesz wlosy z glowy w obronie pupila. Troche luzu To TY rwiesz włosy z głowy bo zaprotestowałeś iż nie szanuje się demokratycznie wybranego prezydenta a ja tylko przypomniałem kto był pierwszy i robił dokładnie to samo. Cytuj: Polska bedzie wtedy powazana i szanowana, kiedy ludzie dorosna do poziomu normalnego spoleczenstwa. Czyli wcześniej byli nienormalni a teraz normalniejemy? Gratuluje oceny sytuacji, tylko że Twoja ocena mnie nie interesuje bo jest stronnicza do imentu.
|
| N lis 21, 2010 21:11 |
|
 |
|
Awa
|
Odpowiadam na tytułowe pytanie.Jaki jest prezydent Komorowski? Odpowiedź:[b]wypięty[/b http://www.pardon.pl/artykul/12985/komorowski_w_lizbonie_swiecace_buty_i_wypiety]
|
| N lis 21, 2010 22:50 |
|
 |
|
Witold
|
http://www.youtube.com/watch?v=r1j3cRV61OsTłumaczenie ostatniego zdania Komorowskiego - kwintesencja naszej demokracji...  Johnny99 napisał(a): Atmosfera wokół Bronka była i jest zupełnie inna - proste. Zapytajcie znajomych, ilu z nich wie, jaką wpadkę zaliczył Komor podczas wręczenia nagrody na konkursie chopinowskim. Gdyby to był Kaczyński, cała Polska śmiałaby się z tego do dziś. Całe to przemówienie to była jedna wielka wpadka i bełkot. Najwybitniejsze to chyba nie były nawet te armaty w krzakach, tylko "tak jak Chopin, jak napisał Norwid, był obywatelem świata, tak dzisiejsza laureatka pierwszej nagrody, jest obywatelką świata, w tym wypadku świata sąsiedniego w stosunku do naszego" - czy jakoś tak to szło... Alus napisał(a): Na czym polega owa zasadnicza różnica, poza osobą?? Jako wpadka, to Irasiad jest gafą głupszą, tyle tylko że wypowiedzianą na spotkaniu Prezydenta z GOPRem. Komorowski się wygłupiał na transmitowanym na pół świata prestiżowym wydarzeniu kulturalnym.
|
| N lis 21, 2010 23:07 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Ale TY nie widzisz tych istotnych różnic bo jesteś ślepa wybiórczo. Oczywiście wypowiada to osoba, która obrazają poniżania innych ludzi. Cytuj: Jako wpadka, to Irasiad jest gafą głupszą, tyle tylko że wypowiedzianą na spotkaniu Prezydenta z GOPRem. Komorowski się wygłupiał na transmitowanym na pół świata prestiżowym wydarzeniu kulturalnym. No to dał niezłą plamę. Nie widziałam tego występu, dopiero po wpisie Johnego wyszukałam w necie.
|
| Pn lis 22, 2010 0:40 |
|
 |
|
Gita2
|
Wiecie ile jest 2+2? Ja wiem, że 4. To jest tak samo jasne, jak fakt stosunku mediów do obecnego i poprzedniego prezydenta. Lech Kaczński nie miał za sobą nawet jedynego medium nie idącego na pasku PO i SLD- TVTrwam i RM. Każda wpadka obecnego prezydenta w wydaniu ś.p. L.Kaczyńskiego byłaby wałkowana od rana do wieczora i od wieczora do rana. Faktem jest, że L.Kaczyński NIGDY takich gaf i pomyłek nie robił i nie zrobiłby. Nie to jednak jest najważniejsze. NAJWAŻNIEJSZE jest to, że Komorowski wciąga nasz kraj w strefę wpływów Rosji i widać to gołym okiem. Widać również, że ta polityka zyskuje poparcie PO, która jeszcze kilka lat temu odrzegnywała się od tego jak diabeł od święconej wody. To kolejny dowód na to ,że PO, to nie Platforma Obywatelska, a raczej Platforma Obłudników.
|
| Pn lis 22, 2010 9:54 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Tyle lat, co ja mówię, wieków byliśmy uzależnieni od Rosji i kiedy wreszcie po latach wręcz niewoli uwolniliśmy się od tego ciężaru nasi kochani rodacy z PO oddają nas pod władanie ruskich. Zamiast dywersyfikować dostawy ropy i gazu wykonujemy samobójcze ruchy aby całkowicie uzależnić Polskę od jednego dostawcy. Mam nadzieję, że ktoś kiedyś beknie za to, choć może być już za późno. Podejrzewam, że Rosjanie coś wiedzą o obecnych rządzących (vide Smoleńsk) i trzymają ich na muszce więc tak tańczą jak im Putin zagra. Nie ma innego racjonalnego wytłumaczenia. Samego Komorowskiego trudno oceniać jako Prezydenta bo jest całkowicie uzależniony od Tuska, więc właściwie jest ubezwłasnowolniony.
|
| Pn lis 22, 2010 11:13 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Gita2 napisał(a): Wiecie ile jest 2+2? Ja wiem, że 4. To jest tak samo jasne, jak fakt stosunku mediów do obecnego i poprzedniego prezydenta. Lech Kaczński nie miał za sobą nawet jedynego medium nie idącego na pasku PO i SLD- TVTrwam i RM. Każda wpadka obecnego prezydenta w wydaniu ś.p. L.Kaczyńskiego byłaby wałkowana od rana do wieczora i od wieczora do rana. Faktem jest, że L.Kaczyński NIGDY takich gaf i pomyłek nie robił i nie zrobiłby. Nie to jednak jest najważniejsze. NAJWAŻNIEJSZE jest to, że Komorowski wciąga nasz kraj w strefę wpływów Rosji i widać to gołym okiem. Widać również, że ta polityka zyskuje poparcie PO, która jeszcze kilka lat temu odrzegnywała się od tego jak diabeł od święconej wody. To kolejny dowód na to ,że PO, to nie Platforma Obywatelska, a raczej Platforma Obłudników. Miał, miał - rzepa, dziennik, GP, nie mówiąc o mediach toruńskich....a zniechęcił media jego brat J. Kaczyński. Wyzwiska mają odwrotny skutek od zamierzonego - jeszcze tego nie dostrzegłaś??? Chyba napisałas niezrozumiale - bo przecież RM iTVTrwam nie przypinasz do paska PO lub SLD? 
|
| Pn lis 22, 2010 11:19 |
|
 |
|
Elbrus
|
Gita2 napisał(a): Platforma Obłudników A może by tak coś nowego?
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
| Pn lis 22, 2010 12:27 |
|
|
|